lidi co kouri sou debilove, a to nemusi ani chodit na koncerty.. nejvetsi magori sou takovi, co si zapali, i kdyz je nekdo pozada, aby nekourili (mars volta, loni v praze). jakykoliv akce si vybiram velmi peclive, protoze mi nestoji za to, byt z koncertu dalsi den v prdeli (a to nemyslim tak jak vetsina z vas, protoze ani nepiju alkohol), kdyz mam vysuseny cely dychaci cesty. obcas mi je lito, ze nejsem vasnivy posluchac vazne hudby a nemuzu chodit na koncerty mezi ohleduplny lidi. kuraci sou bezohledni a naprosto vymasteni, protoze pro tu svou zavislost sou schopni nicit pratelstvi, vztahy a dovedou nam nekurakum znechutit pozitek z hudby,ktery by byl o 300% prijemnejsi bez pritomnosti jejich cigaret (ci primo osob, protoze rikejte si co chcete, ale kurak smrdi i kdyz nekouri). vzkaz kurakum:nekurte a budte ohleduplni. vzkaz nekurakum:zdechnou driv nez my.
carla_d
11. 4. 2009, 20:57
týjo, forum funguje!
krása nebeská!
11. 4. 2009, 20:53
a ja od tedka budu kaslat na koncertech lidem primo do ksichtu a nebudu si davat ruku pred pusu, abych je vsechny poprskal a podelil se s nima vo svoje potize, pokud to nebude predem avizovany, ze se to nesmi.
potrebujete lekci slusnyho chovani.
chrchel
11. 4. 2009, 20:49
s vyčichnutim je právě ten problém, frajere, hehe. he. he.
egal ventilator
11. 4. 2009, 20:44
http://www.youtube.com/wa… hodně slušný song
cap
11. 4. 2009, 19:47
hehe: jo, taky mě to v opozičnické části mé mysli napadlo, už to tu dost vyčichá...
huxl
11. 4. 2009, 19:24
tak kdyz to tu tak ctu, zase zacinam na koncetrech kourit, pokud to nebude predem avizovany. potrebujete lekci slusnyho chovani stejne jako neohleduplni kuraci.
hehe
11. 4. 2009, 18:29
Smrt kuřákům!
mám to cenu
11. 4. 2009, 18:07
cena tady zatím napsala nejchytřejší věc
k
11. 4. 2009, 16:12
každá debata, kde jen neventiluješ svoje ego a snažíš se pochopit toho druhýho (aniž bys s ním musel souhlasit) MÁ CENU. nemá to cenu jen v momentě, kdy jsi přesvědčený o své neochvějné pravdě a všichni ostatní jsou mrdky...
cena
11. 4. 2009, 14:37
stejne se nedohodnete
nemato cenu
11. 4. 2009, 12:16
ještě: to je "bokovka", myslim...
myslim, ze jo
11. 4. 2009, 12:11
"zatímco v opačném směru žádná újma nekuřákům nehrozí": Eh, jsem blb, samozřejmě má bejt že od nekuřáků nic kuřákům nehrozí
v_thing
11. 4. 2009, 12:09
fst: "nikdo mi nevysvětlil, proč by nekuřákovo právo na nezakouřený prostor mělo být něco víc, než právo sobeckýho neohleduplnýho jedince na opak." Ale na to bys za chvíli přišel sám. Protože kouřící (nikoliv kuřáci, taky jsem kuřák) na koncertech nasmrděj hadry, otrávěj vzduch a rozslzej oči nekuřáků, zatímco v opačném směru žádná újma nekuřákům nehrozí. Ale tady nejde o logiku, spíš o ohleduplnost. Jako kuřák, kterej na koncertech nekouří, ovšem ještě víc žasnu nad lidma, který svý okolí otravujou hlasitejma nudnejma (tohle dvojí jde dycky spolu) žvástama ve chvíli, kdy zrovna kapela hraje tiše. To je na vraždu.
v_thing
11. 4. 2009, 12:08
http://www.mamamrdamaso.w…
lechristi jsou tady
11. 4. 2009, 12:07