jo a jinak at zijou pribehy o vykuchanejch spoluzacich nebo mrtvolach v metru... Lidi se proste porad chtej neceho bat
pnt neverici
23. 4. 2009, 12:04
Coornelus: supr fotky, úplně se tam moje duše vrací. A ani nevím, že bys fotil (tak to má bejt) !!!
Kimi kim.m@centrum.cz
23. 4. 2009, 11:53
wino - NEJVIC
buh
23. 4. 2009, 11:50
Wino je fakt archetypalni... vemte si, jak vypadaj namatkou leadri Higo On Fire, Saviours atd.atd. Wino takhle vypada asi od ty doby co se narodil bych rekl, checht
Pnt
23. 4. 2009, 11:49
honza.: vyblejsknout jo, ale nejlip celem do nosu - co, vyhrozoval nozem... To je tzv. predbezna opatrnost, hehe
Pnt
23. 4. 2009, 11:47
Ahoj, server photomusic.cz uveřejnil moje fotky z pondělní ,dle mě, velmi povedené akce Wino a spol. tak když tak koukněte
http://www.photomusic.cz/…
Coornelus coornelus@seznam.cz
23. 4. 2009, 11:43
Pnt: vsak jo, proste nakej ubozak, ale clovek nikdy nevi co se mu v hlave stane.. navic kdyz mi den predtim pritelkyne vypravela pribeh spoluzaka co ho rano nasli vykuchanyho v rece (bez organu). ja se snazil bejt v klidu, ale ona byla kapku nervozni ikdyz vubec nevedela co mi vlastne rika a co resim.. skoda, ze sem si toho ubozaka aspon mobilem nevyblejsknul
honza. xhu.dbax@gmail.com
23. 4. 2009, 11:38
BS docela obyc, se pripojuju k hlasce o marnosti reunionu...
ale black dice byla neskutecna rychta, vlastne lepsi nez bezny freetecka, dosti hlukove-industrialni
luklukluk
23. 4. 2009, 11:28
jestli je to obal novy desky elektročas (v pozvance), tak moc peknej
kluk
23. 4. 2009, 11:27
honza.: pes kterej steka nekouse. Doporucuju vsem nejakej kurz sebeobrany, vyborny to je treba na karate v Sokolu Kampa
http://www.karate.progr.c… Neni to soutezni oddil a od toho se vse odviji, nikdo tam zbytecne nebuzeruje a nenahani.
Pnt
23. 4. 2009, 11:26
Smutnej příběh. Stejně jako pan Jakl. Nebyl to náhodou on? ODS měla tenkrát ve Švýcarsku nějaký kšefty...
Hugooo
23. 4. 2009, 11:24
tak sem tu chtel napsat, ze na BS bylo dobry, ze nikdo neprudil do huleni a hele. prece se zase prudic nasel.
no jo no
23. 4. 2009, 11:21
keprt: no aspoň vidíš, koho mají rádi, chápeš JAKO...
flames
23. 4. 2009, 11:13
korek: sam sem dlouho nechapal, takze ta absurdnost je realna. Moje podani je takhle:
Prede mnou chlapek co se chova jako hovado a ve chvili dohrani pisnicky zacne dokola vyrvavat "hobluuuj!" dokad nezacnou hrat dalsi pisnicku. Pak vidim, ze si zacina balit cigo, tak kdyz uz si chce zapalit, tak na nej zaklepu (nebudu cekat na moment, kdy zacne kourit, aby to nemusel tipat) a reknu "Prosim vas tady je to nekuracky". On dotcene odveti "No a v cem je problem?". Po "Tak treba, kdyz byste si chtel zapalil, tak by to mohlo nekomu vadit.." uz to byl jen monolog z jeho strany do kteryho nemelo smysl (slovne) zasahovat a jen sem nad nim mavnul rukou. Kazdopadne to co z nej po tehle vymene lezlo bylo nejak takhle:
"To ses tu jako tajnej polda?", "To mi to tu chces zkazit?", "Jen pockej po koncerte nahore to te pekne zridim", "Pockam si na tebe", ale porad se necitil dost sebejiste, tak pak pridal "Mam tu kudlu, tak ti to ukazu - ty uvidis ty hajzle!" (neobeslo se to bez patricneho gesta rukou u krku). Pak se zacal pro zmenu vytahovat "Na ten koncert cekam 20 let!" a "Ja ziju normalne ve Svycarsku a kdyz se sem vratim tak tu musim uklizet bordel po lidech jako si ty!" (???) .. Po asi minutce se s tim nezapalenym cigem nekam vyparil a uz sem ho nevidel (asi to ujistovani vlastni nadrazenosti porad nestacilo aby se citil dostatecne sebejiste). Kazdopadne jeho kamos kerej ho v jednu chvili drzel, kdyz nejvic penil, tam zustal.
Takze o argumentu "Tak jim to hned reknete, kdyz vam to vadi" si porad myslim svy (navic ten hluk ve kterym tezko neco smysluplne sdelis). Obcas to zkusim a pri nejlepsim toho dotycnej necha, ale v drtivy vetsine se mi vysmeje do ksichtu a kdyz je to uplny hovado, tak muze byt i hur (nastesti to bylo bez ty dohry, ale stejne).
Asi za dalsich 15 min si zapalil frontman, takze cast kuraku dostala ihned signal, ze si muzou zapalit taky, kdyz muze on..
honza. xhu.dbax@gmail.com
23. 4. 2009, 11:05
surfers se měli ufetovat... tyhle reuniony jsou mor
zhnusenej
23. 4. 2009, 11:02