Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
pe.klo: Hehe. Dám radši ještě jednou ty včerejší Baroness.
R. 22. 8. 2007, 13:59
R.: Tak a teď abys až do večera poslouchal Element of Crime! Zdravim.
pe.klo 22. 8. 2007, 13:58
Tak jsem si pustil první tři mp3 od Kauflantu. Pokračovat nebudu.
R. 22. 8. 2007, 13:56
pro SR funs:
http://prostor.obsah.info… konecne poradna recenze!!! a KONECNE to na morave pochopili, ze jsou to tady samy lopaty ;-]

to sedlo:
ty vole sedlo, ty ses vsude ;-] a proto museli ten siemens prodat, kdyz se tam foruje v pracovni dobe... nicmene s kytarou musis nekolikrat jebnout o zem, aby hrala poradne!!! to je jako se zajizdenim noveho auta...
uvidime se v karlovicich do te doby STAY DRUNK!!!
jiri - emacamelia jekot@centrum.cz 22. 8. 2007, 13:56
to K.uba: já vím, pomíchal jsem vícero příspěvků dohromady, nějak se mi nechtělo to rozlišovat.
Máš naprostou pravdu v tom, že řešit to tady asi na lidi, kteří se kolem labelu motají, nepůsobí nejlépe. Ale zase na druhou stranu, kde jinde? :-)
Sedlo mikasedlinen@seznam.cz 22. 8. 2007, 13:49
Se zkuste otírat jinde a ne na fóru SRR.
R. 22. 8. 2007, 13:47
k.ba : no ono je taky trošku zvláštní, že kdykoliv se někdo JEN otře o některou z SRR kapel (nebo lidí kolem..), vyvolá to spoustu anonymních nadávek..
mlok 22. 8. 2007, 13:45
to sedlo: já o žádný aroganci nemluvil. To byl nějakej příspěvek pode mnou. Já jen řikám, že je zvláštní, že když se tu objevíš ty, vždy se rozproudí ostrá debata vyvolávající i takové nemilé jevy jako jsou anonymní nadávky. Se pak nediv, že mě to pak může dovést k celekem pochopitelnému závěru, že to děláš prostě schválně, že chceš jen prudit. Ať je to jakkoli já po tobě žádný pokání nechci..co se týče těch posledních debat, tak tvé rozhořčení nad nepříjezdem esgmeq chápu (když jsem slyšel že tam nebyli, taky jsem si řikal chudáci moji kamarádi- který si vybrali trutnov a né střelák jak já- ty budou pěkně nasraný ) , ale myslim, že ti to tu lidi a hlavně Michal Filka docela vysvětlili. Zdá se mi, že prostě odsuzuješ až moc apriorně a když se to týká kapel patřících k tomuhle lejblu, lidi to nebudou prostě brát asi moc pozitivně. No a co se týče toho jak sis rozflákal kytaru, proti tomu taky žádná. o tom si tu klidně vykládej. je to jednou fórum veřejný, žejo...
K.ba Kuba.Lashena@seznam.cz 22. 8. 2007, 13:30
sereš boha.
a to fest 22. 8. 2007, 13:11
to K.ba: Ano, je to pravda. Na ten web jsem dal všera, protože se to tady zajímavě vivinulo. Já jsem tady odkaz na "ten můj bigbít" nedal (anonym - jak jinak), protože to nemám zapotřebí (ip adresa nelže...).
Ale příčí se mi vyjadřovat svoje názory anonymně. Proto jsem udával i svůj e-mail, připadalo mi to fér. Google pak dokáže divy. Takže si přeber, co je lepší.
Narali mě Esgmeq - napsal jsem to. Dobře jsme si tady o tom poklábosili, dostal jsem zmrdané, a já se pak trochu uklidnil. Chceš ještě, abych tady učinil veřejné pokání? Dobrá, klidně to udělám.
Nechápu, co je např. arogantního na tom, když popíšu 8 let starou historku z Vítkova o rozmlácené kytaře. Vyvinul se tím směrem normální nezávadný pokec o tom, co je větší píčovina. Mám alibisticky psát, že jsem viděl někoho jiného, jak toto udělal a pak toho litoval a bla bla lba? Proč bych to dělal, když jsem to byl já a já jsem toho pak litoval a připadal si jako největší kokot?
A rozmlátit na koncertě kytaru, byť to bylo v alkoholovém a marihuanovém rauši, to prostě pičovina je, a to pořádná.
Je známkou arogance mluvit v první osobě jednotného čísla?
A od čeho jsou vůbec fóra? Aby se v nich kecalo. A ať se propadnu do západního německa, jestli to není zrovna to, co děláme teď.
Přiznávám otevřeně, že mě to tu baví. A to je špatně? :-)
Sedlo mikasedlinen@seznam.cz 22. 8. 2007, 13:01
ot//
prodam listek na SONIC YOUTH
cena 750,-
duvod? bohuzel jsem v sobotu mimo cr
praha
kilan haveljk@gmail.com 22. 8. 2007, 12:42
Došla barva v razítku BLBOST?
otázka deště 22. 8. 2007, 12:40
marek: co by si chtěl od nejchytřejších pér, nejvetších bab a nejkrásnějších keců
a dost blbý muziky 22. 8. 2007, 12:36
to Sedlo: ale dyť je to pravda..já sprostej nebudu..ale kuci voco komu de? Vždyť to máš i na stránkách toho tvýho bigbítu napsaný, že sem chodíš rád prudit. Má to asi být jakože sranda,ale je to asi jakože pravda..
K.ba 22. 8. 2007, 12:35
to bbka: opět trefa!!! Jak vy to hoši děláte?
Sedlo 22. 8. 2007, 12:13