Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
pnt uz je to davno vsechno jasny, takze ho od tedka uz ho vse kolem kauzy vyvede z miry
nestranný jdu pit s mirou 9. 7. 2008, 16:25
voe Akimbo maj jednu ochutnávku na špajzu z jejich letošního alba Jerzey Shores (co vyšlo na naurot Rec) kurevskej mňam bordel
Bugrr bugrr@centrum.cz 9. 7. 2008, 16:24
a teď jdu zase makat, abych zaplatil daně, za který studujete, holoto
pnt 9. 7. 2008, 16:20
tady me to fakt bavi dneska! opravdu!
drama queen 9. 7. 2008, 16:19
víc neumím, pak už jenom hrubý násilí, což po síti naštěstí nejde. Světu mír voe
pnt 9. 7. 2008, 16:19
nestranný dotaz: Vždyť jsem to napsal tady: www.silver-rocket.org/new…. My jsme právě NEVĚDĚLI, kdo ten koncert dělá, proto jsme psali na booking Dÿse s tímhle konkrétním dotazem a taky s nápadem, že by se to případně dalo spojit třeba s Enon, kdyby byl pořadatel (kterýho jsme neznali) pro. My jsme nechtěli přetáhnout Dÿse nebo tak něco, ale napadlo nás to spojit. Je to už jasnější, nebo vám na tom furt něco smrdí? Jako je pozoruhodný, že s ostatníma pořadatelama koncertů je všechno snadný, na všem se člověk domluví a všechno funguje. A tady ta debilní "kauza" pořád někomu vadí, z mýho pohledu naprosto nepochopitelně.
Aran uv@silver-rocket.org 9. 7. 2008, 11:58
pnt 9. 7. 2008, 16:17
ty jsi fakt diskutér - reagoval jsem na post "někoho", kdo znovu začal rozesrávat už poměrně usazenou záležitost - Ikebara nějak blbě pochopil, co SRR udělalo, každej z nich napsal svůj pohled, lidi si o tom poklábosili... A pak přijde nějaký vemeno, ktrerý má potřebu se v tom ještě rejpat. OK. Ale pak je taky ok takový vemeno poslat do prdele. A jestli jsi myslel mír, tak prostě jdi i se svým mírem a svojí lítostí a Ikebarou konečně právě tam, nebo prostě aspoň už nepiš o tý věci, o který máš zcela nepochybně víc a bližších informací, než já
pnt 9. 7. 2008, 16:16
nestranný : mozna budes oznacen za dementa ...
rumtumtum 9. 7. 2008, 16:14
kazdy se diva na stejnou vec jinak, v tom to je. a taky fakt, ze aran vubec napsal ty maily bookingu dyse a poradateli, to potom nekoho (tedy neznaleho veci) vyvede z miry uz jen to, ze je vubec aran napsal (?proc nekdo ze sr pise meily cloveku, ktery si chce pro radost udelat koncert, a rovnou s tim, ze ho z toho vysoupnul? proc nekdo pise bookingu dyse, ktera si uz domluvila koncert?proc by si nemohli domluvit koncert s kymkoli?), od te chvile zalezi na cloveku, jak si to prebere, jak je znaly, objektivni, atd.
nestranný ... 9. 7. 2008, 16:12
tak ja, chudak, ted uz vim, ze pnt je nekdo, kdo na slusnou namitku reaguje jako primitiv... jen chudak nevi, kdo je R. a jen pnt a R. vedi, ze to cele bylo ok a ikebara je prolhanej zmrd..klucka... je mi vas trochu lito... nemuzete to mit v zivote prave lehky s takovouhle povahou..mit vasim dusim
rumtumtum 9. 7. 2008, 16:08
R.: tvůj dar rozštípnout dilema vedví obdivuju. ještě se musim hodně učit nadhledu! a myslim to zatraceně vážně.
jenda 9. 7. 2008, 16:07
pár stránek zpět jsem se snad podepsal dostatečně (a zkratku svojí přezdívky používám -nejen- tady na fóru už dost dlouho, kdo je "rumtumtum" nevím ani náhodou) - nebo mám poslat vizitku? a jako kam? Ty stejně o žádnou diskuzi nestojíš, jde ti jen o to vypsat se ze svýho pocitu křivdy. Svoje informace si strč do řitního otvoru, pokud bys stál o to, abych ti něco takového sdělil osobně, jsem k dispozici.
pnt 9. 7. 2008, 16:07
Jen chudák neví, kdo je pnt.
R. 9. 7. 2008, 16:04
cet sem to...a pravdepodobne k tomu mam i vic informaci nez ty..ovsem... diskutovat s clovekem, kterej ma takovej slovnik jako ty nebudu..
ps. to pnt mas i v rodnym liste?
rumtumtum 9. 7. 2008, 15:57
ty demente, ty jsi nečetl, co napsal Aran? nestačí ti to? jaký chceš argumenty? Máš nějaký jméno??
pnt 9. 7. 2008, 15:55