Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
ted budu za blbce - donedavna jsem od helios creed znal jen jednu skladbu na nejaky kompilaci c/z records a myslel ze je to jen nejakej ulet. ted jsem slysel cely album a chci se zeptat... nezneklidnuje vas to?? patri ten hlas cloveku???
neználek brizurku@marast.morava 8. 11. 2005, 21:52
taky ctvrtek
http://www.freemusic.cz/k…
les a tus 8. 11. 2005, 19:31
jooo
no jo no 8. 11. 2005, 19:14
takze kalis s teplejma nackama a nemuzes se odtrhnout od kompu? husty.
psv 8. 11. 2005, 19:13
koukam ze moje osveta zafungovala spravnym smerem, takze vam posilam tradicnich a oblibenejch 5 nejhorsich obalu pro dnesni podvecer:
scorn - vae solis
sunshine - necromance
radiohead - ok computer
earth crisis - gommorah's season ends
metallica - load
KRITIK melodie@rockshock.cz 8. 11. 2005, 19:12
to panejo: bane
ja-nenasili, voni se nejdriv rozsoupli a pak porvali jak nejaky greenhorns....hruuuuuuuuuuuuuuza. a to je vsechny uz znam tak dlouho...takze spis haluze a deziluze.co se deje ted nereknu, uz se dekuju a vono to se popsat ani neda
,,,sorry jsem baba zbabela 8. 11. 2005, 19:10
hehe...bily maso na porazku
pánejo 8. 11. 2005, 18:50
Každopádně nejsem vypruzenej kvůli tomu, že by inkvizice zhanila nějakej muj idol nebo tak něco. Spíš sem tak nějak nebyl úplně sto, co si vůbec vo inkvizici vlastně myslet. Tim spíš, že některý (to spíš ty starší) byly anonymní. Akorát mě tak trochu zarazila reakce TV...HEADA. Nikoho jsem nechtěl prudit. Mějte se čus. PS: Kdyby mi zas někdo chtěl třeba napsat ohledně mejch dospěláckejch řečí tak ať to pošle na mejla.
pe.klo pe.klo@centrum 8. 11. 2005, 18:50
Abych neopakoval to co kluci, tak jenom pridam tohle:
Muzete brat smrtelne vazne Inkvizici na webu, kterej ma v zahlavi napsano Nejvetsi pera, nejkrasnejsi baby, nejchytrejsi kecy - celkem fajn muzika...???
A muzete jen tak prehlidnout, povazovat za bezzubej for a mavnutim ruky prejit placnuti pres prdel v Inkvizici na webu, kterej ma v zahlavi napsano Nejvetsi pera, nejkrasnejsi baby, nejchytrejsi kecy - celkem fajn muzika...???

No a potrefena husa nejvic kejha a to bejva casto dost zajimavy.
Bourek uv@silver-rocket.org 8. 11. 2005, 18:47
to nezabralo, nejsou mazany a jeste ani ne uplne namazany, ale mozna na treti pokus
a bude bitka uz bez .l .... 8. 11. 2005, 18:41
mas svobodu jim poblejt kazetak, ne?
party killer 8. 11. 2005, 18:35
se
taky balim 8. 11. 2005, 18:31
a moji spoluzaci ted tady kalej s danem landou a poustej si k bilymu jezdci vinnetoua na cernym koni..tomu rikam taky svoboda a parada
na mejdan vas ani nezvu ....sorry za chvili se taky balim 8. 11. 2005, 18:30
a kdo je testament, nebo job?
kdyz se podepises podle pravdy, rasy a vyznani
smeknu, oe, fakt
egopruda holkazavinacteckacz 8. 11. 2005, 18:08
Katarakt, voe: Sice se zpožděním, ale...tyhle stránky jsou katalyzátor, do kterýho přispívaj všichni bez rozdílu rasy, vyznání, hudebních preferencí a já nevim čeho všeho. Copak je kurva tak těžký pochopit, že prdel si můžeš dělat úplně ze všeho a všech? Copak je těžký uznat, že kapela, ke který máš nějakej vztah může někoho jinýho srát? Jsem dälek toho bejt si jistej, že to co mě baví má nějakej smysl pro ostatní, ale jenom možnost podělit se byť jen o nějaký útržkovitý zážitky je dar jak sviň. Každej pěkně za sebe a přesto spolu, protože to hlavní co nás spojuje je bezmezná láska k muzice. Věčná a neměnná, láskyplná i záštiplná. Celkem pochopitelně...Zkuste to pochopit nebo zůstaňte nasraný a berte si tu nenávist hrstma. Hlavně se podepisujte, voli! Tohle je totiž vesmír, ve kterým se ego načítá kurva rychle!!!
110111011010
testament, voe! Job 8. 11. 2005, 17:55