Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
http://ec1.images-amazon.…
hehe 12. 9. 2006, 13:53
obyčejnou lickou slušností, milý pane!
humanista 12. 9. 2006, 13:52
to jeden ze dvou: Pošli nám prosím tě nějakej manuál, abysme věděli, čím se máme řídit, díky.
Aran uv@silver-rocket.org 12. 9. 2006, 13:52
jeden ze dvou: prosím tě a co ještě se tady může a nemůže psát?
pnt 12. 9. 2006, 13:46
akorát jsem psal "ty vole to je prdel tohleto..." takže už jako do uvozovek
pnt 12. 9. 2006, 13:44
OK ja chapu, že je to legrace k popukání ale je to furt to samý . Nějáká kapela sou čuráci, že si zvolili marketingovej management a na silver rocket se z toho všichni můžou potrhat smíchy. Radši tu pište o dobrejch kapelách s žádnejma nebo férovejma manažerama, nebo tu jebněte nějákej užitečnej odkaz jak třeba Koci ,(dobře, asi nebude užitečnej pro všechny) kokoti.
jeden ze dvou čuráků dne 12. 9. 2006, 13:43
ty vole vy ste pitomci, ja umru z tydle diskuze, to je fakt jak u blbejch
Ondrej 12. 9. 2006, 13:40
I can’t see those who tried to love me
Or those who felt they understood me
And I can’t see those who
very patiently put up with me
All I can see are the never laid
Of the never played symphonies
to vám chci říct 12. 9. 2006, 12:43
takže inkvizice je samá ironie a sarkasmus jo ? Nebo jak ?
ci5 12. 9. 2006, 12:00
jestli mi chcete urážet maminku jen proto, že hraje v prostitutes, tak jděte do prdele!
HXC 12. 9. 2006, 11:50
lilacu u tebe me neprekvapuje ze nerozumis srande, ale ta inkvizice evidentne sranda JE a uz by to tady mohl napsat nekdo z UV SRR, aby to bylo jasny.
ian 12. 9. 2006, 11:49
no nevim, na PROSTITUTES sem byl v pardubicích, a že by se dalo o jejich koncertu říct, že by byl vyprodanej, když tam bylo všehovšudy tak 10 platicích, to teda nevim. vyprodaný koncerty maj tak možná někde v praze a že by to byla tak světoborná kapela bych teda neřek (no třeba měli zrovna nahovno zvuk) .. anebo že má vůbec někdo koule na to, aby v souvislosti s timhle použil spojení "aktuální dění na mezinárodní kytarový scéně" ... jestli si někdo myslí, že aktuální zvuk je hrát jako joy division, tak byl asi posledních 20 roků v komatu, ne?
lilac 12. 9. 2006, 11:45
Mě tedy přišlo, že to je především zesměšnění fnaoušků a fanynek. On když si člověk čte diskuze pod jejich recenzema, tak si potom u inkvizice není jistej, zda to je sranda nebo to skutečně napsala ňáká fanynka. Já desku Prostitutes ještě neslyšel, tak nevím (naživo nebavili), ale jejich póza mi tedy není příliš sympatická. btw. póza SRR mi taky občas není zrovna košér.
to čurák dne 12. 9. 2006, 11:44
děvky lepící se na kurvy, to je hnus, to znam....
nechci 12. 9. 2006, 11:28
brrrr, to je paráda. krása. můj večerní piknik bude plný keců o děvkách lepících se na kurvy. a taky vo holotropním dejchání po vzoru tantrickejch mnichů. a vůbec, jak je důležitý rozdejchávat některý situace, kterejm se v běžnym dennim provozu nevyhnete... třeba i v záhrobí, kam evidentně každej revival (ať už se menuje jak chce) patří.
legračnější dvojník tonyho cliftona 12. 9. 2006, 11:15