Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
rumtumtum: Mně ale přijde tisíckrát jednodušší napsat bookingu Dÿse, s kterým jsme řešili už několik koncertů!!! Jako takže problém je v tom, že místo abysme napsali Monice z 007 "Čau Moniko, kdo dělá ty Dÿse prosím tě?", tak jsme napsali "Čau Andreasi, kdo dělá ty Dÿse v Praze prosím tě?" TOHLE je ten problém???
Aran uv@silver-rocket.org 9. 7. 2008, 17:02
Aran: ale ja prece o zandejch vyhruznejch mejlech nemluvil...psal sem, ze by asi nebyl problem sehnat kontakt na poradatele pres sedmicku..ale k tomu je ticho po pesine...

ze ty si pucujes tryskac a nectes to...
rumtumtum 9. 7. 2008, 16:59
Tak hlavně že v tom máte jasno. To je vždycky dobře. My jsme v tom jasno neměli, proto jsme se snažili kontaktovat booking Dÿse, pak pořadatele toho koncertu, a těm následně vysvětlit naše pocity. Příště se s tím nebudeme takhle složitě párat a rovnou někde zveřejníme, jakej je někdo debil.
Aran uv@silver-rocket.org 9. 7. 2008, 16:58
rumtumtum: ses myslim prvni, kdo se snazil pochopit vec i ze strany "pomlouvacu", to (se)si pak nekteri zivotni zastanci sr nemuzou jen tak s nekym (do)rozumet.. vypada to, ze tve opakovane poznamky jsou jiz bezpredmetne, vse je preci jasne
nestranný 9. 7. 2008, 16:51
A.: čau strejdo, vůbec jsem se do toho asi neměl pouštět, ale mě to nedá. Nakonec koukám že ani tobě to nedalo, hehe. Už se těším, až si dáme zase po nějakým dobrým koncertě v klidu pivko, čus
pnt 9. 7. 2008, 16:50
NE, nechci pochopit člověka, kterej místo aby se na to zeptal zainteresovaných (sehnat na ně kontakt taky není problém) a vyříkal si to s nima, pustí na síť svůj blábol plný doměnek a spekulací, z nichž se nakonec většina ukáže být výplody fantazie. S takovým člověkem si nemám co říst, nechci ho pochopit, nechci s ním dýchat stejný vzduch, nechci o něm vědět, slyšet... Jsem totiž hroznej xenofobní homofob a navíc teplej buzerant. Howg.
pnt 9. 7. 2008, 16:46
rumtumtum: Jaký další informace k tomu teda máš? Tak to sem prosím tě napiš, uveřejni to. Přepiš sem ty "výhrůžný" mejly, udělej to!!! Mimochodem - spíš mi přijde, že ty jseš ten, pro kterýho je nepochopitelný, jak to vidí někdo z druhý strany.

nestranný: Píšeš: "proc nekdo ze sr pise meily cloveku, ktery si chce pro radost udelat koncert, a rovnou s tim, ze ho z toho vysoupnul? proc nekdo pise bookingu dyse, ktera si uz domluvila koncert?proc by si nemohli domluvit koncert s kymkoli?" Nezlob se, ale to už jsem tady všude vysvětloval snad stokrát, CO je na tom JEŠTĚ POŘÁD tak strašně nepochopitelnýho? Kdyby sis to všechno přečetl, muselo by ti to snad bejt proboha jasný. Nikdo se nikoho nepokoušel z ničeho vyšoupnout, kolikrát to mám ještě sakra opakovat? A kdo tvrdí opak, ať sem dá nějaký důkazy. Celý to začíná bejt únavný a nechutný.
Aran uv@silver-rocket.org 9. 7. 2008, 16:43
pnt: ano nazyvej me vemenej..je to ok... jaa sem sem prisel..a prispevek, kterej je tesne pred mym prvnim prispevkem se tykal prave teto veci...a tak sem mel pocit, ze vyjadrit se k tomu snad enni uplne mimo... takze tolik k tomu, ze to bylo usazeny atp. Ja sem k tomu rek celkem normalni nazor, nacez tys mi zacal cpat nakej hadr vo tryskacich... Me se to az tak netyka..spis me fascinuje, ze nejste schopny pochopit, jak to asi musel videt nekdo z druhy strany.. zjevne to vubec pochopit nechcete... "My jsme právě NEVĚDĚLI" ... ziskat pres 007 kontakt predpokladam by nebyl problem... tot vse...uz me to nebavi
rumtumtum 9. 7. 2008, 16:25
pnt uz je to davno vsechno jasny, takze ho od tedka uz ho vse kolem kauzy vyvede z miry
nestranný jdu pit s mirou 9. 7. 2008, 16:25
voe Akimbo maj jednu ochutnávku na špajzu z jejich letošního alba Jerzey Shores (co vyšlo na naurot Rec) kurevskej mňam bordel
Bugrr bugrr@centrum.cz 9. 7. 2008, 16:24
a teď jdu zase makat, abych zaplatil daně, za který studujete, holoto
pnt 9. 7. 2008, 16:20
tady me to fakt bavi dneska! opravdu!
drama queen 9. 7. 2008, 16:19
víc neumím, pak už jenom hrubý násilí, což po síti naštěstí nejde. Světu mír voe
pnt 9. 7. 2008, 16:19
nestranný dotaz: Vždyť jsem to napsal tady: www.silver-rocket.org/new…. My jsme právě NEVĚDĚLI, kdo ten koncert dělá, proto jsme psali na booking Dÿse s tímhle konkrétním dotazem a taky s nápadem, že by se to případně dalo spojit třeba s Enon, kdyby byl pořadatel (kterýho jsme neznali) pro. My jsme nechtěli přetáhnout Dÿse nebo tak něco, ale napadlo nás to spojit. Je to už jasnější, nebo vám na tom furt něco smrdí? Jako je pozoruhodný, že s ostatníma pořadatelama koncertů je všechno snadný, na všem se člověk domluví a všechno funguje. A tady ta debilní "kauza" pořád někomu vadí, z mýho pohledu naprosto nepochopitelně.
Aran uv@silver-rocket.org 9. 7. 2008, 11:58
pnt 9. 7. 2008, 16:17
ty jsi fakt diskutér - reagoval jsem na post "někoho", kdo znovu začal rozesrávat už poměrně usazenou záležitost - Ikebara nějak blbě pochopil, co SRR udělalo, každej z nich napsal svůj pohled, lidi si o tom poklábosili... A pak přijde nějaký vemeno, ktrerý má potřebu se v tom ještě rejpat. OK. Ale pak je taky ok takový vemeno poslat do prdele. A jestli jsi myslel mír, tak prostě jdi i se svým mírem a svojí lítostí a Ikebarou konečně právě tam, nebo prostě aspoň už nepiš o tý věci, o který máš zcela nepochybně víc a bližších informací, než já
pnt 9. 7. 2008, 16:16