Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
ty Still life sou docela dobrý!
N. 1. 5. 2006, 14:48
docela by me zajimalo, co se pajinovi z toho kapelovyho fondu libi.
pink flag 1. 5. 2006, 14:30
to Pajin a thorrrn: Ohledně "novejch" kapel: Musím přiznat, že jsem rád, když se o tom mluví. Že to lidem není jedno. Vidím to tak, že když jsou konečně venku desky Lyssy a Emems, že je teď aspoň trochu čas a prostor udělat alba nebo singly, který jsme vždycky strašně udělat chtěli - protože se nám prostě ty kapely vždycky líbily (Kačkala, Deverovka, Děti deště, Balaclava, a snad i další - nechci teď předbíhat). Nevím, jak to bude s termínama a už vůbec, jak to uděláme s prachama, ale je na to zkrátka čas a prostor. Je jasný, že někomu se ty věci nebudou líbit - já si taky zdaleka nekupuju všechno, co vyjde třeba na Touch and Go. Ale jak říká thorrrn - můžu ubezpečit, že to bude všechno hodně z lásky.
Aran uv@silver-rocket.org 1. 5. 2006, 14:02
upálit bludaře!
Koniáš 1. 5. 2006, 13:57
to Aran:
já taky, a mají malé děti (teda ted asi destiletý) a ty děti jsou taky v klidu.
Když jsme u tý křivice, můj otec jí měl, ale nebyl toho času žádným vegetariánem. Jedl venkovskou zabíjačkovou stravu.
N. 1. 5. 2006, 13:54
http://www.musiczone.cz/c…
nenadál je fakt debil 1. 5. 2006, 13:54
me se naopak obraci zaludek nad amaterskejma biologama a jejich bludama, ktery jsou posveceny oficialni doktrinou. zer si co chces, kriple.
netolerant 1. 5. 2006, 13:51
to Pajin: Já znám naopak vegetariány v naprosto skvělý fyzický kondici a myslím, že to je i můj případ. Tvůj názor ti ale neberu. A o zdraví mýho dítěte se nestarej, starej se o svoje.
Aran uv@silver-rocket.org 1. 5. 2006, 13:50
takže z toho vyplývá že jsem asi retardovanej kripl :)
n. 1. 5. 2006, 13:30
ahoj myslite ze se muze u sedmy postavit stan na jednu night
@ 1. 5. 2006, 13:26
to Pajin:
já jsem to zkoušela i s vegetariánstvím i s veganstvím, ale od tý doby co mám náročnou práci jak fyzicky tak psychicky, nemůžu si dovolit jakýkoliv plánování jídelníčku. Navíc po veganské strave je konzumace alkoholu docela vražedná. Jenže vegani nechlastaj, pokud jsou sXe takže těm je to vlastně jedno. Mí rodiče jsou oba 20 let vegetariáni, občas si daj rybu, mléčný výrobky moc nejedí, a jsou zdravotně naprosto v pořádku. Aspon co se týče vlivu jejich stravování. Myslím si že není pravda že vegetariáni musej bejt fyzický trosky. Navíc mně do tý veg. stravy "nutili" od dětsví a křivici nemám.
n. 1. 5. 2006, 13:22
"zklamání nad devalvací "kapelovýho fondu" SRR" - tohle se dalo čekat, podobných názorů zřejmě bude stále víc. A nevím, jestli je to dobře, nebo ne. Ze SRR se stal jistým způsobem opinion-leader, dávno to není malá UG firmička, ale de facto jistý etalon kvality. Je zřejmě zákonité, že se vynořují arbitři, kteří tuhle kvalitu poměřují a hodnotí. Já bych jen chtěl, aby SRR zůstal labelem, který si všechno bude dělat podle sebe; a i když vydá sračku (jednou se to stejně musí stát), tak aby i ta byla vydaná "z lásky".
thorrrn 1. 5. 2006, 13:20
Aran: Ber můj příspěvek jako vyjádření zklamání nad devalvací "kapelovýho fondu" SRR (podotýkám - dle mého názoru). Ale ten základ tam pořád je, zaplať pámbu.
P.S. Nejsem žádná vědma, ale jakožto biologovi se mi obrací žaludek nad vším tím šíleným vegetariánstvím, který se šíří jak mor (nepříčetný hysterický vyznavače SE nemám rád kvůli víc věcem). Člověk je všežravec, odpovídá tomu délka a stavba trávicího traktu, složení trávicích šťáv a enzymů. Dva miliony let evoluce nejde najednou zvrátit. Bohužel...
Lidský tvor potřebuje aspoň třetinu živočišné potravy. Pokud toho nedbá, jeho tělo postrádá základní aminokyseliny (třeba lysin).
Jedinou cestu, jak nezabíjet zvířata, vidím skrze konzumaci vajec, mléka. Tam jsou všechny bílkoviny, který potřebujeme. Nebo kombinace sója/amarant (ten myslím že jako jediný z poživatelných rostlin obsahuje lysin a spol.), ale je to nehorázně nákladný a obě tyhle rostliny jsou hodně často alergeny, hlavně sója.
Hodně vegetariánů na tyhle základní věci ale naprosto kašle a myslí si, že budou v pohodě, když budou od rána do večera žrát syrovou mrkev a padaný jablka. Znám pár takových... trosek... pardon za ten výraz...
Doufám, že svýmu dítěti dáš na výběr. Dospělý tělo si už nějak poradí, ale udělat z malýho božího tvorečka křivicí zdeformovanýho retardovanýho kripla (nemusí, ale může se stát), to je na kriminál....
To je můj názor, stojím si za ním, klidně mě setři, ale neměl bych čistý svědomí, kdybych to nenapsal... Předtím jsem jen tak dělal srandičky, tohle myslím vážně
Pajin 1. 5. 2006, 12:53
jestli se tu náhodou nachází OTKBYLI NEJLEPŠÍ: tak tě asi zklamu zklamu, ženská/chlape. letos se budeš muset obejít bez SG scény na Colours Of Ostrava a naopak...o to víc se ale můžeš těšit na Točník, kde to letos vypadá na mocnej stříbro-raketo-sabat!
Job 1. 5. 2006, 11:51
chybí mi čárka mezi "všechno" a je.
styly fakt nasrat 1. 5. 2006, 08:55