Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Ale pokud si jel z Písku speciálně kvůli Szuszanně, tak fakt SORRY. Vážně.
ještě já 6. 9. 2006, 14:55
jo, máš recht. zamanul jsem si, že budu ojebávat moravský kapely. nedám jim žádný peníze a ještě je nenechám zahrát. že jsem to ale dobře vymyslel, co?
mty 6. 9. 2006, 14:53
to pytel: No, Vas Szuszanne hráli sice jen 10 minut, ale i tak to stálo za to a nebyli nasraný. Kluci, co dělali ten koncert, už to přece vysvětlili. Já vím, mě se to povídá, já to mám na Pankrác pár kroků...
Aran uv@silver-rocket.org 6. 9. 2006, 14:51
škoda že ty milý lidi na tu svoji dobrotu dojedou a každej pičus, kterej si zamane, že bude dělat koncerty, si myslí že je bude ojebávat.
VS si to dali hrozně moc, nevim co sice, ale lidi, který se na ten koncert táhli z takový dálky jako já (sem z písku) viděli hlavně několik špatnejch klonů Franz Ferdinand.
pytel 6. 9. 2006, 14:47
probranej: aha takze piper jede kampane proti sr? povidej, povidej ,to je dobrej bulvarek! ze by od diycore kluku z korpivnice taky?
blesk/aha 6. 9. 2006, 14:47
Pytel: Jasně, aspoň se burani podívali do velkoměsta. Přesně takhle jsem totiž svůj příspěvek myslel. Jsi chytrej, žes to tam našel. VS počítali, že se nachystaj rychlejc než to nakonec stihli. Měl jsem mít větší rezervu. Ano, jsem debil. Příště budu zas o něco chytřejší. Omlouvám se za sebe i za svý klerofašistický kamarády. Ten zhuštěnej koncert si mimochodem VS dali hrozně moc. Navíc jsou to strašně milý lidi. Respekt, fakt.
R: U Honzy na zahradě se musí líbit všem. Škoda, že jsem letos musel vynechat. Příští rok jedu určitě.
Piper vs. Silva: Většina jejich katalogu mě až tak nebere, ale Lu jsou každopádně skvělá kapela!
mty 6. 9. 2006, 14:43
tak pánové já bych to tak negeneralizoval , takováhle bipolární kampaň vůbec ale vůbec neprospívá malým stanám, i my si chceme ukousnout ten svůj kus koláče sledovanosti,.
Takže buďme tolerantní, buďme tolerantní
kousek kalousek 6. 9. 2006, 14:41
Krom toho je docela znamy, ze hosi ze silver rocket sou docela pokrytci.
enfant terrible 6. 9. 2006, 14:35
Ale tady je někdo furt nasranej A řeší blbosti.
wesy 6. 9. 2006, 14:32
třeba mám arane lepší informace z tábora kolem piper rec., to tě nenapadlo?
probranej 6. 9. 2006, 14:29
To je krása! Já se s nikim nehádám.
wesy 6. 9. 2006, 14:28
to proberte se: O čem to kurva mluvíš? O žádnejch "věčnejch sporech" mezi Piper a Silver Rocket naštěstí nevím a některý věci od Piper máme normálně v distribuci!!! Jestli se někomu na fóru nelíbí nějaký kapely a dává to najevo takhkle idiotským způsobem, tak to přece není naše věc!
Aran uv@silver-rocket.org 6. 9. 2006, 14:28
wesy: tebe nevyjímaje hehe
ci5 6. 9. 2006, 14:24
co to meles proberte?
??????? 6. 9. 2006, 14:23
jasně máš pravdu: http://stream.qtv.apple.c…
wesy 6. 9. 2006, 14:20