Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
člověk by se tu chtěl přidat k nějakým nadšeným chvalozpěvům na noise party a tady ho čeká co? radar..
totalySICK 8. 7. 2008, 18:18
proti cemu nas ma radar chranit?
proti strelam z blizkeho vychodu? ty je nemaj, a az je budou mit (?), nebude uz technologie zas o takovej kus dal, ze uz nas radar vlastne neuchrani?
proti rusku? no v tomhle pripade je imo celkem jedno, jestli radar je nebo neni - takovahle valka by znamenala nejspis konec sveta.
mrzi me ze v dnesni dobe globalnich problemu (hlad, voda, klima, ....) se vynakladaj obrovsky fin. prostredky na vojenska zarizeni, o jejichz ucelnosti a vyznamu se da pochybovat
je to stejne, jak ceska armada, vsude se setri (hlavne v soc. oblasti), ale PANDURy kupujem, proc?
ja tomu nerozumim 8. 7. 2008, 17:58
pnt: Naprostej souhlas. My, co ještě pamatujeme "horečný zbrojení", víme.
R. 8. 7. 2008, 17:47
http://en.wikipedia.org/w…

"...CONTROL THE NEW “INTERNATIONAL COMMONS” OF SPACE AND “CYBERSPACE,” and pave the way for the creation of a new military service – U.S. Space Forces – with the mission of space control...."

a dole seznam signataru
star wars luke 8. 7. 2008, 17:37
luke skywalker: Kam?
Kam? 8. 7. 2008, 17:30
Mě spíš mrzí, že ti hned každej řekne, že seš čůrák, jen proto, že máš jinej názor a nějaká rozumná debata nepřipadá v úvahu. to jsem tady upřímně nečekal. Uznávám, že sem se taky zachoval jak buran, když jsem hned plácnul, že Tamáš je hovado, beru zpět a přidávám omluvu. Ale pak jsem se snažil mluvit alespoň trochu rozumně a argumentovat -odezva ale byla taková, jaká byla. Trochu zklamání ...
jakub.uck 8. 7. 2008, 17:30
jenze amici vubec nezbrojej proti ropakum a herakum, ale mirej daleko vys... konec koncu iranci nebo jaky jiny teroristi nebudou investovat tezky love do pochybnejch raketovejch projektu, kdyz naloz nastrazena nejakym jednolivcem kdekoliv je nepomerne levnejsi a jistejsi zbran.
luke skywalker 8. 7. 2008, 17:28
no, já myslím, že ta malá debata hezky ukázala na jaký úrovni by probíhalo případný lidový referendum.
mty 8. 7. 2008, 17:25
Pokud jsou jediný protiargumenty na úrovni pokřiků fanoušků druholigovýho týmu chystající se na sestup do čfl typu "seš čurák, militarista, rozbiju ti držku, doufám, že nebudeš mít děti" potom asi nemá smysl si navzájem vyjasňovat svoje potoje a třeba dojít i k rozumnému konsenzu, což jsem původně považoval za smysl této diskuze. Vtipné na tom je, že ti "anti-militaristi" tady na tom foru působěj dost agresivně a dokonce vyhrožujou násilím ... že by řešením bylo pozabíjet všechny tzv. "militaristy"??
?? 8. 7. 2008, 17:18
čus, musím vydělávat na daně, aby pak EU mohla živit přes granty lidi, jejichž posláním je vždy proti nečemu protestovat, i kdyby to mělo bejt kravský lejno. Pěknou debatu.
pnt 8. 7. 2008, 17:13
curaku: no no no, tady se bavěj poměrně slušný lidi, jdi si hrozit silou jinam. Plány imperialistů zhatí, naši vepři boubelatí.
pnt 8. 7. 2008, 17:11
doufam ze nebudes mit deti, vic takovych debilu by znicilo nas krasny svet.
tak 8. 7. 2008, 17:09
jeden radar sem, jeden tam... Trocha zbrojeníčka ještě nikoho nezabila. Blbý je, že ti, proti kterejm američani zbrojej, maj prachy z ropy a z heráku. Takže to vypadá na dost bezednej zdroj příjmu. Pat. A Mat. Anarchie přijde až s apokalypsou, takže do tý doby zastupitelská demokracie, nebo radši nějakej novej vůdce? Vzhledem k rozvoji elektronický kontroly nad vším bych to tak za cca 100 let pomaloučku polehoučku viděl na tu totalitku.
pnt 8. 7. 2008, 17:09
počkej, co je na tom nepravdivýho?? chceš tvrdit, že v historii nikdy nebyli hitlerové a jim podobný, že hitlera šlo zastavit jinak než zbraněma? A to si jako myslíš, že teď už se nikdy žáádnej takovej magor neobjeví?? Já taky nesnášim militarismus, ale je to v současný době možný dělat jinak???? Tohle neni žádná obhajoba radaru -ale jde o to, že lidi prostě nikdy nedokážou žít v naprostym míru ... pokud žiješ třeba v evropě nebo usa, svět se ti možná jeví tak, že to možný je, kdybys žil v africe, nebo izraeli/palestině, pochopil bys, že je tady pořád spousta bojechtivejch kokotů ...
?? 8. 7. 2008, 17:07
tobe ji rozbiju ja. militaristo
curaku 8. 7. 2008, 17:01