mimochodem, že podobně plamenný diskuze nikdy nejsou okolo třídění odpadu nebo sázení novejch stromků? asi protože tričko "waste of resources is murder" se tak dobře neprodává...
mty
2. 5. 2006, 10:48
sem se vcera ozral......
r
2. 5. 2006, 10:43
starej, sedivej, pupkatej blbec. proste YES!!!
ringleader of the torr mentors
2. 5. 2006, 01:37
N.: budu tomu rád věřit
brou
Majtos
1. 5. 2006, 23:53
Majtos:
sem řikala že jo - vidím to ve svým okolí. Aspon v těchto případech nepozoruju žádné strádání potomků vegetariánů.
N.
1. 5. 2006, 23:12
pajin: podle me nejsi demagog, respekt.
neohippie
1. 5. 2006, 22:52
Fakt by mě zajímalo, jestli lze nahradit masovou stravu už u dítěte. Bez prdele by mě to zajímalo. Je na to spousta názorů a tak......jestli má jít etika vegetariánství někam dopředu, tohle je základ. Jinak myslím, že Pajin nenapsal nic špatnýho a určitě ví, o čem píše. Veganská strava je opravdu hrozně náročná......to aby se člověk nevěnoval nic jinýmu než číst titěrný písmo na obalech veškerejch potravin a scháněl nový materiály a testy a studie......a žádnej čas na muziku a na sex.....kecy. Vegan respekt!!!!! De o to, jestli i přes zdravotní risk být vegetariánem. Má odpověď zní:Ano
Nerad jím něco co myslí a cítí......je to zatím z mé strany trochu pokrytecký, ale nebude.
SRR: Tak s Lakmé ste rozhodně neudělali krok vedle!!!!! Je to pecka!!!! Brní mi z nich celý tělo.....celá duše.....celej byt......áááááááášopeuaaa
Majtos www.humansteak.wz.cz
1. 5. 2006, 22:43
mam jit 5. kvetna do yeovilu na anyway nebo na lyssu na 007?
na lyssu!!!
1. 5. 2006, 22:28
A všechno dobře dopadlo, happy end jak v US filmu.
Wydlak
1. 5. 2006, 22:13
to Pajin: DĚKUJU!!!
Aran uv@silver-rocket.org
1. 5. 2006, 22:01
Dneska už asi nepokecáme, tak jdu spát. Děkuju za názory, za poučení (opakuju - bez ironie).
A ještě pro Arana: zdá se mi, že jsem se tě dotknul, když jsem zmínil tvoji omladinu. Jestli se tak stalo, omlouvám se. Neznám tě osobně, ale přesto si tě hrozně moc vážím jako slušnýho člověka, za tvoje názory, za kterýma si stojíš a dokážeš je obhájit; a díky za Gnu, za celý tenhle SRR spolek, který se snažíš udržet pohromadě.
O osud některých dětí vegetariánů se opravdu dost bojím. Díky svýmu přesvědčení, třeba pro někoho mylnýmu. Moc ti přeju, ať Anežku čekají jenom samý hezký věci... A já tomu vlastně (v tvým případě) i věřím.
Panebože, je to asi trapný, sentimentální.... No a co?
Pajin
1. 5. 2006, 21:35
Dobře, věřím ti. Ale všimnul sis, že jsem tu psal o většině lidí, ne o všech? Že ti bezmasý a zároveň levný život vychází bez problémů, je skvělé a upřímně ti to závidím (žádná ironie). Já to zkusil (opravdu) a moje tělo řeklo ne. Věříš?
A s tím traktem jsem si to nevymyslel - opravdu většina lidí na čistě rostlinnou stravu nemá. Já jsem dogmatik, ty jsi dogmatik, není cesty ven. Ach jo.
Pajin
1. 5. 2006, 20:43
ne, nesouhlasim z vlastni zkusenosti.
neohippie
1. 5. 2006, 20:36
Kdo věří v evoluci, musí mi aspoň z části dát za pravdu. Tady opravdu nevidím jinou pravdu. Fakta jsou fakta. Zdá se mi, že nesouhlasíš už jen z principu.
Pajin
1. 5. 2006, 20:32
Ještě dodatek: Opravdu plnohodnotná vege strava = velice drahá záležitost. Jde o tu plnohodnoptnost. Nahradit VEŠKEROU sortu živin živočišných produktů (který vám tuhle sortu nabízejí jak na dlani) je nesmírně těžká a opravdu dost nákladná záležitost.
Pajin
1. 5. 2006, 20:29