Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Jiříííí: Vůbec s náma neztrácej čas, Jiřiku! Dialog je lepší navázat jinde, tady žádný pochopení nenajdeš. Jo, jo, svět je zlej.
Job honza.krejca@gmail.com 10. 4. 2009, 10:51
irdzi: no ty tvoje pokusy tady...mel by ses smirit s tim, ze te tady nikdo nebere vazne a prestat se pokouset neceho dobrat.
neznabh 10. 4. 2009, 10:49
neznabh: prosite a opet: co neni zas tak dobry?:)
Jiřííííí irdzi@tiscali.cz 10. 4. 2009, 10:39
irdzi: zas tak dobry neni, tak brzdi.
neznabh 10. 4. 2009, 10:31
PNT: hele tak naposled - chtel jsem tim rozvist rozhovor s clovekem kterej z nejakyho duvodu haze na stranky hlasky typu : "Ne, fakt nám neřikejte, že z nás mluví česká malost a závist. Markéta Irglová, hipízanda z Valmezu, dostala Oskara za to, že jí její táta strčil v patnácti do postele prvnímu zrzavýmu prasákovi, co si řek, a vona tak může dělat přicmrndávací kariéru v jeho dementních písničkách" atd atd ... byl to ZACATEK SOUKROMYHO rozhovoru - nebo to jsem cekal - a ve finale jsem chtel jenom pochopit o co jde kdyz agrumenty na kterych to casto stoji nechapu...tot vse. Misto toho se mnou lidi z SR nekomunikuji VUBEC i kdyz jsem potom zjistil ze toto bude jenom monolog a snazil se to teda rozvist tady ve foru(kdyz pripustim ze mail nebyl zadna slohovka-ale zbytek mych prispevku si myslim tomu smysl dava)..a ted se div - zase mi nikdo nedpovi:) ... jinak pokud to nekdo docetl do tyhle faze - mohli byste do ty inkvizice pridelat i vsechny moje clanky z fora???PROSIM PROSIM:))) mel bych nad tim mit trosku dohled pokud jsem pod tim podepsanej...muzu pridat i fotku:)
Jiřííííí irdzi@tiscali.cz 10. 4. 2009, 10:24
Proč dostal Rada padákla v repre?
Protože to vubec neni trenér.
konec vtipu 10. 4. 2009, 08:52
pekelnej forek
fakt jako 10. 4. 2009, 08:33
Česká fotbalová reprezentace hraje ve Wembley zápas s Anglií. Angličani
berou zápas trochu na lehkou váhu, takže jdou radši na pivko, s tím, že tam nechají jen Rooneyho, který bez problémů porazí Čechy sám. Angličané v klidu chlastají
v hospodě a už ve 4. minutě dobrá zpráva, Rooney dal gól a Anglie vede
1:0.
Tudíž pijou dál, jenže nové zprávy nechodí a v 85. minutě přichází
studená sprcha - Češi vyrovnali. Angličané se vypotácí z baru a jedou na stadion.
Tam dostávají další šokující zprávu - v nastaveném čase Milan Baroš rozhodl
zápas na
2:1 pro Čechy....
Vběhli do šatny, kde sedí Rooney a kroutí hlavou. Hned to dostal: "Wayne, co se
stalo, jak jsme mohli prohrát s Čechy..?"
"Chlapi nebudte nasraní, nemohl jsem moc dělat, rozhodčí mě už v 13.
minutěvyloučil.....
Kopřivničan 10. 4. 2009, 08:07
Dee: tihle kokoti mi z toho vseho vadej asi nejvic, to je proste neomluvitelny, jako kdyby na vernisazi zacal nekdo primalovavat neco do vystavenyho kusu...
Pnt 10. 4. 2009, 01:17
John: fotografum ktery neznaj miru to rikame, ale ti jsou pekne shromazdeny u podia, ze jo... Behat za kazdym ohnickem po plny Akropoli... asi by to nakonec byl vetsi opruz pro okolostojici nez to cigaro. Tak se proste asi budou davat cedule a pak uz bude jasny, ze kdo si zapali je bud uplnej dement nebo naschvalnicek
Pnt 10. 4. 2009, 01:15
Jiri: hele ten tvuj mail nema hlavu ani patu, proto se asi ocitl v inkvizici bych si tak tipnul. Mozna si dej o brko vic, nez neco napises. Nebo min, ale rozhodne je to solidni blabol
Pnt 10. 4. 2009, 01:10
taky se těším na Envy, ale mám strach, že tam bude plno lidí, co je to nebude zajímat. Vstup zadara je vstup zadara.
klub by byl lepsi 9. 4. 2009, 20:55
mono byli super ale kralem vecera byl troy von balthazar, to jsem necekal
yeah yeah baby 9. 4. 2009, 20:38
totiž zpívá
sorry 9. 4. 2009, 20:26
Tak potřetí jsem je viděl a opět dokázali jací jsou to profíci. Viděl jsem basistku se smát (sice na kytaristu, ale to se počítá). No a Troy je zábavnej chlapík a příjemně překvapil. Tak si říkám, že 3x stačej, ale nejspíš na ně pudu i počtvrtý. A koncem měsíce hurá na Envy. Jak spívá jirka schmitzer: japonec ty vole, ty vole japonec.
elfa 9. 4. 2009, 20:25