Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
pedro:ted jsem jeste mrk na www.johnball.wz.cz John zrovna ted jedou na kratsi tour do ruska.. v navstevni knize pak jumper (zpevot) odpovida neco ve stylu, ze po navratu by uz snad na koncertech meli prodavat i vinyl.. nejsem si jist, mozna uz ale pujde o to splitko s zuzanama.. kdyz tak tasm ucin dotaz, kluci ti urcite odpovi.....
richard 12. 4. 2006, 12:46
děkuji ti richarde..budu tedy muset posečkat..
a teď z jiného soudku..podle mě nejdelší a nejulítlejší nazev fakt existující kapely:
"concaving george bushe's skull with the stock of my kalashnikov"
pedro 12. 4. 2006, 12:42
pedro: vas zuzany chystaj uz strasne dlouho split s john ball .. melo by to byt na vinylu..... k realizaci zatim nedoslo..... ale co vim, kluci uz maji i neco nahrany...
richard 12. 4. 2006, 12:36
vas Pedrrrrrro:
ale tohle ff skousne:)
logoped bez loga 12. 4. 2006, 12:24
to smetana berdych:
byla by z toho globální vesnice a hrála by etno
Goro zlý pes 12. 4. 2006, 12:19
..že vas ještě obtěžuju..není na vas szuzanne nějakej kontakt nebo nějaká možnost jak získat nějakou nahrávku...
P.S.na netu pišou jen něco vo nějakym splitu
vas Pedrrrrrrrrro 12. 4. 2006, 12:18
treba byl nejvyssi cas nabrat nejakou novou krev, jinac by zachvilku zacli deti deste hrat jako lyssa, emems jako gnu, gnu jako otk, otk jako emems a nakonec by z toho byla jedna globalni kapela plna nesmyslu...
smetana berdych 12. 4. 2006, 12:17
nojo tak se taky vložim..podle mě deverovka rozhodně ano, ta sem teda patří a anyway taky, ale prostě lepší je když ta kapela přinese něco "typicky českého" (ano dlouho jsem hledal tak brilantní spojení) jako třeba emems, protože anyway to maj tokový setsakra amerikánský a pak to trošku utone v záplavě těch "podobnejch" kapel ze zámoří..ale u nás sou jen jedni to je fakt, kdo umí takle napálit..no a balaclava..koukam na ni s despektem...to se přiznam nějaký předsudky mam, ale samo to co vydaj na SRR si poslechnu a je na nich aby mě přesvědčili..ale nejvïc se těšim na Vas Szuzanne
pedrrrro 12. 4. 2006, 12:15
presne tak.... proc nebejt otevren novym vecem zaaano.......
ali 12. 4. 2006, 12:09
no zas na druhou stranu me se na SR libi ta otevrenost, ze to neni vsechno podle jednoho mustru...
kebab 12. 4. 2006, 11:58
Taky mám podobný pocity jako Atatürk... Jen se netýkaj Anyway ani Deverovky (tady úplně naopak!), ale spíš nevím co čekat třeba od Balaclavy nebo Kačkaly. SR se mě líbí taky kvůli tomu, že si dlouhodobě drží určitej ksicht a trošku se bojím, aby se nevytratil... I když ono to není asi až tak důležitý, nakonec třeba ty desky budou super.
mustafa 12. 4. 2006, 11:53
A co nový Gnu a nový Otk na tom vynilu?
Wesy 12. 4. 2006, 11:27
kristepane, the cure. a pak si nechame narust patky.
di do hajzlu 12. 4. 2006, 11:21
jsem pro. the cure. aspon na sedmipalci. domluvte to s robertem, prosiiim.
mty lullaby@fascinationstreet.org 12. 4. 2006, 10:56
the cure, aby se zachovala abeceda?
zz top 12. 4. 2006, 09:42