a maj frontmana z UK hééč hééčč :)))))))))))))
du prodat kytaru nema to cenu
:)
11. 9. 2006, 18:03
proč zrovna ironický? dyť to sedí jak prdel na hrnec. nejde voe o to, co se o prostitutkách kde píše, ale vo to že lidi kterejm se ta kapela nelíbí nemaj nic lepšího na práci než sledovat kde se co objeví za článek, aby mohli vynakládat energii na hádky v diskusích.
prostě, když je mi něco u prdele, tak mi to má bej u prdele, že jo.
No nevim úplně
11. 9. 2006, 17:50
souhlas. kdo zna humor srr, tomu to musi bejt uplne jasny.
co jsi dokázal???
11. 9. 2006, 17:29
boga jego nejsem v UV ale je snad nad slunce jasny, ze to JE ironie!!!!!!!!!!!
hoho
11. 9. 2006, 17:00
Celá tahle inkvizice zaváněla jen lezenim do prdele kapele, která to "někam dotáhla". Já sem se o ní dozvěděl teprve dneska. Poslech sem si nějaký mp3 a nebylo to špatný. Ale rozhodně to nebylo tak dobrý, aby si to zasloužilo takovýhle oslavný kecy v inkvizici, to leda, že by to byla nějaká ironie.A fakt mě dostalo to spojení "aktuální dění na mezinárodní hudební kytarový scéně". Takovýhle výrazy používaj právě ty čecháčci.!!!!!!
Čecháček
11. 9. 2006, 16:59
no je tam na konci :--), tak že by to byla sranda?
silver rocker
11. 9. 2006, 16:57
to jako myslis ze to je vazne???!?! to snad ne.....?
gandalfovič
11. 9. 2006, 15:55
inkvizice ztatím nejslabší
yaniitchek
11. 9. 2006, 15:51
na zametání vlastního prahu není přece nic zlýho...
pán z jednoho krámu
11. 9. 2006, 15:34
může mi někdo vysvětlit, co je proboha na týhle zemi ubožejšího a trapnějšího než na těch jinejch...? To už je jak Edelmannová s opačnym znamínkem...
nechápavej ale jinak vcelku geniální
11. 9. 2006, 14:58
tak timhle si řek' TEAM INKVIZICE konečně o mandát na dovedení týhle uboze trapný země k předčasnejm volbám! yanitchko, a tobě děkuju za tu namáhavou, ale zároveň radostnou práci.
výbuch číslo 3
11. 9. 2006, 13:46
ad inkvizice: není to špatný, ale tohle je lepší:
"Je to hořká pilulka ke spolknutí (míněno pro nemilovníky kapely- pozn.). Nejsou tu ani dva roky a v tuhle chvíli jsou dál, než spousta kapel, co hraje deset let. Mají desku, dobrý recenze, zněj jako jiný kytarový kapely všude na světě, maj profi nástroje hrajou je v rádiu a navíc jsou některý z kapely z reklamy. Fuj! To je prostě nechutný! Název jejich alba jsem si vykládal jinak, než jak se zařídil Petr Pliska z Living Room, ale když vás čtu, začíná mi to všechno dávat mnohem větší smysl :-)"
/opsáno z diskuse na MS/
fousatej
11. 9. 2006, 13:40
Já mam The Prostitutes fakt ráda! Přesto se směju, hehe...
Prachy neberu!
11. 9. 2006, 13:29
lepší kotlety než Trautenberk nebo ten zlej knížepán ve včerejší pohádce vo prstýnkách, kterou jsem sledoval víc než moje dcery (připomínaje si tak své dětství) je určitě neměl...
večer už sem spal
11. 9. 2006, 13:27
To má být zesměšnění nejvěrnějších fandů Prostitutek nebo to bylo myšlěno skutečně vážně?
to Inkvizice
11. 9. 2006, 13:26