dyse je hlavne blbost, kdyby tady slo aspon o poradnou kapelu a ne o tuhle blbost..........................
muj nazor
9. 7. 2008, 12:47
Ty Dyse sou tu samo na miste .... jen je to tak zamotane a zapeklite,ze uz nikdo nic nevi , ja se samo priklanim k vam (cenim si vasi prace!) ... ale radar nevim co tu dela ! ... ten dovetek byl proste situovanej na radar ne na kauzu ... ! Omlouvam se ...
Witas - Noise Party Volume I. noise.party@seznam.cz
9. 7. 2008, 12:42
Hele tak teda sorry všem, koho se jakkoliv dotklo, že jsme se ozvali, když o nás někdo šíří lži a výmysly. Pardon.
Aran uv@silver-rocket.org
9. 7. 2008, 12:39
tvoje kecy sem patri
to je dobre
9. 7. 2008, 12:37
Nu jo jen do sebe ! Se mi zda pekne nasrany todle forum ... radar,handrkovacky ... uz se na to vyserte ! Chapu tihu obou situaci,ale nejak me radar hudebne neuspokojuje a ohledne Dyse se evidentne nekde stal problem,nekdo nekomu neco nerek a nekdo nekomu zase rek .......... vole DIKY ZA NOISE PARTY VSEM, KTERI PRISLI A ZUCASTNILI SE , JSME STASTNY ZE NAM NECO TAKOVYHO PODARILO A ZE ZIJEME ! .... pro vsechny : dete do prdele s kecama ktery sem nepatri .. pusibi to tu jak na nyxu bo auditku o dementech ! ..... (sory)
Noise Party Volume I. noise.party@seznam.cz
9. 7. 2008, 12:31
http://www.lidovky.cz/ne-…ale to tak jistě není, to na ně určitě navlíkla kontrarozvědka, že jo...
pnt
9. 7. 2008, 12:26
porvěte se
mezi sebou
9. 7. 2008, 12:14
enon, vas szuszanne a dyse dohromady by bylo super a je skoda, ze to nevyslo. jak to tak zpovzdali sleduju tak mi s odpustenim profesor ikebara pripada trochu jako buran a to nejsem zadnej sr fanatik
gh.
9. 7. 2008, 11:59
nestranný dotaz: Vždyť jsem to napsal tady:
http://www.silver-rocket.…. My jsme právě NEVĚDĚLI, kdo ten koncert dělá, proto jsme psali na booking Dÿse s tímhle konkrétním dotazem a taky s nápadem, že by se to případně dalo spojit třeba s Enon, kdyby byl pořadatel (kterýho jsme neznali) pro. My jsme nechtěli přetáhnout Dÿse nebo tak něco, ale napadlo nás to spojit. Je to už jasnější, nebo vám na tom furt něco smrdí? Jako je pozoruhodný, že s ostatníma pořadatelama koncertů je všechno snadný, na všem se člověk domluví a všechno funguje. A tady ta debilní "kauza" pořád někomu vadí, z mýho pohledu naprosto nepochopitelně.
Aran uv@silver-rocket.org
9. 7. 2008, 11:58
to je přece ten Rumun z Newman a Mitote!
ten informovanej
9. 7. 2008, 11:46
Ikebaro, a kterej ty jako vlastně seš?
Pinto ASCP, PhoenixII
9. 7. 2008, 11:29
z toho, co jsem se tu dočetl, jsem to pochopil tak, že SR právě ani pořádně nevěděli, kdo ten koncert dělá, a i proto psali na booking Dyse ...
nestranná odpověď
9. 7. 2008, 11:09
"Co je na našem jednání 'zvláštního'? Že se snažíme vyřešit případný nejasnosti přímo?".. zajimalo by me, jestli aran, kdyz psal dyse navrh hrat s enon dal vedet poradateli (alespon ze slusnosti); predstava, ze by dyse kyvli na aranuv navrh a odrekli domluvene datum..nebyla by to trochu podpasovka? proc vubec aran poradateli takovy navrh nenabidnul "primo"? znamena to tedy, ze kdyby se nekdo rozhodl udelat kapele, ktera se mu libi koncert v mistech, kam dosahuji vase site a jde o kapelu, kterou jste nekdy delali, mel by to projednat s vami? mohli byste pak zverejnit prehledny seznam kapel, aby se vedelo, ktere jsou "vase", aby nedochazelo k takovym nedorozumenim
nestranný dotaz
9. 7. 2008, 11:00
ad profesor ikebara: tohle jsou zajimavy veci z toho bandzone:
Karel naposledy
08.07.2008 21:28:55
Prispevky se tu objevujou a zase mizej... to jsou veci. Renda totiž v podstatě potvrdil to, co se píše na stránkách Sr. Takže bublina splaskla. Smaž to snad radši všechno i s tím příspěvkem v blogu.
Profesor Ikebara
08.07.2008 23:08:19
Karle, ty příspěvky jsem vymazal na žádost Rendy, protože se tim už nechce zabejvat. Ano, víceméně potvrdil co se píše na stránkách, ale s tim že se mu to nelíbí a nechápe jejich chování v určitých věcech. To jen pro vysvětlení.
takze vono to bude asi cely vselijaky. Na internet, tam patris, Ikebaro.
bonus
9. 7. 2008, 09:54
Se nedám.
R.
9. 7. 2008, 09:32