n: Z Frydku to mas kousek do Kopru, se stav, ale ozvi se predem, at jsem doma...
P.p.
22. 5. 2006, 11:15
confession: Může bejt i hůř. třeba když dřepíš o dvacet kiláků dál a pozoruješ, jak bys to sice mohl původně krásně všechno stihnout, ale protože je pro nějakýho pořadatele nadlidskej úkol dodržet nejen časovej rozpis, ale i pouhý pořadí kapel, tak koukáš na hodinky, posloucháš nějaký pipiny, který si hrajou na Vartinna, leč s falešnýma hlasama jim to moc nejde, a je ti postupně jasný že nestihneš nejen DD, ale ani Deverovku, ani Diskojezdce...
Jediné plus: Romi, nově i hráč na vrtačku, neměl chybu!
zhnusenej...
22. 5. 2006, 11:07
myslim kam zajit a tak.
n
22. 5. 2006, 11:04
r:
no nevim jak bude slapat...
mel bys případně náké tipy až budu ve frydku? (mým příbuzným bude kolem 70ti let, ti mi moc neporadí..)
n
22. 5. 2006, 11:03
n: kuva, ale nic.. proste se preds hranim na mini festu v jazzu najebal jak troska a tim zkurvil zbytku kapely hrani, pac je (byl?) bubenik... znas to, hodiny dres ve zkusebne, hrani jednou za cas a kdyz jo, tak hovno.. ale dost reci o jednom typkovi, at vam slape novej pracovni tyden lidi....
r
22. 5. 2006, 10:50
richard:
co udělál?
n
22. 5. 2006, 09:48
deverovka = kingové.
deti = prezidenti.
ja = kokot
confession on the dancefloor
22. 5. 2006, 09:39
K.ba: hele, ja nechci nikoho cejchovat. kokotske bylo, ze se takhle zridil pred koncertem a vyjebal kapelu.. jinak ho neznam... ale cyp s nim... preji nos na spolehlive bubeniky....
richard
22. 5. 2006, 09:39
a co ta poslední kapela? jaký byli?
y
22. 5. 2006, 08:58
j decka si napravila reputaci, byla to roztomila. dever zkusenej vykon!
kroko
22. 5. 2006, 08:51
Italové byli nejlepší a lituju že jsem musela odejít před koncem. Ale bylo to slyšet ještě na Pankráci.
mancanza dei soldi e freddo tempo
22. 5. 2006, 08:00
No to byla akcicka. Kdo nebyl fakt prouhloupil. Kde se sebrali ty 3 Taliany? Disco Drive opravdu velka zabava. Presto Deverova Chyba vyborne resp. nejlip! Deti Deste kolmo k polim. Krasny vsechno plantaznici. Nekdy nebo brzy. Diky
wydlak
21. 5. 2006, 23:40
Tremolo zněj výborně!
erazim
21. 5. 2006, 20:13
Oni teda Tremolo jinak nezněj zas tak špatně
K.ba
21. 5. 2006, 19:26
kurri: Tywoe né, První byla ta stará paní profesorka na občanku, co ted nevim jak se jmenovala. Sama mi to řikala o tom LSD a taky to psali v Hovězím plátku (předchůdce občasníku Živel ) .Tys ji možná už na gymplu nezažil. No a ten bubeník tremolo jak oněm richard píše níže, cituji : ..kokot. Tak to je ten jak dycky přijede z Ostravy (přez celou Rpbliku viď) na Neratovickej koupák se ožrat. Ten v tom tričku sonic youth, jak dycky narve džůbox Placebem a Ministrama a dělá že je na živim koncertě. Sedává s panem Berkou a Mejlou Hlavsou. Víš né? Chtěli jsme ho s Šandysem vzít do kapely, ale asi na něj serem když je to ten..kokot.
K.ba
21. 5. 2006, 19:25