Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
jenze kdyz je to znamy mesto - znamena to ze jenom dostanes lepru.
doktor Bolito 21. 3. 2006, 14:04
s tim mestem - je dobre, ze ho znas. kdyby to bylo neznamy mesto, tak to znamena, ze brzo umres.
olliapod 21. 3. 2006, 13:59
vzdycky pokazdy kdyz ma dojit k rozuzleni a vyreseni snovyho dilematu... tak se probudim sakra.
nedospal 21. 3. 2006, 13:05
Já jsem pro změnu přemejšlej o vraždě Johna Fidgeralda Kennedyho. Jenže pak jsem zjistil, že už ho někdo zabil.
Earl 21. 3. 2006, 13:01
Já mám ve snech furt to samý město. Navštěvuju ho pokaždý s někým jiným a už sem si ho vobešel snad celý.Už vím že když zahnu tam a tam dondu presne kam potrebuju...nejsou tam vampýři ani pěkný holki, tak nevim proc tam furt lezu. Ale mam pocit ze se tam odehrává něco fakt šílenýho a jednou na to narazim...
=== 21. 3. 2006, 12:27
Jediny co muzu poradit, kdyz to tak ctu - prestante brat drogy...
pan doktor 21. 3. 2006, 12:27
Mně se zdálo o Lucce Bílé. Jak běhá po Petříně a řve: Láska je láska!!!
Chvíli jsem se smál... Ale pak mě zamíchal nějakej chlap čokoládou.
Já se smát přestal a on začal...
Smutnej 21. 3. 2006, 12:03
mne se zdalo ze sem hasak a furt sem lezel a cekal a nic se nestalo-
has ak 21. 3. 2006, 11:35
mne se zdalo, ze se malymu od kopy rozbilo kolo.. strasne brecel a my nevedeli, co s tim..pak sel kolem nejaky typek a rek: hele hosi, nedaleko je tovarna, zajdu setam poptat po hasaku a to kolo se spravi..... dik, rikal mu jeste kopa.....
psy chard 21. 3. 2006, 09:36
mi se zdalo, ze sem byl u nas ve fabrice na vratnici jako kazdej den a prisel si nakej dobytek pro hasak. tak mu rikam: ses posral, ne? dojdi si do dilny, ja tady mam akorat knihu hosti!
Ivo Klátil klatil@seznam.cz 21. 3. 2006, 09:21
Kam se hrabou upiri na bernak... zejtra platim dane...
Melnick 21. 3. 2006, 09:05
já nemám poslední dobou žádný sny, minulý čtvrtek jsem umřel. Jen nechápu. kurva, proč tu musím pořád strašit....
nasranej a mrtvej dobytek 21. 3. 2006, 09:05
My sme tady vodjakživa a neni s tim problém.
Bledej pán jdu chrápat 21. 3. 2006, 09:03
Mám poslední dobou divný sny... Lidi se záhadně měněj na upíry !!!!!! A to sem neviděl film o upírech ani nepamatuju... Tkže odtud vítr nefouká
Nejhorší je že se mi o tom zdá dost často a upozorňuju, že se mi sny dosti vyplňujou ve skutečnost...
No byl to hnuSSSZZZ !!!!
Nikomu bych tydle sny nepřál.. Tejdně zabiju několik lidí..
Páč musim kurŇa, šlo mi wo kejhák.. Je to pro mě hrozný, páč bych nezabil ani komára..
Párkrát se mi stalo i to že za mnou ve snu přišel jeden týpek a ukázal mi hnízdiště (je jich mraky) a zabíjeli jsme spolu přímo tam !!!!!!!
Je to fakt děs, ty jejich oči a jak se po vás sápou aby vás vysáli až do mrtě....
Tkže mám takovej pocit, že brzy přijdou !!!
Budtě na pozoru
sbK 21. 3. 2006, 08:50
ty vole neska se mi zdalo ze sem slysel novej singl annyka a pak sem si sel pucit hasak vod vratnyho ve zruseny tovarne, abych moh diteti spravit kolo. co se zdalo vam?
doktor clocolousek 21. 3. 2006, 07:27