Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
frody by si radsi dal vypsanou fixu
hehe. 21. 8. 2007, 19:02
sedlo: v klidu, anonym je ten, co na nas sere.
John 21. 8. 2007, 18:48
je pravda, že se mi taky víc líbili před pár měsícema na flédě - tady tomu trochu ubíralo prostředí na intenzitě (tím myslim to, že v uzavřenym klubu to je víc nahlas) - což mě mrzelo i u dětí deště, ty si taky víc užiju v temným klubu kde to je pořádnej bordel, ne jak na otevřeným prostranství, kde to jde tak trochu do ztracena. i tak mě bavili víc, ale to zas bude otázka vkusu (pro mě byli favoriti děti deště, OTK a esgmeq)
mizuki nakeshu mizuki@mizuki.cz 21. 8. 2007, 18:46
jediným zklamáním pro mě bylo vystoupení Gnu.bylo to slabý.zanechalo to ve mně neznatelnější stopu než lajna načrtnutá muklama po pár hodinách od jeho vytvoření.
škoda, před dvěma lety v brně to byl naopak skvělej koncert
frody frody@post.cz 21. 8. 2007, 18:35
To Radim: Lidi ve vzteku nakecají strašně moc pičovin. Bez vzteku by hudba umřela...
Sedlo mik 21. 8. 2007, 18:31
počkej, počkej, to se ale přece hraje jinak..
m f 21. 8. 2007, 18:28
hlavne ze ste zase vsichni kamaradi, to se mi fakt ulevilo
radim salam 21. 8. 2007, 18:26
to Michal: jo, dá se to brát i takhle :-) Zachlastat a dobře požrat, to my umíme moc dobře (rozhodně lépe, než hrát)...
Pokud do naší městovesnice přivezete 10 kilo vykostěné krkovičky, myslím, že si sní dokážeme poradit. A nějaký ten koncert už se zařídí, aby se partyja nenudila...
Sedlo mikasedlinen@seznam.cz 21. 8. 2007, 18:26
to sedlo: aha, už to chápu, tys nás chtěl jen nasrat, abychom pak vzteky dojeli vo kus dál, co :-)), tak u mě se ti to docela povidlo. Hele a až příště dorazíme, uděláte nějakou pitku, nebo žranici...nebo vobojí?
m f 21. 8. 2007, 18:19
pro "To je TO" - ANO! Když už jsi to vyšťoural(a)...
pro "spíš" - vím, ale tak se přece to říká ne? Ve skutečnosti lidi často něco jiného, než to, co říkají.
Sedlo mikasedlinen@seznam.cz 21. 8. 2007, 18:17
tu šanci dáváš
spíš sobě 21. 8. 2007, 18:12
to Michal: Máš pravdu, ale nám do těch 12-ti let ještě kapánek chybí (cca 8), takže na překračování hranic regionu máme relativně dost času :-)
Ale evidentě jsi pochopil dobře, o co mi šlo. Díky za to. Věř, že jsem tě nechtěl urazit. Chtěl jsem jen vyjádřit vztek.
A máš pravdu i v tom, že nechat hraní jen proto, že se ne vše daří dle představ, je blbost. Já bych to taky nikdy neudělal.
A taky uznávám, že jsem se asi rozčílil zbytečně moc, ale na druhou stranu... škoda každé rány, která padne vedle.
Čili beru zpět, že jste u mě nadobro pasé - dám vám ještě jednu šanci. Ale jestli zase někam nedojedete....
To Michal: 21. 8. 2007, 18:09
to sedlo: no jo, ale my časem zjistili, že v těch prdelých někde daleko je te tak nějak nej... nový věci, mravy, lidi... krásný vejlety, super kořka.

to sedlovo:(...jste - proč to neříct - slavná kapela,...) => ale di ty brepto...
filka m 21. 8. 2007, 18:07
jj už to tak vypadá
.. 21. 8. 2007, 18:02
WTF?
to je to sedlo? 21. 8. 2007, 18:01