Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Benno: Vy jste nesnesitelne spoutane konvencemi, vy!
Heidkliff: I ja jsem toho mineni. Nebudte, jake jste!Budte hygienicke!Poslouchejte svou přirozenost! Cistete!Cistete!Cistete!
Benno: Opustte sve bakteriemi zamorene prostredi! Oskrabejte si plisen
...ale plati to jedny zdravotni sestre a matce v domacnosti, hosi
i ja radeji pisne clara schumann 8. 11. 2005, 17:25
To Aran: nechci abys měl pocit, že jsem tvojí odpověď nepřečet, takže odpovídam hlavně proto. Dík za jasnou odpověď. Nezbejvá než souhlasit. Každopádně - byl to asitak jedinej flíček na tom co si o SRR myslim. Děláte podle mě skvělý věci (desky, akce, muzika). Respekt.
Pe.Klo 8. 11. 2005, 17:06
Neomlouvej se za intoušský kecy, nemáš za co. Pokusim se to vysvětlit, i když to podle mě dobře napsal Adam a byla o tom řeč už několikrát. Nejsme a nemůžeme bejt majitelé nějaký hudební pravdy nebo co. To rádi přenecháme těm, koho něco takovýho zajímá. Mezi všema členama kapel ze SR se najdou snad fanoušci úplně čehokoliv, od country až po intoušský podivnosti, což je normální. Inkvizice by měla bejt něco jinýho: pokus trochu píchnout do věcí, který jsou jakoby "nedotknutelný", "svatý", "všichni z nich serou" nebo co já vim. Připadá mi to lepší než slepě o ničem nepochybovat a kořit se všem trendům. Občas je to třeba vtipný. Jindy míň. Někoho to naštve. Někoho potěší. Pořád doufáme, že tomu nepřisuzujou lidi, který to čtou, zbytečně velkou váhu. Vybavuje si někdo ten skeč Monty Pythons o národnostích a rasovejch předsudcích? (Belgičani? Neříkejme jim nijak, prostě je ignorujme). Taky bych je nepodezíral, že jsou to svině xenofobní... maximálně jen trošičku, hehe. Jak je vidět, nějaký reakce Inkvizice pořád vzbuzuje, což znamena, že nejsme mrtví. A to je dobře.
Töhötöm uv@silver-rocket.org 8. 11. 2005, 17:03
to pe.klo: To náhodou nejsou žádný intoušský kecy, co píšeš. Respekt. Víš co - mě to zas tak podstatný nepřipadá. I když: jak co. Taky nemůžu mluvit za ostatní kluky (možná teď Inkvizice čeká mě samotnýho, bez prdele!). Osobně mě sere takový to falešný kamarádíčkování tady v Česku: "Je to sice čurák a hraje pěknou sračku, ale jednou by se mi mohl hodit... Nazdar kámo, dlouho jsme se neviděli, jak to jde, co?" Vnímám Inkvizici jako plácnutí do týhle stojatý zasmrádlý hladiny - nebo aspoň některý ty věci. Nemá to bejt úplná prdel, ale nemá to bejt ani žádná "fundamentální pravda". V životě by mě nenapadlo napsat Inkvizici o Radiohead, ale Kid B byl podle mě vtipnej, tak to tam visí. Někomu to třeba připadá jako nějaký nenávistný kádrování - ale ty vole, tyhle stránky a vůbec SRR jsou podle mě plný lásky a podpory a to mě právě baví. Jenže mi neříkejte, že nejste nikdy nikdo na nikoho nasraný, to nevěřím, hehehe... A jak píšeš - "instituce Silver Rocket", z toho jsem nešťastnej, jestli to takhle působilo, je to nedorozumění.
Aran uv@silver-rocket.org 8. 11. 2005, 16:58
Ještě chvíli se budete hádat a přijde vás Vořech srovnat kleštičkama
Pán bez kleští 8. 11. 2005, 16:43
Nevim. Mě to příde docela podstatný. Dřív mi to tady trochu díky tý inkvizici zavánělo nějakou institucí Silver Rocket zlatej anděl Indie rocku. Ale každopádně líbilo se mi co napsal Aran pár přízpěvků zpátky. Asi to fakt má bejt spíš prdel. I když, a neni to žádná "fundamentální pravda", mě to moc vtipný nepřipadá. Sory za moje intoušský keci.
pe.klo 8. 11. 2005, 16:38
to pe.klo - jakej asi má smysl, komu vlastně ta inkvizice prospívá, nemělo by se dělat něco užitečnějšího? ano to jsou důležité otázky, takové moudré (dospělé)
TV(HAMMER)HEAD nez 8. 11. 2005, 16:26
to je teda pravda!!!..za ty co dostali na prdel....... a mohli by, ale neplacou.....nas seklo i peklo
a nepodepisou se uz nikdy 8. 11. 2005, 16:19
Jakej má vlastně pro SRR a tak vůbec ta inkvizice smysl. Mám se smát, plát, nebo si mam podle ní chodit kupovat do krámu desky? (Nic ve zlým)
pe.klo 8. 11. 2005, 16:12
Tohle fórum má jeden problém: Když se podepíšeš a určitý lidi si to jméno spojí s čímkoli, dozvíš se hodně sprostejch slov.
Čtu to jen občas ale dostali na prdel všichni podepsaní 8. 11. 2005, 16:03
naopak je super, ze se neco deje, copak chcete, aby to tady vypadalo jako na diskusnim foru Fmusic?. silence is dangerous sound.
KYEO 8. 11. 2005, 15:38
I AGREE
pedro 8. 11. 2005, 15:29
vsechno tady je BLBOST!!!!!!!!! :)
cobra 8. 11. 2005, 15:26
Smrt všem kapelám... je ta nejfundamentálnější pravda všech pravd - všicky tam pudou a u někerých fakt škoda, že už tam nejsou...
boží zástupec 8. 11. 2005, 15:20
sigur ros je fakt desny, fakt jo. jsem blbej, jdu si pustit T.Rexe.
cashout 8. 11. 2005, 15:20