hele - Karel co do pekla zajel!
A k B
14. 2. 2006, 11:13
máš to trošku zmateny Mařeno
Karel
14. 2. 2006, 10:56
To sou mi intelektuálský debaty! Mě spíš zaujal nejaktuálnější nejchytřejší kec. Kdeže je ta posilovna, co tam pouštěj Pýdžej a Ejsí??? Že by vo tom kurva na starý kolena začal taky aspoň uvažovat?
nerozumnej nesportovec i bez uhnilý nohy
14. 2. 2006, 10:09
polvo je trapak a vlezprdel
voe
14. 2. 2006, 10:08
Rozumnej, s tim strachem si to vystih, ale u mně to vyvolává jiný poznání-tim, že lidi začali věřit ze strachu, je náboženství a víra vůbec vlastně takovej hodnej fotr, kterej je "chrání" před bubákem smrti. Tim to ale pro mě končí, ptže to je svym způsobem nástroj k vydírání. Ana to já z vysoka seru. Čet si něco od Joyce? V jedný knížce mluví o mladym klukovi, kterej hřeší a je tak zdegenerovanej posraně katolickou zemí, jako je Irsko, že se užírá a je schopnej se několik dní kát, jenom aby mu bůh odpustil a on nezemřel v hroznejch mukách v pekle. A to je přesně ten průser-tim, že lidi v takovejhle situacích motivuje strach, se stávaj odhodlanější a tim pádem agresivnější-žene je strach o vlastní život! Když s Tebou spadne letadlo, tak budeš schopnej sežrat svýho nejlepšího kámoše, jenom abys přežil. Když bude nějaká píča z Bílýho Domu útočit na tvýho boha (proroka), budeš ho chránit jak nejlíp budeš moct, jenom aby se nenasral, že ses moc nesnažil. A nezničil Tě. Taky si uvědom, že spousta lidí v těhlech zemích na Blízkym východě žije fakt z ničeho a jediný, co maj, ja víra.
Marye
14. 2. 2006, 09:26
K diskuzi - největší jaderný hřib je produkce Květoslava Dolejšího !!!, takže Květoslav Dolejší na scénu, opakuji Květoslav Dolejší na scénu... - 2006-02-17 Mladá Boleslav, U-turn Pub od 20 hod., Ben Turpin, na
http://kvetoslav-dolejsi.… je k dispozici mapa, jinak to je Mladá Boleslav - Pražská brána
Polvo rulez polvo@email.cz
14. 2. 2006, 09:19
Souhlas s rozumnym.
brd
14. 2. 2006, 08:55
to to rozumnej: ale ja mel pocit, ze ta nase civilizace uz je (skoro) cela k hovnu... a i kdyby ne, tak dneska uz se lidi pekla nebojej, takze za tech 1000 let, hehe.
ale myslim, ze to meritko mas spatny, je to spis 100 let.
cert na zdi
14. 2. 2006, 08:41
souhlas. i takhle po ránu
to rozumnej
14. 2. 2006, 07:47
ty bláho neblázni, nemůžeš přece urážení mohameda a vykradení mc donalda házet do jednoho pytle...jako já chápu ze to je nadsázka, ale stejne to zní pitomě. a náboženství jako takové blbost samozřejmě není, jen dneska už to holt není co to bývalo...ale kdyby se před takovejma 1000 lety lidi nebáli že přijdou do pekla tak je celá tahle naše evropská civilizace úplně k hovnu jeslti mi rozumíš...a i dneska by si leckdo měl přečíst desatero, když nic jinýho tak sou to dobrý doporučení...jako krást se nemá, zabíjet taky ne a tak...samozřejmě nic se nedá brát doslova, je to jak japonský video - sice máš návod, ale moc mu nerozumíš a v konečným důsledku to stejně budeš muset rozchodit sám
rozumnej
14. 2. 2006, 02:38
útok jako útok.....v Americe by tě zase ukamenovali za vykradení MCdonalda....keci......no ale všechny války byly tak trochu o všelijakejch tajuplnejch náboženctvích, to si pak začne člověk říkat jestli je nehodit všechny do jednoho vaku a zapnout ho. a nebo jestli nejsou všechny náboženství mírně na PÍÍÍČU!!!!!
maják
14. 2. 2006, 00:27
ty tam resej ted veci, to bych se posral, typu, ted sme dali zase nejaky singly na ebaj cervenej vinyl zacina na 30ti dolacich, kdyz to vyhrajete a ste registrovany u nas na foru, dostanete k tomu mallej darek...to je marketing jak hovado, neslo by k deskam ekmek pribaloval treba sisiho flusance?
racochejl
14. 2. 2006, 00:05
http://www.amrepnoise.com…
nesika
13. 2. 2006, 23:02
vy máte ale starosti (abomby, radijohedy atd.), tady se diskutuje!!!-->
http://www.amrepnoise.com…
nez
13. 2. 2006, 22:43
brat: ty seš asi jako většina lidí na tomhle fóru pod drogama, ne?! Jdi v jů es do kostela a řekni ovečkám, že Ježíš sucks... nanejvýš ti někdo dá po hubě... Jdi do mešity, řekni něco podobnýho o Mrdamedovi či svátku Namrdán a jdeš ke zdi.....
nic
13. 2. 2006, 22:13