Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
John: zpetna reakce nebyla mozna ptze jak jsem psal - vcera jsem tenhle web prohlidnul poradne poprvy...nastvany jsem trosku byl(to priznavam) v kombinaci s pobavenim-ale rozhodne to nechci ukazovat-proto jsem taky psal, ze jsem cucel kde ten mail skoncil ...
Jiří irdzi@tiscali.cz 9. 4. 2009, 16:45
aran: cao, simte a co je na tom za blbost?:) hele vis jak - misto odepsani na mail zjistim ze mail je najednou otistenej tady a stejne zadna rozumna reakce nebo odpoved ... cekal jsem ze mi nekdo osvetli veci na ktery jsem se ptal ale to zatim neprislo - misto toho me poinformujes o veci ktera me moc nezajima:)
Jiří irdzi@tiscali.cz 9. 4. 2009, 16:41
Zpětnou vazbu doporučuju poskytovat co nejdřív po akci, ke které se vztahuje. Chcete něco změnit, nebo chcete ukázat, jak jste naštvaný/načouzený? Kdo z oprávněně rozezlených řekl na místě člověku s cigárem: "běž s tím do háje", nebo lépe "sry, tady se nekouří"? Blbý je, když se začne arogance těch, co ví, vnímat silněji, než hloupost těch, co neví. Vím o tom svoje, hranice je tenká. A teď z jinýho soudku: jaký byl koncert, poslouchal to někdo, nebo všichni pouze inhalovali kouř?
John 9. 4. 2009, 16:41
Milý Jiří, a ještě tu máme razítko BLBOST. Vítej!
Aran uv@silver-rocket.org 9. 4. 2009, 16:33
jyrka: diky za smysluplnou odpoved/reakci a tvuj nazor na celou vec:))))))))
Jiří irdzi@tiscali.cz 9. 4. 2009, 16:22
Prej rakovina. Prej že by se to dalo "vyřešit" zákazem a nějakým jeho dodržovánim. No to jo vole. Jak to, že v bazénu nemusí bejt cedule Zákaz chcaní do vody? Protože to dojde každýmu kdo není úplně, ale úplně blbej.

Celý tohle mecheche mělo ukázat, jak moc jsou některý kuřáci zblblý, aniž by si to uvědomovali. Kouří kdekoliv, kde takovej výslovnej zákaz není a schovávaj vlastní aroganci za chybějící cedule. Stoupnou si těsně vedle lidí, kterejm ten kouř vadí a který druhej den musej všechno vyprat, aby přestali smrdět. Některý z toho pálí oči, některejm se potom blbě dejchá a některý to prostě ruší. Když ke mě během tichý Troyovy pasáže přistoupí nějakej chlapík a nahlas se mě ptá jestli nemám voheň, fakt mě to sere.

Běžte s tim ven a je to.
díky ahoj 9. 4. 2009, 16:13
Kouření je na píču, zkuste POLYKAT!!!!
Mr. Pinky 9. 4. 2009, 16:09
to vidíme jiří
jyrka 9. 4. 2009, 16:09
wow...u nejnovejsi inkvizice neslo o nazor kterej by mel byt hlavne nejak zverejnenej-napsal jsem obycejnej mail, ptze jsem poradne poprvy tyhle stranky videl a trosku me rozhodily ruzny clanky typu Radiohead,Mars Volta (oboji mam rad)Krampol atd atd...ktery me fakt pripadaji jako by se autor chtel z neceho vylit aniz by argumentoval nejak rozumne-posloucham veci ktery se me libi(od SR treba Otk) a prece nebudu travit cas shazovanim jinych-nebo co je podstata tech clanku?nepochopil jsem...(vlastne zverejnenim toho emila jsem se dostal na podobnou uroven)navic hlaska co byla jeste vcera tady misto toho fora me docela dostala - resp jsem dostal chut na to reagovat a mozna by nebylo spatny pod kazdou inkvizici napsat autora a treba i diskuzi pod kazdej ten clanek-to by mohlo bejt pomerne zajimavy...koureni na koncertech muze nekomu vadit ale pokud to neni na miste kde se akce porada vylozene zakazany tak s tim tezko nekdo neco udela...zbytecny nervy:)...za gramatYku se omlouvam-nejsem z nejiteligentnejsich
Jiří irdzi@tiscali.cz 9. 4. 2009, 16:07
k mono zásadně cigaretka a sklenka červeného vína
postrocker 9. 4. 2009, 16:06
http://www.dokurte.cz/ sám ale hulím 20 denně!!!! :)))))))
amargok 9. 4. 2009, 15:36
nekurak: Asi to je pravda, nic nevyřešíme. Tak ať si každej vede vlastní boj a myslí si o tom druhým, že je blbec. Super.
Aran uv@silver-rocket.org 9. 4. 2009, 15:24
http://joshuabowe.tripod.…
http://timworstall.typepa…
Health Nazi 9. 4. 2009, 14:44
teda jestli to spíš nějakej pracháč pod nima naodpálil sváteční havana
p.k 9. 4. 2009, 14:23
ale jak koukam na fotky, tak tu umělou mlhu si mohli osvětlovači v akráči klidně taky vodpustit.
p.k 9. 4. 2009, 14:22