Co to je tady zas za bordel???
Byly doby kdy sem se sem chodil pobavit vtipnejma kydama
a teď se spíš naseru...
P.S.: Já třeba taky mám rád Radiohead i Unsane (hodně)
jinak až vychladnete mrkněte sem:
http://shop.store.yahoo.c…a třeba se zas uklidníte
pedro
8. 11. 2005, 15:17
Nevím, jestli Katarakt a Velký Inkvizitor je jedna a ta samá osoba, ale předpokládám, že jo (mimochodem - člověče, nic ve zlým, ale proč se fakt nepodepíšeš? Normálně kecáme na fóru. Copak si za tím, co píšeš, nestojíš? Nebo se známe a je to celý fór? No, to je asi jedno). Tady ty vole není žádná "elita", co je namířená proti nějakejm jemnejm věcem. "Elita" je fakt slovo, který zní v souvislosti se Silver Rocket srandovně. Je elitářský, že vezmeme jeden příspěvek z fóra a prdeneme ho do Inkvizice? Mimochodem - Radiohead docela respektuju a odvážím se tipovat, že Kid B je jejich fanda (ale možná se pletu). Nevím, mě prostě připadá jako velká škoda bejt ochuzenej vedle kapel jako Low (včera jsem s jejich dvěma posledníma deskama strávil večer), Yo La Tengo, Seam a Karate o partičky typu Doomriders, High On Fire, Breather Resist, Dillinger Escape Plan, Bongzilla. Ale jo, jsem vedle jak ta jedle a hlava mi nějaký stylizovaný fóry na druhou momentálně fakt nebere. Peace.
Aran uv@silver-rocket.org
8. 11. 2005, 15:16
no, ja se snazim tu inkvizici pochopit, ale pride mi ze rhd sice chvilema upi, ale zive je to poctivej narez jaxvine, ale sam bych tisickrat vic nominoval kopirky radiohed, to mi pride este horsi, kdyz upi jeden covek tak mi to nepride skodlivy, ale kdyz zacne upet cela generace, tak je to peklo. smrt 2 sigur rose nebo jak se to menuje
KID D
8. 11. 2005, 15:16
To Aran: Diky. Nekteri to proste jen nechapou. Dyk je to prdel. Nerozcilujte se boha jeho! Abych uklidnil vsecky nacepýřený kohouty na tomhle smetáku - Sabati a Radiovky se podle me absolutne nevylucujou ! Just free your mind mothersuckers ! Peace !
Kid B
8. 11. 2005, 15:10
jsi vedle jak ta jedle
unsane (jak vyplívá z příspěvku) mám rád
viz "oboje naprostáý špičky"
no muj pohled na věc je ten že tady je právě elita namířena proti dejmetomu "jemnejm věcem" atd.
a má inkvizice je stejně vostrá jak ta na radiohead a MV
a chápeš vole že kidy jako Fundamentální Pravda je prostě jen moc stylizovanej fór??
prostě jako je "já sem borec" vtip na druhou tak todle na x-tou
jó okej asi byla blbost pouštět se do toho takle zvostra, ale jen hájim ty "svý" kapely
P.S.:nemyslim že seš zmrd
Katarakt
8. 11. 2005, 15:04
to Velký Inkvizitor: Miluju nepodepsaný příspěvky. "Problém vás všech tady" - to jsou jako kdo ty všichni? Nevím, ale připadá mi, že problém máš spíš ty. Nasrali tě tak ty Radiohead v Inkvizici? Člověk, co se podepsal jako Kid B, dal na fóru dohromady vtipnej text a my jsme ho dali do Inkvizice právě proto, že je vtipnej. Ty nejsi vtipnej ani trochu. A neříkám to proto, že si myslíš, že Unsane jsou blbost, to je mi egál a je to tvoje svatý právo. Prostě mě serou termíny jako "fundamentální hudební pravda", to fakt lezu z kůže - tou pravdou teda disponuješ jenom ty, takže je jasný, že lidi, co poslouchají Kiss a Black Sabbath, jsou primitivové? Tohle elitářství nesnáším a nesnáším ho u metalistů stejně jako u lidí, co poslouchají indie rock. "Hudební aristokrati versus balíci z garáže" - fakt humus. Taky mi není jasný, v jaký jsi vyrůstal době a nevím, jestli to je důležitý, ale tvůj obzor mi připadá nebezpečně/nesympaticky omezenej. Ale proč se na to nevyseru... stejně se pod případnej příspěvek nepodepíšeš a budeš jen šťastnej, jak jsi natřel toho zmrda Nenadála.
Aran uv@silver-rocket.org
8. 11. 2005, 14:58
jste magoři umíte jen pomlouvat vostatní kapely (jak jedni tak druzí)
úplně si kazíte pozitivní zážitek z hudby
co takle pokecat o včerejšim koncertě Boba Dylana, no?
Tremp
8. 11. 2005, 14:57
To Aran: Prosím dej blbost hned a všem
nebo bude pozdě
8. 11. 2005, 14:53
Na co si to hrajete vy dva rádoby bouchači..vaše péra jsou určitě velký jak hrozinky!!
nejskutečnější KRITIK
8. 11. 2005, 14:41
zmrdecku, pouzivat cizi nick znaci, ze nemas velky pero. vrat se do skolky.
skutecnej KRITIK
8. 11. 2005, 14:39
Atmosféra, jako houstné, jó. Takže je čas na 5 kapel, který neměli nikdy vzniknout a svět by byl krásný a dobrý: Kiss, Black Sabbath, AC/DC, King Diamond, Today Is The Day
KRITIK melodie@rockshock.cz
8. 11. 2005, 14:37
Problém vás všech tady je, že jste vyrostli v nějaký době (není mi jasný kdy) a vaše dětské a pubertální vzory sou třeba ozzy, Ac/Dc a co já vim..prostě já se hardrocku tlemim (nejvíc Kiss..bleble) a každej kdo trochu myslí se tlemí se mnou..hehehe..jako sorry, ale drajf to nemá..texty sou absolutně stupidní...a zalíbení v satanismu a rádoby okultismu můžou mít jen vesnický balíci co chtěj bejt hustý a věděj vo tom houbelec..
prostě to sou ty dva světy .. hudební aristokrati z Mars Volty
a balíci z garáže .. Unsane
oboje naprostý špičky, ale jiný východiska
Prostě Hard rock je blbost .. žánrová módní srač 70´s .. něco jako koncem teď nu-metal
Můžete mně dát blbost, můžete s tim nesouhlsit, ale to je tak vše co můžete s touhle fundamentální hudební pravdou dělat
Velký Inkvizitor
8. 11. 2005, 14:29
baba machackova: tebe dame do inkvizice, baba horackova je fajn pani!
hapka
8. 11. 2005, 14:22
mimochodem blood brothers blbost jsou.
bbb
8. 11. 2005, 14:21
já chci aby byla další inkvizice na Blood Brothers a pomalu se mužu začit řídit tim že co je na SRR v inkvizici je dobrá hudba..teda néé lety mimo to sou koktíci
Armando
8. 11. 2005, 14:19