nestranný : mozna budes oznacen za dementa ...
rumtumtum
9. 7. 2008, 16:14
kazdy se diva na stejnou vec jinak, v tom to je. a taky fakt, ze aran vubec napsal ty maily bookingu dyse a poradateli, to potom nekoho (tedy neznaleho veci) vyvede z miry uz jen to, ze je vubec aran napsal (?proc nekdo ze sr pise meily cloveku, ktery si chce pro radost udelat koncert, a rovnou s tim, ze ho z toho vysoupnul? proc nekdo pise bookingu dyse, ktera si uz domluvila koncert?proc by si nemohli domluvit koncert s kymkoli?), od te chvile zalezi na cloveku, jak si to prebere, jak je znaly, objektivni, atd.
nestranný ...
9. 7. 2008, 16:12
tak ja, chudak, ted uz vim, ze pnt je nekdo, kdo na slusnou namitku reaguje jako primitiv... jen chudak nevi, kdo je R. a jen pnt a R. vedi, ze to cele bylo ok a ikebara je prolhanej zmrd..klucka... je mi vas trochu lito... nemuzete to mit v zivote prave lehky s takovouhle povahou..mit vasim dusim
rumtumtum
9. 7. 2008, 16:08
R.: tvůj dar rozštípnout dilema vedví obdivuju. ještě se musim hodně učit nadhledu! a myslim to zatraceně vážně.
jenda
9. 7. 2008, 16:07
pár stránek zpět jsem se snad podepsal dostatečně (a zkratku svojí přezdívky používám -nejen- tady na fóru už dost dlouho, kdo je "rumtumtum" nevím ani náhodou) - nebo mám poslat vizitku? a jako kam? Ty stejně o žádnou diskuzi nestojíš, jde ti jen o to vypsat se ze svýho pocitu křivdy. Svoje informace si strč do řitního otvoru, pokud bys stál o to, abych ti něco takového sdělil osobně, jsem k dispozici.
pnt
9. 7. 2008, 16:07
Jen chudák neví, kdo je pnt.
R.
9. 7. 2008, 16:04
cet sem to...a pravdepodobne k tomu mam i vic informaci nez ty..ovsem... diskutovat s clovekem, kterej ma takovej slovnik jako ty nebudu..
ps. to pnt mas i v rodnym liste?
rumtumtum
9. 7. 2008, 15:57
ty demente, ty jsi nečetl, co napsal Aran? nestačí ti to? jaký chceš argumenty? Máš nějaký jméno??
pnt
9. 7. 2008, 15:55
pnt: fascinuje me, ze kazes o slusnosti.. cet si ten svuj textik?? ja uz s tim mam jit do prdele... rek sem k tomu svuj nazor..celkem dva prispevky...asi se ti nelibi...to nemusi...ale jiste znas vyznam slova diskuze...pravdepodobne zde nemaji zaznivat jine nazory nez ten jeden oficialni... myslim, ze jsem byl slusnej az dost.. tryskace sis tam nacpal sam...argumenty zadny
rumtumtum
9. 7. 2008, 15:54
rumtumtum: už jdi do prdele laskavě. Ano, srr jsou chudáci, který nemaj nic jinýho na práci, než přetahovat jinejm promotérům kapely, na kterejch se chystaj vytřískat prachy, nic jinýho je nezajímá. Už se těším na ty kadilaky a tryskáče a drahý kurvy, proto to taky od začátku kluci dělaj, že jo, a já občas pomůžu při koncertech taky jenom kvůli týhle vizi. Btw pokud chce někdo diskutovat, ať se aspoň nějak podepíše, to je základ slušnosti. Ale hlavně už jdi s tímhle topikem do prdele, ano? Nebo si pobreč mezi podobně postiženými, jak jsme tady snad všichni nějaký zaujatý svině.
pnt
9. 7. 2008, 15:47
a vsechno je, jak známo, nic
takže hovno
9. 7. 2008, 15:42
hm..tak jako..chci verit, ze to nebyla ze strany SR naka svinarna..ale minimalne to bylo nestastny... pro toho poradatele to musel bejt prima pocit, ze nekdo za jeho zady (at umyslne nebo ne) nabid, ze ten koncert udela jindy s nekym jinym... (treba den pred tim s enon).. taky myslim, ze sehnat pres sedmicku kontakt na toho poradatele by nebyl az takovej problem..coz?
rumtumtum
9. 7. 2008, 15:40
na podkladě nic není kromě vědomí, takže tak asi
klíma
9. 7. 2008, 15:40
no ze to nebylo na podklade neceho, co je z niceho nic vsechno
platon
9. 7. 2008, 15:35
nejak se do toho zamotavame, kolegove
immanuel kant
9. 7. 2008, 15:35