..
..napsal pochopitelně ten názor tak.
31. 7. 2006, 18:27
a fuj!: to bylo na mě?? fajn, názor: Nesouhlasím s kázáním mezi písničkama na koncertech, nechejte si to pro jinou příležitost.
jako respekt ale.. já myslel, že sem to napsal pochopitelně ten názor
31. 7. 2006, 18:27
to bylo k jako respekt ale...rozumně!
tvůj textík působí fakt divně.
a fuj!
31. 7. 2006, 18:25
vždycky se neco rekne a pak se to musi eticky zahlazovat.
tak když máš názor, nesnaž se ho zneutralizovat okecáváním.
a fuj!
31. 7. 2006, 18:22
"voe chlapi, takovej svinčík kolem sebe, to neni možný!..."
...bourkovo něžné buzení
31. 7. 2006, 18:17
k Bananovi - ja mysim, že takový řeči na koncert nepatří, názor si udělám sám a poslouchat jeho řeči bez možnosti diskuze, či reakce nemá smysl, jen to ubírá ty pauzy koncertu tah na branku. jo, jasně, říkal, že každý má možnost vylízt na pódium a říct svůj názor, ale ptám se, kam bysme s tímhle přístupem došli? to bysme tam akorát všichni řečnili a nemohli teď psát, jak to tam bylo fajn. kazatele na pódiu neberu, sorry. Mezi písničkama by se nemělo mluvit vůbec, hehe (extrém)
jako respekt ale.. rozumně!
31. 7. 2006, 18:09
...a pokud mi neco spojeny....
ehm....
31. 7. 2006, 18:00
Tak se taky pripojuju k tem spokojenejm. Rad bych tak nejak napsal coze bylo uplne nejlepsi. Jenze se nemuzu rozhodnout. Nevim jestli Kackala nebo "A spoon called Phranc" nebo "Fetch!" nebo "Balaclava" nebo "Anyway" nebo "Vas Szuszanne" nebo "Deverova chyba" nebo "UV" a jejich poradani nebo "Deti deste" a jejich toceni piva nebo ten uzasnej prostor nebo "after party" z lidima z Deverovy a Kackaly. No proste moc Vam vsem dekuju za..za...za co vlastne? za to ze jste udelali neco co proste melo smysl a bylo to super. a pokud by neco spojeny se summer sagou vadi tak to jsou netolerantni prispevky lidi kritizujici Kackalu a pane Banana proslovy. Snazi se Vam neco rict tak to poslouchejte!
TOLERANCE VOE..
jeste jednou diky
zdenda
31. 7. 2006, 18:00
skvělý,bylo to fakt skvělý...Díky! fetch!,a spoon... a VS pro mě nej trojan.
roman
31. 7. 2006, 17:39
A taky sory za jedno k.
nedůslednej
31. 7. 2006, 17:23
... jo a gdo nebyl ftý hospje U krále Václava v Žebráku, tag to musí příště napravit, páč zelňačka & gulášek s kombinací knedlíku 2 + 3 neboli 2 hákáče & 3 bramborový byly opravdu excelentní ... no a taky tam byl fotbálek, řezaný pifko a záchůdek s výhledem na Točník ... no prostě takovej nedělní čillau.tekk k nezaplacení ...
miguel
31. 7. 2006, 17:23
No jo , A Spoon jsou holky,takže sorry za to měký i.
unavenej
31. 7. 2006, 17:04
Tak jsem si u Balaclavy říkal jestli vegetariánství nemá škodlivej vliv na lidský organismus, u A Spoon...,že vypadli z nějakýho špatnýho filmu pro náctileté,Deverovka se mi opět nelíbila(ale ta finální skladba s Kačkalou byla super). Jinak fajn.Moc. A letošní organizace zaslouží opravdu pochvalu.
nestranej?
31. 7. 2006, 17:01
A dik sebevrazednym Berounakum za odvoz...v hospudce bylo taky fajn...
Die in sludge
31. 7. 2006, 16:55
Tak se koukni na ten odkaz, voe, dead swan , voe.. ten,co te taky poznal..
Die in sludge
31. 7. 2006, 16:53