Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
!!!OPRAVA!!!
2005-10-08 Lyssa nad Labem - Ex Ben Turpin (kvetoslav-dolejsi.wz.cz)
Taky bude Slavek brzo v Praze a bude hrat taky myslim mimo Prahu (u MB) - sledujte web...what else to say, na webu je taky koláž z R&P (D9KY R7P), original scanz tam nešly dat. Slavek zkousi z zivym ansablem (se tesim), Tomas bubnuje. SKOL
Petr polvo@centrum.cz 17. 9. 2005, 14:05
ještě jsem se nepodělil: na našem Irským putování jsme narazili na tuhle bandu: http://www.giveamanakick.… kytara+bicí. Chlív mazce, nevinně vyhlížející maníci, který to uměj nakopnout! na stránkách jsou mp3. JO!!!! Pokud narazíte ve fotogalerii na týpka kterej je zaházenej prázdnejma flaškama tak to je Mark náš průvodce a zařizovatel. Irská obdoba Absolutního Ježka.
dew tour bugrr 17. 9. 2005, 12:00
Nevíte někdo, kdy budou hrát ESGMEQ v Praze?
Mat87 mat87@centrum.cz 16. 9. 2005, 21:24
ja jsem myslel, za na tocniku se predevsim kamenovalo
keith richards 16. 9. 2005, 17:45
Jo Ivetka? Aha, to jsem nepochopil. No jo, ta je dobrá.
Aran uv@silver-rocket.org 16. 9. 2005, 17:28
je to divný až hamba!
blek wajt 16. 9. 2005, 17:23
myslel sem magazinu, to snad jasný, ne_
magacín @lidovky.cz 16. 9. 2005, 17:19
to si nezaslouží blbost, vznášim námitku a jako důkaz předkládám stěžení rozhovor v dnešních lidových novinách
ondra jažko 16. 9. 2005, 17:18
Pro "ondru ježka" ze 16.03: to "převtělování" už je trochu divný, ne?
Aran uv@silver-rocket.org 16. 9. 2005, 16:12
Vopravdickýmu ježkovi: na točníku se dost kamerovalo, prej to máš u sebe, co s tim budeš dělat? ukážeš nám to někdy, nějak? DVD? celovečerák? Noc s Andělem? dárek k Ježíšku?
zakameroustál 16. 9. 2005, 16:05
hele, nekérujte do mě, dyť já to dělám jen z lásky k tý hudbě, peníze mi dohadujě manažer, dyt já z toho nakonec nic skoro nemám, sotva tak jednu desetinu, zbytek sežerou ty lidi okolo, vážně to dělám jen pro tu lásku.
ondra ježek 16. 9. 2005, 16:03
Nechtěl jsi náhodou říct "pozdrav MAMBU"?
Old Rampepurda Péťa@Bajza.cz 16. 9. 2005, 15:42
no, jesli to fakt psal ten covek tendle co dela ty vase desky tak je to teda pozdrav pambu
zilvar zilvar@chudobinec.org 16. 9. 2005, 15:16
slyšáli ste slóbo vóži
hus 16. 9. 2005, 14:13
HELE, Äsimärä hnilobo, az na to ze si zvukar celou prvni pisnicku TIV nevsim ze nejde hlavni zpev a celou dobu tam cpal nejaky pomateny hally, tak mi prisel zvuk ouplne v poho, hlasitost v kotli uplne ok, to unsane bylo jiny kafe, peklo, pracka, teda spis lazen, to uz snad covek ani nemoh vnimat usima (ale ty meli svyho vlastniho zvukare, tusim), ad tocnik, rikal sem si tam v zadu pri DD ze je to snad docela v klidu a dobre slyset, na chvili sem sel do predu k bednam a ty kravo, tam to bylo vopravdu krapatko nahlas, malem mi to utrhlo palici a nechapal sem jak ty lidi u toho muzou stat tak blizko, ale asi uz sem na ten kraval starej, tak sem pak necekane celej vecer pomalicku ubiral....ted me napada ze sem sliboval report z tocniku z pohledu za muze za pultem, ale uz sem si ted vystrilel desetinu prachu, tak jesli se ktomu nekdy dostanu tak uz ste kousek cetli...
ondrej jezek vopravdovej 16. 9. 2005, 12:24