http://www.ceskenoviny.cz…
těžkej život
23. 4. 2009, 13:51
Zkouska mela takovej stadionovej zvuk coz mi prislo u garazovy kapely docela vtipny .. U BD sem si rikal, ze museli spoustu lidi nasrat, ale nakonec to vypadalo ze ne, coz je vlastne dobre. Senilove (publikum) prekvapilo. A u senilu (na podiu) sem si celou dobu rikal nakolik je to u Haynese jenom podiova stylizace, protoze silence umi hrat dobre (skoro jak na liars, heh)
honza. xhu.dbax@gmail.com
23. 4. 2009, 13:48
a už tam peru zhulený negry s pájkama...
Pnt brooklyn
23. 4. 2009, 13:44
možná si kurt chtěl jen zapálit zapalovačem ve tvaru brokovnice
aha......takže!
23. 4. 2009, 13:42
jen aby nedošlo k záměně a Jirka si omylem neustřelil palici
japonka
23. 4. 2009, 13:41
vratim se k BS - u ZK me otravil naprosto ZOUFALEJ zvuk, u BD jsem chvili nechapal, ale pak me to vlastne docela bavilo, ale BS me totálně, ale TOTÁLNĚ vykolejili. Celou dobu cestou domu se mi to honilo hlavou, co jako TOHLETO bylo a co si o tom mam kurva vlastně myslet... čili pro mě ani nahodou ne obyč. spíš bych řek ÚŽASNEJ MEJDAN. A Haynesův smích je pekelnej.
To, že tam byli samí senilové jako jsem já je mimochodem fakt hrozný, to chápu že to je opravdu k nasrání, když ta kapela hraje tak dlouho jako hraje a byla tu poprvý...
jinak s inkvizicí plnej souhlas.
fst
23. 4. 2009, 13:40
Jirka B: strc si ten zapalovac ve tvaru bouchacky do huby, vyfot se a
to budou vsichni cumet!
japonec
23. 4. 2009, 13:39
Jakl je arcizmrd. Ta inkvizice je přesná.
Pavel Bobek
23. 4. 2009, 13:28
húúúúú húúúúúú maso pro doktora
Džeksna
23. 4. 2009, 13:17
už jedu
černá sanitka
23. 4. 2009, 13:00
honza.: taky znám člověka, kterej má kamaráda kamaráda jehož fotřík dělá na kriminálce tušim že v třeboni a kterej před rokem nebo dvěma řešil totožnej případ v budějcích..a byla to fáma a od tý doby už jsi tak 3. člověk co má tuhle historku..taky nevěřim
Master Blaster
23. 4. 2009, 12:57
co s takovejma konfliktnima dementama? narvat jim sklenici do drzky, pak se jim bude lip mluvit
SKLO
23. 4. 2009, 12:56
to Honza : chapu, ja si s tim kverem delal prdel.No,nevim co s takovejma konfliktnima dementama...Nejhorsi je, ze na ne narazis vsude.Treba i na akcich kde by jsi to vubec necekal.
Jirka B.
23. 4. 2009, 12:39
pnt: tak jestlize to byl jeji spoluzak-kamos, tak nemam duvod neverit. tohle neni jedna z tech mestskejch historek. /// Jirka B.: sakra ja nedelam nic proc bych neco takovyho mel mit .. to je ta absurdita, ze ti nekdo vyhrozuje zabitim kvuli 2 slusnym vetam. kdyz me posle do prdele (jakoto delaj vsichni), tak to pochopim, ale tohle?
honza. xhu.dbax@gmail.com
23. 4. 2009, 12:31
to honza : normalne si kup takovej ten zapalovac ve tvaru bouchacky.Paradni vec!Vypada to jak pravej kvér a lidi se toho bojej.My kdyz jsme jeli jednou do Prahy, tak jsme mirili tim zapalovacem na auta co nas na dalnici predjizdeli a nektery lidi pekne cumeli.A v Praze jsme pak mirili na nejaky japonce co prechazeli prechod a ty si nas dokonce i fotili.Pak kdyz se vratili do japonska tak urcite ukazovali tu fotku rodine a rikali : "Tohle je v Praze uplne normalni".
Jirka B.
23. 4. 2009, 12:27