no jasně. to je na tom to vtipný, že blbci to budou brát vážně... Ale na druhou stranu už by mi ´čurák dne´ (nebo někdo jinej z těch adorujících) mohl konečně vysvětlit V ČEM spočívá ten úspěch, co vo něm nejen tady tak melou...
Ty Sunshine aspoň s Lindou podepsali smlouvu - i když jim pak tu placku nevydala, Ale tihle? Že je chválí Lipčík a Kučera? Že přetahujou fanoušky Roe-Deer? Že vydali desku na "labelu", kterej provozuje jeden rozmazlenej chlapeček, a to tak, že mu na to papínek dává prachy?
vážně zvědavej
12. 9. 2006, 11:09
jezisi proberte se! ta inkvizice je evidentni parodie na prispevky k diskuzim o prostitutes! tipuju ze to psal nekdo z uv srr a smal se u toho na cely kolo.
taky devka
12. 9. 2006, 10:50
Koci: cve, tenhle song miluju. měl jsem ho kdysi někde na kazetě a netušil jsem od koho je a jak se na tu kazetu dostal. ale jel jsem to pořád dokola
minulost sladká
12. 9. 2006, 10:48
Neznám tu kapelu, ale inkvizice mi přijde hodně slabá, neni to ani vtipný, ani nijak zajímavě napsaný, prostě je to jen snůška nadávek nefandům The Prostitutes.
bystra
12. 9. 2006, 10:42
Aby totiž bylo jasno - já dokážu bejt nad věcí. A vám bych to doporučoval taky...Jestli nerozdejcháte úspěch Prostitutes tak to aspoň nevytrubujte do světa. A na maminku mi nešahejte vy hajzlové!!!
ještě čurák dne
12. 9. 2006, 10:39
http://www.youtube.com/wa…hele lidi .prijde mi to jako takove americké OTK
navic hrajou the van pelt...........zajimave
Koci
12. 9. 2006, 09:46
čurák dne - jak jinak:sou směšný tak vysmívám
kapely z SRR mi směšný nikdy nepřišly .proto se jim nesměju oni za to nemužou
d
12. 9. 2006, 09:44
Bourku, už máš rozjetej pořadník na Mono? Abych to neprošvih.
R.
12. 9. 2006, 09:37
tyvole, koukam, ze sem fakt lezou blbci, az me skoro mrzi, ze ta inkvizice je ironicka.
švédi
12. 9. 2006, 09:06
Je to ubohý. Vaše potřeba vysmívat se kapelám, který jsou mimo váš vkus je trapná. Jako by tu lezly jen malý zakomplexovaný děti.....To sme jim to zas dali děcka, že ??? hehehehahahahihihi...Jó, my sme ta správná parta. Rakeťáci !!! Nemůžete tu řešit těch svejch pět suprovních kapel ? To vám de beztak nejlíp...
čurák dne - jak jinak
12. 9. 2006, 08:26
http://www.youtube.com/wa…
uz se tesim jak pica
11. 9. 2006, 21:17
inkvizice je hlína, je to přesný! pitomci, co se zastávají prostitutes, si o takovouhle parodii sami říkají!
peroutka
11. 9. 2006, 18:47
hlas pro inkvizici: já jsem tudle kapelu nikdy neslyšel, znám ji akorát z článků hudebních serverů. Nějaký zájem ale u mně nevzbudila, jinak bych se pídil. Inkvizice mně ale jako vždy pobavila. A je to jedno, jestli to je určeno fandům nebo nefandům nebo jak je to vlastně myšleno, literárně je to totiž opravdu výborné. Mě osobně vždycky smrdí když někde čtu vo něčem že je to "světový" nebo "aktuální" nebo že někdo něco "dokázal".
F.X. Šalda
11. 9. 2006, 18:16