Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Na sobotním benefitu ve Stromovce hrajou Děti deště od 19.00, Gnu od 20.00.
Aran uv@silver-rocket.org 16. 9. 2005, 11:25
otk v kastanu fakt dobry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
spokojenej 16. 9. 2005, 08:13
Tedy nějaký to "i" versus "y" bych ještě přehlíd, dear Äsimärä, ale napsaný "úzký" s kroužkem nad u jsem teda ještě neviděl...
TAV - incredible experience! Díky díky díky!
el.magiko el.magiko@post.cz 15. 9. 2005, 22:10
tisickrat lepsi. to je uplna jina liga.
007 forever 15. 9. 2005, 18:21
sice mě od včerejška ještě teď bolej uši, ale sedmička je pořád lepší než ňáký mizerný roxy nebo jiny pajzly
gójská šikse 15. 9. 2005, 18:09
to Äsimärä: To je dost subjektivní. Musím říct, že mě osobně to včera připadalo úplně v pohodě. Ale jak píšeš, je možný, že už jsem nahluchlej. Dost nahlas byli třeba Unsane, ale ty měli vlastního zvukaře. Jinak co se týká zvuku na 007 obecně - podle mě v Praze není druhej klub, kde by byla kvalita zvuku konstantně na tak vysoký úrovni. A většinou jsou z toho nadšený i kapely, co na 007 hrajou. Je jasný, že je to ovlivněný tím, jestli je zrovna za šavlema Kuře nebo někdo jinej. Včera Kuře sice nebyl, ale podle mýho to nebylo až tak znát. Fakt si nepamatuju, že bych kdy byl z koncertu na 007 vyloženě nasranej ze zvuku. Ale je to fakt subjektivní.
Aran uv@silver-rocket.org 15. 9. 2005, 17:58
anyway byli podle me fakt trochu prepiskly. zpev a basa naprosto utloukli to ostatni, to uz pak nejsou zadny tony. zvuk tav byl mnohem lepsi. na anyway jsem si musel dat spunty.
spokojenej, taky bude jednou hluchej, ale chce to oddalit 15. 9. 2005, 17:54
já jsem si musel jít dokonce stoupnout až úplně k reprákům abych vůbec něco slyšel...skoro jsem myslel že to je akustickej set :/
ing. vlastimil šídlo vlastik.sidlo@kuci.cz 15. 9. 2005, 17:50
zvuk vcera naprosto v pohode, sorry. mohlo to bejt i vic nahlas.
hluchej ale spokojenej 15. 9. 2005, 17:42
Myslim že Anyway se taky nemaj za co stydět... Bylo pěkný slyšet ty dvě kapely dohromady a vůbec to asi byla moc dobrá muzika__________Jenže...__KURWA fix doprdele proč musí bejt každej pro mě fajnovej večírek na 007 Tak strašně nahlas? A není to jenom o decibelech... Tenhle styl zvučení přímo nesnášim___Sednu si za mix a budu nasraně čumět dopředu!__Tvářim se že mě kapela naprosto nebere a kupodivu to je poznat na výsledku mojí práce__Za koncert nechám dvakrát rupnout mikrák__Zvučim na začátku a konec. Nic dalšího co se děje během produkce mě nezajímá__Svoje letama vypálený uši, vod bůhvíjaký muziky si nechám už po stý huntovat vlastnoručně naordinovanou salvou a hlavně mi vůbec nedojde ta souvislost, že už asi opravdu můžu bejt trochu hluchej... __Tedy mě ani nic nenutí brát v potaz sluch publika__

Tenhle Pan Zvukař nejspíš vím o tom, že v přední části klubu 007 strahov u beden, neboli u pódia, je zvuk mnohem víc nahlas. A ještě víc díky tomu že je tam příliš mnoho rovin v různých úhlech (Dost často dřevo a vůbec další maximálně odraznej materiál... ) od kterých se zvuk odráží a tříští do všech stran. No a bedny který jsou nasměrovány od basu až po vejšky do prostředka, neboli přesně do dvou, sotva necelích půl třetího metru od sebe vzdálených sloupů, hlasitosti rozhodně neubere__Sloupi polikaj zvuk který de vlastně díky lidem dost ůzkou štěrbinou ke zvukařovi__Řek bych že tak ze 60% slyší spíš odrazem od baru...

To všechno dělá ze předku klubu 007 pračku na zvuk a ze zvukaře moulu co neumí udělat pár kroků aby mu to došlo... Stejně si myslim že to moc dobře ví ale je mu to putna! Chápu že rozumnym rešenim pro mě, je koupit si špunty do uší a taky sem to už věru udělal. Dál taky chápu, že většina publika byla a většinou na sedmičce je složena z lidí co se nějakym způsobem muzice věnujou a třeba taky nemusí slyšet úplně nejlíp a můžou mít na věc jinej názor než já...
Ale Ale Ale.... Au au Au bolej mě uši!
Tagže...
Třeba by nebyl takovej problém, kdyby se členové SR klanu, kteří mají jistě mraky kontaktů, vždy dohodli z vedením klubu kde hrajou a měli by zvukaže vlastního...
Ano! Doprava, spousta různejch měst atd.atd.atd. Velkej Problém! Chápu! Tak čistě hnusně Pragocentricky jenom v Cajzlu!
Nechtěl by zvučit koncerty SR pro mě OPRAVDOVÝ mistr zvuku pan Ježek? Který je navíc členem základny, má patřičný nadhled zkušenost a vztah k dané věcy? Diť sou za to docela slušný prachy a já bych se vůbec nebránil kvůli tomu třeba o něco zdražit lístky...

Na zvuku záleží podle mě hrozně moc! Slyšel sem doslova snad jenom PÁR (a ani to snad ne) koncertů TOHOHLE druhu muziky který by byli dostatečně nazvučený__A popravdě z dílny SR vijma točníku? A ten zvučil částečně kdo? No? To je krytériem kvality vážně Hlasitost?

Vym že je to těžký a je to hodně o dohodě která neni vždy lehká.... Nikoho z ničeho nevinim. (Kromě zvukaře na 007! Na kterýho bych vstáhnul temnou černou ruku inkvizice) Tohle je kritika zvuku na koncertě a koncertech... Jenže třeba v metropolisu... By přece mohla svitnout naděje na... PŘÍMO JEŽÁCKEJ ZVUK!!! :-) Sorry za maření prostoru na fóru!

the_M_
Äsimärä srpücü@hniloba.Fet 15. 9. 2005, 17:19
Tech Kinski je fakt skoda.
Nastasia Kinski 15. 9. 2005, 15:37
TAV jsou megasuper. richard vcera rikal, ze sedma je bavi a az je zas budou fakovat lidi na koncertech v anglii, tak sednou do letadla a budou hrat na sedme. takze Adame, uz to zase zarizuj a at sebou vezmou Bullet Union.
kapitan cerna plice a don benito 15. 9. 2005, 14:50
it's you, me and nothing in between
ti reknu 15. 9. 2005, 13:14
jaky to bylo vcera?
zvedavec 15. 9. 2005, 12:56
this aint vegaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas!
KURVA koncert roku 15. 9. 2005, 11:56