Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
http://www.kauflant.cz/ko…
.. 21. 8. 2007, 17:57
radši si kup
tu deverovku 21. 8. 2007, 17:56
Ale co je to za kult, když o té kapele vím jen to, že zase někam nedojela? Trochu pochybný kult, ne? Tak ať berou jenom akce, které mají na sichr, ať to trochu protřídí, nemusí přece hrát (no v jejich případě spíše nehrát) v kdejaké prdeli. Jak se říká - lepší vrabec v hrsti, než kachna stokrát slíbená.
Proč se to teda traduje jen o nich? Proč nesylším podobné zvěsti o jiných kapelách?
Např Deverovku jsem vůbec neznal, dostali mě parádním koncertem před NoMeansNo a mám v plánu si pořídit jejich desky. Potvrdili to na Trutnově, byl to pro mě jeden ze tří nej koncertů celého festu.
Třikrát jsem se chtěl nechat takhle sejmout (rozuměj příjemně překvapit) Esqmeg, a oni ani jednou nedojeli. Tím to pro mě končí. Asi prostě blbá shoda náhod, ale mě ta kapela už prostě nezajímá.
Jak jsem už napsal - nikdy jsem je neslyšel a mám je tím pádem celkem v piči. Akorát mě sere to, že lidi. kteří je mají za Bohy, jsou pak zklamaní.
A ještě jedna věc - já nejsem anonym a můžeš mi klidně zasrat mail nenávistným spamem, nebo mě naopak zcela ignorovat. To je jen a jen tvoje věc. Já jsem se tu celkem solidně vyblil a řekl jsem, co mělo být řečeno. To je celé.
Sedlo 21. 8. 2007, 17:54
Hele, jestli jel někdo na Trutnov jenom kvůli Esgmeq či Deverovce, tak je blázen, když to měl druhej den na Střeláku pěkně v klidu i s dalšíma slušnejma věcma a levnějc. (Nejsem z Prahy, taky jsem tam vážil víc jak sto kiláků.)
R. 21. 8. 2007, 17:51
Sedlo: jdi do prdele. Co si dělaj Esgmeq je jejich věc. Jasně, taky nejsem šťastnej když nedorazej na koncert, ale mám volbu. Příště už nemusím jet. Ale já pojedu. Ty nejezdi a neser se. Nech to na fans.
Radim 21. 8. 2007, 17:45
to sedlo: A víš co, já ti slibuju, že se na to nevykašlem… Rozhodně ne kvůli tomu že všechno zrovna nevychází podle našich představ… Ani nebudem vyhazovat někoho, kdo nemá prachy, nebo ho trápí jiný problémy. To PŘÍSAHÁM. Za těch 12 let bylo už i mnohem hůř. Kapely, co takhle přemýšlej a nejsou schopné se neustále pokoušet o něco, co je na hraně jejich možností, nikdy nepřekročí hranici regionu…

Jinak ale samozřejmě chápu vzteklého diváka. Mívám totiž ty samé pocity, když se někam nemůžeme dostat…

Na druhou stranu je pravda, že tolik koncertů, který mi sme nakonec dokázali odjet u vás na severu Moravy, ste vy nikdy v našem koutu republiky nepředvedli…

Nelituju toho, že tohle děláme dál. Všechny ty parádní věci a akce za to stáli.

Peace…
Filka M 21. 8. 2007, 17:42
Zatimco anonymní nadávky, ty píšou. Jestli na nás sereš, proč to neděláš někde v soukromí? K věci: pohledy jsou klasicky zbytečně vyhrocený. Že Esgmeq nerušej koncerty z frajeřiny je, myslim, evidentní. Stejnětak, jakože to kvuli tomu nezabalí celý. Na druhou stranu by se k návštěvníkům koncertu měla předem dostat od kapely přes organizátora informace, že je tu vyšší riziko. To by mi přišlo fér.
John 21. 8. 2007, 17:40
To Seru Na Vás: Ano, přesně tak to je. Trefil jsi hřebík na hlavičku. Vím všechno nejlíp a velmi rád organizuji ostatním život. Taky strašně rád poučuju a ještě raději, no - možná že snad úplně nejraději, seznamuji veřejnost se svými nicotnými názory.
V porovnání s tím je pak jakákoli další moje činnost naprosto zbytečná.
Sedlo miíkasedlinen@seznam.cz 21. 8. 2007, 17:37
hele, to je jednoduchy. kdyby esgmeq poctive hrali vsechny domluvene koncety, mozna by se z nich stala podobna sracka jako z roedeer a prostitutes. takhle je z esgmeq kult a vsechny homokapely jim muzou zavidet... chach!
to jsem vam to vysvetlil, ze jo 21. 8. 2007, 17:36
no ty vole sedlo, ty si fakt idiot. já se tam na ně taky těšil. a že nepřijeli? Jo, byl jsem zklamanej, ale abych tady psal takový sračky? to je moc. navíc o hodinku pozdějc výborně zahrála deverova chyba a vše bylo zapomenuto. a pro esgmeq: hodně zdaru... a dobrejch koncertu
krl ii 21. 8. 2007, 17:35
jo jo, muzika je fajn...
pantáta 21. 8. 2007, 17:30
Ty seš čůrák. Proč se do nich vlastně sereš? To se tě tak dotklo, že nepřijeli na Trutnov? Byls tam jen kuli nim? Nebo máš zkrátka pocit, že všechno víš nejlíp a prostě jim musíš ten jejich špatně fungující život zorganizovat? Aha, to bude možná vono, že? Bohužel to na tomhle webu není nic novýho: chytrolínů, který maj neustále potřebu někoho poučovat a seznamovat veřejnost se svými nicotnými nazory prezentovanými jako jediná pravda, je mezi přispěvateli většina.
seru na vás 21. 8. 2007, 17:26
To Michal Filka: já to znám, všechny věci, které jsi vyjmenoval, znám. To nemění nic na tom, co jsem napsal. Jestli je to problém, tak to zabalte a dělejte si život tak, aby vám vyhovoval. Není v tom nic jiného. Nejste jediná kapela, která se kvůli toho rozpadne, občas je dokonce potřeba natvrdo něko vyhodit. Někam jste to dotáhli, hodně lidí vás má rádo a to sebou nese logické důsledky. Ve 30-ti opravdu člověk nemá zapotřebí řvát každý víkend na pódiu svoje pravdy a mít z toho hovno. Ale máte (relativně) novopu desku, jste - proč to neříct - slavná kapela, tak kurva dělejte, jak se na takovou kapelu patří. Všichni jsou jen lidi a ne stroje, to chápu. Ale když víte, že to tak je, proč s tím něco neděláte?
Konstantně nasrávat lidi tím, že nedojedete na koncert, s tím bych si prostě nezahrával.
Napadá mě několik přísloví, které se teď dají použít, ale raději budu držet hubu.
A že ti nějaký mamlas nadává do čůráků? To je toho... Ten mamlas toho v životě taky vyslechl dost a jen tak nějaké obhroublejší slovo ho nerozhodí. Ber to tak, že jsem vyjádřil přesně to, co se vašiím fandům honí hlavama, když stojí pod pódiem nebo třeba čekají na pivko a dozví se tuhle Jobovku...
Abych to tedy vyjádřil přesněji a trochu se poopravil - Esqmeg nejsou čůráci.
Kapela Esqmeg je čůrák... :-)
Sedlo mikasedlinen@seznam.cz 21. 8. 2007, 16:58
neni zač.
já děkuju 8-) 21. 8. 2007, 16:19
DĚKUJU
m f 21. 8. 2007, 16:17