Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
rumtumtum: jdi do hajzlu ty uplakánku. Nikdy jsem nikoho nešikanoval, ale tvoje internetové "ich" bych si pořádně vychutnal
pnt 9. 7. 2008, 17:31
nestranný: "částečně odpovězeno", "osvětlena fakta"?! Prosimtě ty asi nejsi normální...
Ty jsi tady začal psát o podpásovkách 3 dny poté, co tu bylo jasně napsané, že SRR nevěděli, kdo ten koncert dělá! To sis prostě měl nejdřív zjistit o téhle kauze vše, než se začneš takhle hloupě ptát.

A už teda víš, co "takhle vzniká"? Takhle vznikaj pomluvy a fámy... Támhle si něco domyslíme, tam zas něco přěkroutíme, přidáme pár velkých slov, všechno to pustíme na net a aféra je na světě... Když se pak defakto všechno vysvětlí, proč jako tenaten psal jako tomuatomu a všechno vypadá docela čistě, tak přijde ňáký rumtumtum a začne zase blábolit něco o psaní na sedmičku. Proč? Protože prostě ňákou špínu vytáhnout musí, i kdyby si ji měl vycucat z prstu. Z toho bych fakt blil...
ten kyselej voe 9. 7. 2008, 17:29
Kdo komu proboha nadává? Kdo koho posílá do prdele? precti si reakce pnt ... tam se to doctes... neda to moc prace to tam odhalit
rumtumtum 9. 7. 2008, 17:28
nestranný: u tebe to všechno vzniká tím, že neumíš číst. to je pak fakt težký.
2075 9. 7. 2008, 17:28
ale tahle debata je úplně o hovnu, o fantazii pana Ikebary - a měla skončit dřív než začala, Luku (jedinej, kdo někoho poslal do prdele, jsemjá - mám u svýho jména raketu? že jsem insider ještě neznamená, že tady SRR někoho posílá do prdele, já já já jenom já...)
pnt 9. 7. 2008, 17:27
haha
sranda 9. 7. 2008, 17:27
Luk: Kdo komu proboha nadává? Kdo koho posílá do prdele? KDE TO ČTEŠ??? Byli jsme napadený a bráníme se. To je špatně? Nikdo přece nemusí chválit, co děláme (co to sem motáš???), ale nikdo nemá ani právo o nás šířit lži!!! Nebo jo?

nestranný: Já jsem proboha NIC nenavrhoval s dál už to psát nebudu. NIKDO z vás, ani žádnej Ikebara, NIKDO ty mejly neviděl a všichni mluvíte o návrzích a podobnejch věcech. Já jsem ty vole úplně v šoku.
Aran uv@silver-rocket.org 9. 7. 2008, 17:24
Jste ve válce nebo co ? Možná, že silver bullet by bylo pro někoho přesnější... Nadává vám někdo do debilů a posílá vás někdo do prdele ? To sem píšou jen lidi ze SR a jejich příznivci ? Chválit vaší práci, koncerty, vaše ikony-kamarády (který, když někdo nezná tak je ...). Se na mě nezlobte, ale tohle se mi nelíbí. Jak má člověk věřit tomu, že jste byli slušný, když jste schopný poslat každýho do prdele na tři doby - ještě s takovou gracií. Nikdo se s vámi prát nechce a nikdo se taky s vámi nechce takhle hádat... A myslim, že tahle debata končí díky tomu, že si to lidi rozmyslí se vystavit tomu, aby jim bylo nadáváno (ať už přímo nebo ne). Kdo nejde s vámi je proti vám ? Mějte se ... Lukáš
Luk 9. 7. 2008, 17:19
BYL TO DOTAZ PRIMO NA ARANA A TO PROTO, ABY MI BYLA OSVETLENA FAKTA, OPAKUJI: .. zajimalo by me, jestli aran, kdyz psal dyse navrh hrat s enon dal vedet poradateli (alespon ze slusnosti); predstava, ze by dyse kyvli na aranuv navrh a odrekli domluvene datum..nebyla by to trochu podpasovka? proc vubec aran poradateli takovy navrh nenabidnul "primo"? znamena to tedy, ze kdyby se nekdo rozhodl udelat kapele, ktera se mu libi koncert v mistech, kam dosahuji vase site a jde o kapelu, kterou jste nekdy delali, mel by to projednat s vami? mohli byste pak zverejnit prehledny seznam kapel, aby se vedelo, ktere jsou "vase", aby nedochazelo k takovym nedorozumenim

BYLO MI CASTECNE ODPOVEZENO.
a takhle to vsechno vznika..
nestranný cti poradne jo! 9. 7. 2008, 17:19
rumtumtum: NAPOSLED - nebyla to žádná nabídka, do ničeho jsme se nechtěli vkládat. Prosil jsem Andrease o kontakt na pořadatele koncertu Dÿse a zalitoval jsem, že to nemůžeme dělat, protože bysme to jinak možná spojili s Enon - pokud by to šlo. TO JE CELÝ. Končím... snad.
Aran uv@silver-rocket.org 9. 7. 2008, 17:16
nestranný: co jak vzniká?! Tyvoe člověk, který si ani nepřečte stanoviska všech stran (aha, vlastně "nestranný") a pak píše na net jakože: "proč ti blbci dělaj podpásovky a píšou Dyse a nepíšou pořadatelům", by měl nejvíc držet hubu.
Fakta, fakta, měl bys ctít fakta voe, aspoň v tom měla Tachecí pravdu.
ten kyselej voe 9. 7. 2008, 17:08
arane.. ja sem napsal, ze to pro toho poradatele mohlo bejt neprijemny, kdyz se mu tohle (nabidka na prehozeni teminu/,ista) delo za zady, at se zlym umyslem nebo ne.... z cehoz tady bylo vyvozeno, ze sem dement a vemeno... tohle prece nema uroven
rumtumtum 9. 7. 2008, 17:06
to aran: pnt v tom ma jasno, ale ten uz maka na dane.. a takhle to vsechno vznika..
nestranný nepochopils 9. 7. 2008, 17:05
Prosím vás, napište mi když tak na mejl, jestli chcete, tohle fakt nemá cenu.
Aran uv@silver-rocket.org 9. 7. 2008, 17:04
to aran: pisu (to v tech tvych uvozovkach) jako priklad toho, jak to muze clovek brat.. tebe by to treba z miry nevyvedlo..
a vysoupnuty jako ze vy jste se cejtili hned vysoupnuty
nestranný nepochopils 9. 7. 2008, 17:02