Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
bou: ok ok; to bylo ad l'p web, kapišto?
pnt 6. 9. 2006, 15:58
pnt: pichnnu ja, dneska, je to v poradniku na miste tretim.
Bourek uv@silver-rocket.org 6. 9. 2006, 15:56
ted ma pravdu
jinak SRR a PIR jsou každy o něčem jinem jak přistupem tak kapelama co vydavaji .......ale oba labely mam hodně rad a na chod obou se podilejí užasní lidé ..........takže zkuste se navažet do někoho jineho
takhle fakt ze sebe dělate jenom chudáky
Koci 6. 9. 2006, 15:55
Job: čus voe, píchni tam ten TR
pnt 6. 9. 2006, 15:50
ted: no tak prrrr!! Tady se každej může vyjádřit jak chce. Takže se vyjadřuj, ale neser s nějakým dokázali/nedokázali. On je to dost relativní pojem, že...
pnt 6. 9. 2006, 15:50
wesy: dovolim si malou odbocku k tomu linku, cos nechaval na predchozi strance... dik za tip!!!
Job lpoint@minorityrecords.com 6. 9. 2006, 15:48
UFFFFFFFFF teda já jsem z Kopřivnice a kdo to tady píše za ZVRATKY že nierika jsou burani a takovýhle kecy?????? Nierika je skvělá kapela a ze mají nos trochu nahoru jim nikdo nemůže vyčítat, protože na rozdíl od vás vy chudáci NĚCO DOKAZALI!!!!
ted 6. 9. 2006, 15:44
kdyz neudelas neco podobnyho, tak za kretena nebudes....
ehm 6. 9. 2006, 15:34
to ales: ale já koncerty nepořádám a nechci to dělat, protože to prostě neumim a dopadlo by to stejně jako páteční akce.
pytel 6. 9. 2006, 15:34
to pytel: jestli ti chybi VS, tak jim udelej koncert v pisku a kdyz kluky prekecas, mozna ti zahraji i 25 minut. pak na ne nebudes muset jezdit do prahy a nadavat na organizaci a ostatni kapely. ale bacha, pak budou lidi nadavat tobe a ty budes ten nejvetsi kreten.
ales 6. 9. 2006, 15:26
mty: sorry že to ještě pitvám, jinak respekt, mír a howg.
pnt 6. 9. 2006, 15:25
mty: 1. začalo se pozdě, mnohem později, než bylo anoncováno 2. pozdě se zjistil chybějící kus hdw, následovalo další zdržení 3. kdosi i přidával, ač musel vědět, jak to s časem je... Těch chyb bylo moc najednou, a to prostě NELZE. To, že jsou VS v pohodě, je jedna věc, druhá je fakt, že si jako hosti zdaleka prostě zasluhují special treatment (přinejmenším měli hrát oni jako třetí). A to, že jedou pak na dlaší koncert, není omluva. To je jako když jsme v Dážďanech kdysi dostali na cesťák asi 15 euro s tím, že "přece zítra máte garanci 150"...
pnt 6. 9. 2006, 15:24
polepším se a chci říct, že nešlo žádnej o gang pražskejch kapel, kterej šikanuje přespolní vas szuszanne. máme je rádi. mír.
mty 6. 9. 2006, 15:16
ne, jel sem do prahy z písku kvůli goro asi.
ale v pohodě, mír a dej si na to bacha.
ještě pytel 6. 9. 2006, 15:04
já vim, že to stálo za to, dyk sem tam byl taky, ale prostě se mi nelíbí argumentace typu: kluky to bavilo. podle mě koncerty by se měly dělat pro lidi a ne, ze prazsky kapely se na prazskejch koncertech chovaj jako pani sveta.
pytel 6. 9. 2006, 14:56