rozhodně mi někerý "debaty" přijdou jako žabomyší války pánové a nikam nevedou.
ci5
6. 9. 2006, 14:18
myslim že to je takový typicky čecháčkovský kastování. sorry, ale tyhle věčný spory silver rocket vs. piper records jsou už dost trapný. je to furt dokola, nejdřív Emems vs. Folk3mail, pak Esgmeq vs. Milano, teďka OTK vs. Nierika, příště Naquei Manou vs. Miou Miou?
Piper records je dobrej label a já jsem rád, že je tu oboje - piper i rakeťáci, tak si přestaňte házet klacky pod nohy!!!!
proberte se!!!
6. 9. 2006, 14:06
A že to byl v Podluží slušnej kotel. A pánum VS se to dle jejich slov moc líbilo. Holt venkov je venkov.
R.
6. 9. 2006, 14:00
a co mám jako dělat já, když proti Nierice a Khoibě v podstatě nic nemám ( i když do špičky maj u i nás hooodně daleko a co na nich kdo vidí progresivního mi uniká), zatímco Roe-deer mi přijdou jako směšná záležitost, co si víc na něco hraje než že by něco hrála. A o uměle protlačovaných Prostitutes je podle mého se škoda bavit, protože to už bych se mohl bavit i o zoufalostech typu Toneless, vedle kterejch i ten Krajčo vypadá jak polobůh... ???
marnost nad marnost ...vše je nuda
6. 9. 2006, 13:52
takze VS muzou bejt vlastne radi, ze jim prazaci udelali koncert. hm. akorat sem nepochopil, proc nemohli i goro hrat dvacet minut. howgh
pytel
6. 9. 2006, 13:39
Pytel: Časovej skluz v Na Půl Cestě myslim dostatečně vysvětlili Goro, jestli narážíš na tohle. Může se to stát každýmu, voe. Nikdy si nic nezapomněl? VS nejeli do Prahy kvůli tomuhle konciku, ale projížděli cestou na koncert v Podluží. I tak mě samozřejmě mrzí že hráli jen něco přes 10 minut a těším se na celej set (20 minut mimochodem) o kterým mluvil Petr. Howgh. Nejsem žádnej ultra fanda Radiohead, ale nechápu tu hysterickou nenávist okolo nich. Už se o nich nebudem bavit, jo?
mty
6. 9. 2006, 13:13
čím víc fanoušků radiohead, tím míň hrozí:
http://www.novinky.cz/kok…
hehenene
6. 9. 2006, 12:53
takovej úpadek
fora srr
6. 9. 2006, 12:16
jejda, tady máme několik nových kazatelů -progresivní
jo, ale klubový ani náhodou
6. 9. 2006, 12:11
mty, ty drž hubu a chystej další povedenej koncert v kafé na půl cesty
pytel
6. 9. 2006, 12:04
všichni chcem bejt progresivně-klubový a všichni jsme gogo
ten co vyznamenává
6. 9. 2006, 11:48
kreténi blbí, poslouchejte si muziku,která vás baví a už to furt neřešte !! bych se z vás už posral..no jo..už jsem se posral..ach jo
Die dieinsludge@seznam.cz
6. 9. 2006, 11:46
mty: tim možná nasereš lidi lze silvr rocket, ale pro mě jsou chokebore stejná kravina jako radiohead. hodně originální zvuk? a několik opravdu dobrejch písniček? vrať se do školy. a to bych vzkázal i primitivovi co se naváží do nieriky.
nuda
6. 9. 2006, 11:33
nic proti Radiohead, kdys jsem je taky poslouchal, ale je to slaby odvar Jeffa Buckleyho..
Die in sludge
6. 9. 2006, 11:03
Co takhle SEAWARDS nekdy na sedmicce?? To by se mi libilo... nebo EXPLOSIONS IN THE SKY ??
Die in sludge
6. 9. 2006, 11:01