http://bilbo.czela.net/mp….
kch kch
12. 4. 2006, 15:37
to evel nevel: Jako jak?
Aran uv@silver-rocket.org
12. 4. 2006, 15:18
a nepotrebujete negdy pomoc?
evel nevel
12. 4. 2006, 15:14
to richard: Přesně tak, u spousty věcí to tak je... A ty "podíly" pak závisejí na konkrétní momentální finanční situaci labelu a kapely.
12. 4. 2006, 14:15
Aran: do vaseho interniho systemu mezi kapelama a vama zcela nevidim... dovolim si jen jednu radu..... co tahle se obcas s nekym domluvit, ze si ty veci calne kapela sama a silver rocket to pak zastiti jen jako jako vydavatel uz celkem slusnyho jmena, tudiz i snadnejsi moznosti dostat to k lidem, nez kdyz si kapela uplne sama sefuje i distribuci..... ale, takhle njak (minimalne, ze se kapela na financich na nahravku aspon podili) to uz asi v mnoha pripadech funguje asi......
richard
12. 4. 2006, 14:09
A naposled: moc díky za ty věci, co píšete o SRR. Z mýho pohledu všechny ty kapely spojuje něco jako SYROVOST - a to se nemusí týkat jen zvuku (tím míň jen "tvrdýho" zvuku). Prostě že tam je co nejmíň překážek mezi tím, co jde z tý kapely a tím, co se dostává k lidem. Já jsem strašně rád, že tyhle kapely chtějí na SRR vydávat a že to jsou právě tyhle kapely. Otázka je, kde na to vezmeme peníze, ale to je náš problém.
12. 4. 2006, 13:47
A ještě: snad můžu prozradit, že ten sedmipalec bude jako split release Samuel Records / Silver Rocket.
12. 4. 2006, 13:43
Co se týká Vas Szuszanne: Kluci teď budou vydávat split s John Ball na Samuel Records (myslím, že je to ještě v kooperaci dalších labelů). Na Silver Rocket bysme moc rádi udělali sedmipalec. Kdy - to netuším. Kdo sháněl kontakt na V.S. - napište mi na mejl, pošlu vám e-mail na Viléma, zpěváka a kytaristu a boha.
12. 4. 2006, 13:42
pedro, Richard - jo, VS+JB splitko už je myslím hotové, v plánu bylo že na ´release party´ někdy během května v Těšíně by mělo být k dostání, jestli z toho nakonec sešlo/ nesešlo už ale nevím..
bombardér jak cip
12. 4. 2006, 13:20
Tak to já zas Swami žeru, ale hlavně DLJ a Hot Snakes..a to víte že Rick Froberg má ještě 2 projekty navíc..Thingy a Last Of The Juanitas..přičemž ty LOTJ popisujou jako Melvins vs. DriveLikeJehu, ale nedá se to moc sehnat maj dvě CD´s z let 2000a2005, ale na Amazanu se dá sehnat jen to starší..ale tady to už stejně asi všichni víte tak jen nosim dříví do Athén
PEDRO LOVES SWAMI
12. 4. 2006, 13:15
for for from from
ja je neznam
12. 4. 2006, 13:04
dog eat dog mi vždycyk připadali jako rocket from from the crypt..nebo naopak
i hate swami
12. 4. 2006, 13:01
dog eat leslie nielsen
taky název
12. 4. 2006, 12:59
to richard:
úžasné, konečně vidím v čem je tohle fórum k něčemu dobré..krom toho že se vyblbnu
pedor gál
12. 4. 2006, 12:52