Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Ach jo, musim říct že je to únavný. Nikdy jsem moc nechápala takhle zarputile chytrý a uvědomělý lidi.
b. 8. 6. 2006, 18:45
ne je to ku podivu jak tahle záležitost někomu naplní celý, jinak možná fádní den..
Tak koho nepotěší ukázat, že se vyzná!
hm 8. 6. 2006, 18:42
pro některé přispěvatele níže: vypadá to tady na sešlost Mensy. Co takhle třeba rozkrýt povahu vývoje národní makroekonomiky? Suns nejsou hodni Vašeho intelektu a rozhledu...
pnt 8. 6. 2006, 17:45
kdo tady bude resit tu bandu blbcu, dostane blbost.
a to nejsem v UV SRR ale nejak to zaridim 8. 6. 2006, 16:58
Ja mam pocit v USA zustalo jen u toho EP a singlu. Fakt si nejsem jistej
Wydlak 8. 6. 2006, 16:02
jen tak mimochodem, vyslo to cedo v us? co naposled vim, tak to custard dal k ledu.
asi blbost 8. 6. 2006, 15:58
bránili??? bránili????????
I think NOT 8. 6. 2006, 15:17
u sunshine je problém v tom, že se nechali vopíchat vod všech médií (sice se bránili -ale marně) no a dyž už si média dostatečně zarajtovala, odkopla sunshine do kouta, no a v tom koutě ted s. ležej, média už píchaj někoho jinýho, takže nezájem, no a "normální" lidi už o takový dávačky asi taky nestojej...
jakub 8. 6. 2006, 15:11
to wydlak:
jojo je to tak lindy perry má ve svý stáji nějakýho jinýho hřebce a toho protlačuje takže na sunshine hází bobek, a průser je že v eméru to nedistribuuje universal jako v evropě takže se to k širšímu publiku nedostane...a custard je v USA docela malá firma...jinak třea mě se Moonshower atd. líbí dost - pokud vám nevadí že je to popina tak je to parádní deska..a poudal to někde sá¨m pan K. takže to je asi prauda
Věrtel 8. 6. 2006, 14:04
to: Hadry hadry. asi mas pravdu. Cely velka nafoukla bublina. Jen cekam kdy praskne.
Wydlak 8. 6. 2006, 11:30
hudry: objeví se kay a bude se ukayet
wydlak: no, je to blbost
hadry hadry 8. 6. 2006, 10:55
jezis hlavne nezpochybnujte pozici sunshine jako nejlepsi kapely sveta, jinak se tu objevi kay a zacne vam ty vysvetlovat.
hudry hudry 8. 6. 2006, 10:49
K tem Sunshine ja je mam docela rad jen to posledni album se nepovedlo. Ale me na nich sere (za to uz tolik nemuzou) je ten medialni humbuk. Posledni album bylo vydany Custard a vsichni jsou z toho odvareny. Pokud se pletu tak me opravte, se svete snad poradne to LP ani nevyslo snad Kill the Kill EP (3000 ks) a singlu Victim atd. Vsichni chytry novinari tvrdej jaka je to bomba ze to vyslo na Custard, ale nejak mi tam chybi ten background. Doufam, ze jsem nenapsal nejakej blud
wydlak 8. 6. 2006, 10:46
ale byla to tajná informace, takže mě co nevidět překrejou blbosti. to abych rozkousnul svojí kianidovou plombu
ps3 8. 6. 2006, 07:57
a těm co to nebrali na vědomí sme zablokovali přístup na forum
ps2 8. 6. 2006, 07:55