PRESNE!
mas recht
20. 7. 2006, 13:03
praha? zavšivená díra, ani sinead o'connor jsem nepřijede...do pyče!
zapalte prahu
20. 7. 2006, 13:02
no jo, praha, tam je fšecko lepší, co?
zpocenej na lontě
20. 7. 2006, 12:59
ne jo? my uz mame v praze pohodu!
jinej krava jinej mrava
20. 7. 2006, 12:56
skočili, dokonce hromadně s celou bandou debilů v práci. výsledek se zatím ne a ne projevit, furt vedro jak sviň.
jumper štatl voe
20. 7. 2006, 12:48
skocili jste?
http://www.novinky.cz/kok…
kdo neskace neni
20. 7. 2006, 12:45
to pawl: Projížděl jsem fórum pár stránkek zpátky, na nějakou bouřlivější debatu o Pixies jsem ale nenarazil. Mimochodem - představa, že nějakým způsobem "odpovídáme" za obsah fóra, je samozřejmě zcestná.
Jinak o Pixies si myslím, že to je dobrá kapela. Mám všechny jejich desky a mám je fakt hodně hodně rád. Na koncertu v Akropoli jsem nebyl, takže nemůžu posoudit. Ale ten jejich reunion je podle mýho názoru fakt o ničem - snad se nikoho nedotknu. Jak dlouho jsou už zpátky spolu? Dva roky? Tři? A za tu dobu udělali snad jednu novou věc, ne? Nechápu, proč z toho lidi tak šílejí - kapela hraje pořád dokola věci, který nahrála před patnácti lety. To i debilní Rolling Stones hrajou na svejch koncertech pár skladeb z nějaký aktuální desky. Připadá mi paradoxní, že kapela, o který se mluví jako "hrdinech indie rocku" elegantně sklouzla k totálnímu dinosaurství - nic novýho nerozjíždět a několik sezón pohodlně objíždět svět s "best of" programem.
Aran uv@silver-rocket.org
20. 7. 2006, 11:45
no trvalo mi to z cernyho moctu primo pod kopec festu cca 10hodin :-)
ci5
20. 7. 2006, 11:36
mam takový dotaz...chci jet na Točník stopem a nechce se mi samotné....neuvažujete o tom někdo z Ostravy a okolí, že bychom se domluvili a jeli společně????Když tak piště na mejl díky :-)
dead swan deadswan@seznam.cz
20. 7. 2006, 11:29
- co je to zas za blábol?
- jsem ŠŤSTEN, že má manželka nemá ráda fotbal. Co bych sipak počal, kdyby měla?
vimvim
20. 7. 2006, 11:20
kdo chce duvod za blbost je podle me blbec, ne?
ale nevim nevim
20. 7. 2006, 10:53
to pawl: Co přesně máš na mysli? Trošku tápu... díky.
Aran uv@silver-rocket.org
20. 7. 2006, 09:32
chlape jak to budeš řešit s manželkou, bude nádherná, ke všemu svolná v posteli, budete si dokonce rozumnět! ale POZOR nebude mít ráda fotbal...
NEvimnevim
20. 7. 2006, 08:32
táži na starou věc............. nemůžu se nezeptat.... je to pisatelskej kiks a neberte v potaz stylistickou stránku věci. Díky
pawl
20. 7. 2006, 00:36
Lidi já vím, že se tu táži na starou věc, ale nemůžu se nezeptat... Ty kecy o nejpřeceňovanější kapele všech dob - Pixies... Probůh, že nějaká skupina prodá víc desek než Big Black, Scratch Acid nebo Tar, to snad ještě neznamená, že je špatná, ne?
P.S. Jo, už jsem tu prudil ohledně samozvané nadřazenosti SRR... kdyžtak tu BLBOST tam Adame klidně plácni, ale bylo by slušný uvést důvod...
pawl
20. 7. 2006, 00:34