vsechny sou na picu.
valina sucks
8. 7. 2008, 15:01
Ktera deska Valiny je podle vás nejlepší?A tempo A Tempo,Vagabond nebo Arsenal Into Codes,dik
Hrozen
8. 7. 2008, 14:59
do píče s radarem: já a kámoš Sajjid Alí si to už dlouho říkáme. Chtělo by to pročistit a nebo to vzít z gruntu celý najednou!
Mahmúd Ahmadínedžád
8. 7. 2008, 14:43
ajéje, tady je zas napravičákováno!
do píče s radarem bez debat
8. 7. 2008, 14:25
the questions is: who cares!
Dr. Mahna
8. 7. 2008, 14:24
Doma bude, už se narajzoval dost.
pí. Holubová
8. 7. 2008, 14:12
... a stejně Vám ten radar tady postavíme, vy mrdky český.
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
Kundolíza Rajzová
8. 7. 2008, 14:10
Torr: Tak v tom případě ok, je to samozřejmě vaše fórum, no. Já jen že už jsem na tuhle iniciativu trochu alergickej kvůli opravdu vlezlý a otravný kampani.
mty
8. 7. 2008, 14:07
To Torr: A dobře jsi udělal, že jsi to sem dal. Ten odkaz sem myslim patří víc než spousta keců okolo.
K! jan@klangundkrach.net
8. 7. 2008, 14:02
The answer is: demence
Kondolíza Rýžová
8. 7. 2008, 14:01
http://www.youtube.com/wa…The question is: What is manamana?
Mr. Manamana
8. 7. 2008, 13:34
K! -já už tady přece dávno vládnu, jsem součástí tý lůzy, co šla předloni k volbám...
jakub.uck
8. 7. 2008, 13:34
make love: takovouhle věc je dost obtížný na fóru řešit, ale budiž - já si myslim, že argument veřejnýho mínění, respektive vůli většiny obyvatel, je v tomhle případě dost špatnej argument. Obávám se, že pokud by tady vládla vůle většiny, tak už by se tu dávno věšelo, všichni romové by byli vystěhovaný atd. Sorry, ale takhle to fungovat nemůže. To by se pak navíc referendum muselo konat každej druhej den. Myslim si, že o týhle věci by skutečně měli rozhodovat zvolení zástupci. A pokud se nám jejich rozhodnutí nelíbí, je to jen naše chyba, protože jsme si je sami před lety zvolili. Že jsme si zvolili takovou sebranku je už náš problém, ale jinak to opravdu nejde. Alespoň si lidi uvědoměj, že pokud jim na takovýchto věcech záleží, mohou chodit k volbám, kde mají možnost celou tu věc ovlivnit. Nenapadá mě žádný rozumnější řešení ani lepší způsob vlády.
Sdružení Ne základnám má moje sympatie v tom, že se tam lidi nějakym způsobem snažej vyjádřit svoje mínění, přesto si ale nemyslim, že by referendum bylo správný řešení -vždyť 98% lidí o tý věci stejnak nic neví a hlasovali by jen pod vlivem vášní a manipulace (jasně, politici jsou taky zmanipulovaný, ale věř tomu, že masy lidí oblbneš ještě snadněji...).
jakub.uck
8. 7. 2008, 13:30
mty: Pozvanku na demonstrace jsem tady dal ja. Zdalo se mi jako dobra vec dat na verejny forum, protoze media informovali o Ricova prilet na posledni chvili, a mozna par lidi by nevedeli, ze ta demonstrace se ma konat uz dneska. Jestli jsem zaspinil ten nas krasny forum se omlouvam.
Torr uv@silver-rocket.org
8. 7. 2008, 13:29
se divím, že je nesere např. radar NATO poblíž Slavkova u Brna, ale to je asi pro odpůrce americkýho radaru malý mediální sousto.
přijde mi to ze strany odpůrců stejná mrdka jako např. Temelín. Rakušáci hrozí, ale téměř nikdo z nich neví, že tu je ještě jedna jaderná elektrárna
frody
8. 7. 2008, 13:26