Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
to Filka: Ser na ně, vůbec to nečti, mohli přijít v sobotu na Střelák, kde to bylo fantastický.
Esgmeq mi nejsou u prdele 21. 8. 2007, 16:16
to m11: protože na ně jezdíme moc rádi. Neumíme si představit život bez muziky. Na většinu akcí navíc nakonec nějak dorazíme. Každopádně se o to vždycky do poslední chvíle snažíme. Chápu, že když ne, tak jsou lidi naštvaný, ale aby mi nějakej mamlas nadával čůráků...tak to sorry.
Filka M 21. 8. 2007, 16:14
to Filka: hele, kdyz to s tim hranim mate teda tak slozity, tak proc ty koncerty domlouvate, kdyz je pak musite odrict? Nejako mi unika logika veci.
m11 21. 8. 2007, 15:53
To Lukas: S tim Trutnovem to bylo tak, že se prostě Miki nestačil vrátit z Německa...
sorry, ale s tim nic nenaděláme. Kdyby sme tam nechtěli jet za trojku, tak to ani neslibujem (říkám jen, že občas spolu tyhle věci souvisej....).
M F 21. 8. 2007, 15:50
Tak to je v poradku.
Rave 21. 8. 2007, 15:43
ja se nerozciluju, esgmeq sou mi u prdele i v klidu.
-ht- 21. 8. 2007, 15:42
To -ht- : Sorry, to bylo pro Sedlo. Tak se nerozciluj.
Rave 21. 8. 2007, 15:41
Ja sice Esgmeq videl nescetnekrat, presto me to, ze jste nedojeli na Trutnov mrzelo, protoze jsem se tesil. Ale chapu, ze to neni akce, kterou by meli kapely podporovat tim, ze tam budou hrat za cestak. Kazdopadne drzim palce a tesim az vas zase nekdy uvidim.
Lukas 21. 8. 2007, 15:41
mne nevodpovidej, ja sem nic nepsal. esgmeq sou mi u prdele.
-ht- 21. 8. 2007, 15:40
jo, sorry za pravopis....sem bez sebe vzteky...
Filka 21. 8. 2007, 15:40
To -ht- : To me mrzi, ze mas s Esgmeq spatny zkusenosti. Zazil jsem je jednou a stalo to za to. Hrali s Mudhoney v Roxy. Ale to byli Mudhoney, takova kapela se neodrika..
Rave 21. 8. 2007, 15:36
Sedlo: Komu říkáš „čůráku“…ty pitomo jeden. Rád bych viděl tebe na našem místě. Máš ty vůbec ponětí, co to obnáší, shánět každém druhej víkend auto, aby sme se mohli vůbec někam vydat. Kolik toho obvoláš a oběhneš. Doprošovat se a ponižovat. Nemluvě o tom, že ti ho těžko bude někdo pujčovat zadarmo. Jezdi pak někam z Chebu – třeba do Trutnova, když ti pořadatel dá 3 000 Kč. A doplácet pořád ze svýho …..fakt bych rád viděl tebe na našem místě. Jakpa by z tebe asi byla nadšená tvoje žena, kdybys neustále vrážel love do zkrvený kapely, místo třeba do bytu, dovolený, popř. rodiny…. Bavilo by tě to, co myslíš?

A k tomu další radosti: od listopadu bez zkušebny – bez jediný zkoušky. A to jenom proto, že se debilní šéf jedný chebský galerie (zastupitel Illek) rozhodne, že si ze zkušebny v městském kulturním centru, ve který se nás mačkalo 5 kapel, udělá sklad fotek. Vážně věříš, ty najivo, že v Chebu, kde cenu nebytových prostor diktují vietnamští trhovci seženeš cimru… A kdyby teoreticky nějaká volná byla a my by sme dali dohromady potřebnou sumu…..stejně ti žádnej prostor za účelem tropení kraválu nikdo nepronajme.

K tomu si připočítej bubeníka, fotra vod rodiny, kterej jezdí kamionem a občas prostě nedorazí z cest podle plánu, což je u tohohle povolání běžné…

Docela rád bych tě potkal osobně, ty obejdo, abys mi toho „čůráka“ moh zopakovat do očí . Myslim, že by byla příjemná změna, vybýt si vtek na někom jiným, místo abychom se rvali pořád jen mezi sebou. Rvali se z bráchama díky neustálí frustraci z toho, jak nic nevychází….

Šlak by mě trefil z takovejch chytráků…..
Filka Michal 21. 8. 2007, 15:32
Esgmeq jsou Prostitutes! čim myslíte, že se živěj? proto taky jako esgmeq dost často nedorazej - maj kšeft jako Prostitutes na jiném (připadně i stejném místě).
benjamin slavík 21. 8. 2007, 15:27
Coze, Esgmeg hrali s Prostitutes??
uroboros 21. 8. 2007, 15:19
a mozna i v cely Evrope! Jsou vrcholem ceskyho undergoundu
make 21. 8. 2007, 15:19