Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
ta nas chce vsechny voprcat.
tutove 9. 7. 2008, 09:31
martinko, já tě chci!
hrozně moc!!!
pepa 9. 7. 2008, 09:23
co to je za groupie chlapi? potetovana zenska co chlasta - prehrajte mi ji jako nejakou kapelu!
kanec 9. 7. 2008, 09:08
job: ziju. uzivam double bourbon, nadherny chlapsky telo, domaci tattoo studio, krasny irsky pocasi, pravidelny koncerty liars... takze asi cajk. na konci sep sem zpet... asi...

srr: pusu vsem!
martinka (dublin) 9. 7. 2008, 08:47
Ikebara: ty vole, ty jednas na zaklade toho co ti nekdo rekl a pak tu z toho delas takovy ukvapeny zhuleny zavery. Kdyz uz pises takhle posiraci veci, tak k tomu pridej nejakej dukaz a ne jen spinu. Stejne tak muzu rict, ze to byla chyba na tvy strane, protoze si Dyse blbe rozumel a cely si to posral ty.
ales 9. 7. 2008, 08:43
Ikebara: Co je na našem jednání "zvláštního"? Že se snažíme vyřešit případný nejasnosti přímo? Jinak k tvý odpovědi - nezbejvá asi nic jinýho, než napsat Andreasovi z Exile On Mainstream o ten náš údajnej mejl, kde podle tvejch slov nabízíme kapele "jinej koncert (lepší termín za lepších podmínek, s více lidma…) a ať akci vypustí v případě, že přijet o den dřív nechtějí." Takovej mejl prostě neexistuje a jestli to někomu Dÿse tvrdili, tak lžou. Adresa na Andrease je andreas@southernrecords.de - klidně takovej mejl zveřejníme, pokud existuje. Jediná věc, co jsme navrhovali: spojit to s Enon. A s tou Prahou je to snad jasný, ne? To snad ani nemá cenu komentovat. Neblázni ty vole...

A tvůj rozbor iniciativy "Staňte se promotérama" mě šokoval - bez mučení přiznávám, že tenhle výklad by mě nenapadl ani ve snu. Takže tohle jsme vlastně rozjeli proto, abysme neztratili dobrý kontakty, jo? No ty vole... Když přijde nějaká nabídka na koncert nějaký kapely, která je třeba super, ale kterou už nezvládneme dělat, a někdo, kdo reagoval na výzvu "Staňte se promotérama" se toho ujme, tak jedná s bookingem sám za sebe. Jediná role Silver Rocket je ta, že tu nabídku přepošleme, pak už se o to nestaráme a do ničeho nezasahujeme - kromě toho, že to pomáháme propagovat. Ten booking nemá ani potuchu, že tady existuje nějaká databáze, která si vyměňuje informace, těmhle lidem je to u prdele. A ještě píšeš: "Vám přijde halda nabídek, přeberete je, vyberete ty nejlepší, ty uděláte a ty míň atraktivní nebo na který nezbude čas, můžete poslat dál. Prostě jsou všichni spokojený." Takže jako my ty "malý ryby" pouštíme, jo? To je tvoje interpretace? To je ty vole dost špatná interpretace. Mezi těma "míň atraktivníma" kapelama, co jsme někomu "pustili", jsou třeba Gutter Twins, A Storm Of Light, Damon And Naomi, These Arms Are Snakes, Russian Circles, This Will Destroy You, Junius a další "malý ryby". A nám třeba naopak jiný promotéři dohodili Metroschifter, Akimbo, Paramount Styles, Coliseum a jiný kapely, o kterejch vědí, že je máme rádi. Prostě to normálně funguje a je to fajn, což tobě z nějakýho důvodu vadí a nechápeš to. No nic.

A poslední věc - proč jsme zveřejnili, kolik na nějakejch koncertech proděláme? Moje chyba, jestli to bylo napsaný v nesrozumitelnejch souvislostech: mělo to přiblížit, že vybrat si z tý nabídky nějakou kapelu a spojit se s ní je do značný míry pořád riziko. Proto zamrzí, že si to zmenšený riziko při příštím koncertě nemůžeme "užít" my (hodně zjednodušený). A není pravda, že nezveřejňujeme, kolik jsme vydělali: http://www.silver-rocket.…

Měj se fajn.
Aran uv@silver-rocket.org 9. 7. 2008, 01:46
ikebara: pravda vs. pravda... hm....

a co se debaty o radaru týče - zapojovat se nechci, ale musim říct, že všichni kdo se tváří, že ten zmiňovaný radar je zásadní a první, mi přijdou poněkud komičtí v té své nevědoucnosti... jako člověk, který strávil 22 měsíců ZVS (jestlipak děti víte, co ta zkratka znamená) na letišti, bych o tom něco málo věděl, a realita je totiž zhruba v intencích: "bude tu "jen" (cojávím) sedmnáct radarů jako doteď, a nebo osmnáct?
fst 8. 7. 2008, 23:59
http://bandzone.cz/fan/pr… - tady moje odpověď na "kauzu" Dyse.
Ikebara 8. 7. 2008, 23:42
No ty vole ta inkvizice... dost dobrý muhehe... Neposlouchejte furt dokola Párply z konce sedmdesátek, uonanuje vám to mozek... jasnej důkaz
denýro 8. 7. 2008, 22:21
No ty vole, Ciky, já z toho budu v prdeli ještě sakra dlouho, pravděpodobně až do smrti, nejlepší akce celýho mýho bídnýho života, to je sichr. Fakt kuci, strašně dík!!!
Himaláj 8. 7. 2008, 21:55
FAKT DÍKY ZA TEN TŘÍ DENNÍ BORDEL - sem v prdeli ještě ted, ale stojí to zato!!! hlukem vpřed
ciiikaal 8. 7. 2008, 21:12
Noise párty byla naprosto úžasná od začátku do konce,, to jo!
cukr 8. 7. 2008, 21:09
Tomuhle řikám seriózní diskuze o radaru. Už aby bylo referendum, po tomhle mám jasno, jak bych hlasoval!! http://www.youtube.com/wa…
normalizační pop vrze 2008 8. 7. 2008, 19:15
tak já to rozseknu. Noise party byla naprosto úžasná, a to jsme tam byli jen v neděli - ani se neodvažuju představovat si, jak to tam vypadalo ty předchozí dva dny... Výborný kapely/koncerty, nezapomenutelná banda pohoumlesnělejch promotérů a publikum, jehož část už spala radši v parku. No prostě paráda jak sviň!!!
Vikak8nek 8. 7. 2008, 19:01
http://www.myspace.com/se…
radar 8. 7. 2008, 18:41