Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
takže asi jako včera dobrý, že jo? Kdyby mě včera nezmrzačila školačka na bruslích, tak bych se nechalal zmrzačit na sedmě.
Torre, kanadsky nepiš, tohle je vo moc lepší
ach jo 25. 5. 2006, 12:42
Torre, piš to kanadsky, vyjde to na stejno.
Aran uv@silver-rocket.org 25. 5. 2006, 12:33
tyjo, po inkvizici na piti a omluvach za rozladenou kytaru (zvlast u wolongong), asi nekdo brzo spacha harakiri zato ze mu upadlo pri koncerte trsatko nebo palicka, jestli zapomenu (zase) text, odejdu ze sveta se cti....hehe
hlava derava kurt 25. 5. 2006, 12:32
GPE byly a jsou naprosto skvely, konecne nejaky cerstve vzduch. Jsem moc rad, ze vsem je tak hezky prijali. A ja se omlouvam vsem, ale hlavne spoluhraci za naprosto katastrofalne rozladenou kytaru...
norocketorr 25. 5. 2006, 12:17
jojo taky se mi to líbílo byla to taká "meditativní extáze" a nakonec sem i uvítal že už nemaj tu zpěvandu, akorát ten bubeník byl dost šílenej obzvlášť když ho posed ten dybbuk, to wollongong sou posedlý všichni...máš recht arane skončíte v pekle a já sváma protože už sem se vám upsal
svatej floriánek 25. 5. 2006, 12:15
http://www.mesto-havirov.…

takovej pokus o neco, kdyz tak mrknete a prispejte....pokud vam to prijde smysluplny... diky
r 25. 5. 2006, 11:16
btw. DSU je za vsechny svy hrichy dostatecne potrestan tim, jak ho vypekli jeho spoluporadatele s Love planet...
kráska na cele 25. 5. 2006, 10:41
k reakci na GPE - Mr.Satan ma obcas sklony prehanet, ale v tomto pripade je s hodnocenim hooodne pri zemi. Naprosto neuveritelny. Srovnavam si to v hlave jeste ted... Jo a k ty utrzeny hlave - na vcerejsi Wollongong nebylo potreba chodit pred podium, to bylo drtici i na hajzliku....
Demonickej gig. A pokud budou v pekle tyhle tri posuci, tak je uz uplne jedno, kdo tam bude dalsi - stejne nema narok.
A co se tyce Pixies za litr: celej hacek neni v nejakym rejzovani, ale v neschopnosti informovat. Zakulisni splechty totiz hovori o tom, ze maly klub (=velky vstupny) a vubec nestandartni konzik byl pozadavek kapely.
Generalka na tour. Pro magory, co maj pocit, ze byli u neceho vyjimecneho a nebo sou masochisti ohledne prisunu kysliku a radi si sahnou na neci prdel, a to klidne i nedobrovolne.
vráska na celle 25. 5. 2006, 10:36
Nejedete nekdo vecer do Brna?
Pp 25. 5. 2006, 10:09
M Přeůže to tam taky totiž vypadat tak, že se tam dostane i Urban a bude celou věčnost pořádat znovuobnovený pixies za litr. Předkapelu jim budou donekonečna dělat Sunshine.
možná varianta pekla 25. 5. 2006, 10:00
Spíš de vo to doufat, že tam některý lidi nemířej.
gehena 25. 5. 2006, 09:42
Aran: tam stejne mirime vsichni asi.....
ric 25. 5. 2006, 09:36
Teda, jestli máte šanci jít na Guts Pie Earshot, tak určitě jděte, protože to se FAKT jen tak nevidí a neslyší. Smekám. A Wollongong včera - nevím, jak to dělají, ale ty nový věci jsou snad ještě větší tornádo. Silver Rocket míří do pekla.
Aran uv@silver-rocket.org 25. 5. 2006, 07:44
Dneska na Flédě s GUTS PIE EARSHOT ještě zahrajou LOSER SUPERHERO (es) ...
es 25. 5. 2006, 07:30
A co nějaký voplodňováky: mě nikdy nikdo nedostane tak jako Selin dižon.
drrty trrty 25. 5. 2006, 07:12