Hele, já si jentak rejpnul, nečekal sem, že se tu toho takle chytíte (ty+John). Dělal sem si prču. Mimoto spojení Emems a Petr Spálený nejni úplně z mý hlavy. Tak sorry, příště budu vtipnej na xchatu.
vim co mluvim, jen nevim co si toho vemeš
9. 4. 2006, 12:15
tomu, který by rád věděl, o čem mluví: řeknu ti to polopatě: nepatrný zlomek tvorby Gnu mi dal trošku vzpomenout na prvních desky M&Ž. Týká se to hlavně zvuku a toho, jak jsou sejmutý nástroje a jak je vedená basa. Prostě mi to tak připadne... Hudba obou kapel je jinak fest o něčem jiným, to snad ani nemusím připomínat.
Beru to jako zajímavou shodu, nikoli jako nějakou zpřízněnost, inspiraci, vykrádání a tak podobně. Stačí? Už jsme se vzbudili?!
Pavel
9. 4. 2006, 09:46
Já právě nemusim vůbec nic, v tom je ten trik, voe.
prostě vim co mluvim
9. 4. 2006, 09:39
Ja navopak myslim, ze by ses mel probrat Ty, co tvrdis, ze vis, vo cem mluvis. Bud zkus pouzit protiargumenty, nebo srozumitelne deklaruj souhlas. Ostatni je jak bzuceni mouchy v nasich usich.
John
9. 4. 2006, 00:47
Pavlovi krz tu MŇAGNU: Prober se tyvoe. Zachvíli ti bude Lyssa připomínat Leška a Emems Petra Spálenýho.
já vim vo čem mluvim
9. 4. 2006, 00:20
káju?
gerda
8. 4. 2006, 21:17
Já o koze, ty o voze, fiala. Jenom mi něco nějak připadlo povědomý, no bóže. Fakt se kaju........
Pavel
8. 4. 2006, 19:51
tipuju ze zrovna gnu hloubaji nad tim jak je vedena nejaka linka.
fiala
8. 4. 2006, 18:03
Jestli se někomu budou líbit BULLET UNION tolik, že by si je chtěl dát druhej den znova, tak má možnost - BULLET UNION - ut.18.4.2006 - MC ORION - TÁBOR - start:20:00, vstup:50,- (
www.freedimension.cz)
Dan cerny.d@seznam.cz
8. 4. 2006, 15:52
Ahoj. Při vědomí toho, že mě Aran sežere zaživa, se přece jenom odhodlám k následujícímu: Když tak poslouchám věci jako Hřbet, tane mi na mysli jedna stálice: Mňága a Žďorp v období prvního, druhého alba. Myslím tím hlavně nástrojový podklad. Ta vypíchnutá basa a vůbec jak je vedená linka, zvuk kytary... Obě kapely jsou jinde, jasně, ale tohleto mi přijde zajímavý..... zajímavá náhoda (bez ironie)
Pavel
8. 4. 2006, 14:06
jestli von ten reunion Dinoasaura nebude tak trochu blbost.
jenom me to napadlo
8. 4. 2006, 09:52
pnt: 19,80 je ještě na hranici, ale po zkušenosti z Mogwai doporučuju zajistit lístky předem, přeci jen pouhý 2 koncerty v Německu...jsem sice z LBC, ale do Drážďan se dostanu až tejden před akcí, což už může bejt fatálně provařený, možná se obětuje s cestou tam pro lístky někdo okolo, no kdybych chystal nějakej předprodej tak dám vědět...
vl
7. 4. 2006, 19:37
byla pohoda, zustal sem doma, nesel sem do rachoty, na vsechny sem se vysral. 4th sem delal to samy, ale vcera a dneska sem musel.
nemo
7. 4. 2006, 18:19
a propo co rikate na 5th april?
emo is their way
7. 4. 2006, 18:01
Kdybych si představil, že sem gay a sem ve sprše, kde jsou vlastně všichni chlapi jakoby ženský, taky bych z toho byl docela mimo.
tobe taky
7. 4. 2006, 17:47