Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
no jasný, kdyby bylo nový auto třeba na vodík za rozumnou cenu, myslím že by poptávka rapidně vyrostla, ropa a zepmní plyn pomalu docházej a nikdo neví kolik bude stát litr za měsíc natož třeba za 2 roky a vono dát hodně peněz za nový auto a za 5 lel zjistit, že už nemám na pohonný hmoty je docela reálný. Druhá věc, že aut na ropu je mraky mraky mraky, ve stáří 1 - 10 let je aut víc než můžou lidi upotřebit a furt se jedná defakto o nový auta, takže proč si kupovat nový když mi nenabídne nic lepšího než auto třeba 7 let starý. Chce to prostě nějakou revoluci v automobilovým průmyslu.
A neskrejvej se voe za tři tečky.
Dr.Tina 4. 5. 2009, 15:10
chcou nebo nechcou mozna na morave
chichi 4. 5. 2009, 15:04
Trochu nerozumím té logice, že automobilový průmysl jde do kytek, ale kdyby auta na alt. pohon byla levnější, že by poptávka byla. Tak chcou lidi auta, nebo nechcou? Výrobou a prodejem koprTrenek se neživí desítky milionů lidí a tím pádem by jejich krach nic globálně neznamenal.
... 4. 5. 2009, 14:58
marek: populismus to ani tak není, spíš je to hovadina, automobilovej průmysl jde prostě do kytek, bohužel je na něm ekonomika spousty států závislá. Šrotovným jen oddálej smrt. Automobilky bohužel nenabízej to, co lidi poptávaj, tak ať zbankrotujou, to je prostě kapitalismus. Já když budu vyrábět trenky z kopřiv a nikdo je nebude chtít tak taky zbankrotuju a nikdo to nezachrání žádnou dotací. Je čas začít vyrábět auta na alternativní pohon za srovnatelný prachy co teď stojej normální auta a pak bude zas poptávka a nebo ať všichni jezděj do práce na kole jako tady u nás v hákáči a bude! hehe
Dr.Tina 4. 5. 2009, 14:50
http://failblog.files.wor…
double fail 4. 5. 2009, 14:15
Jsem si pustil k práci Trop Ten a kámoš naproti po cca druhý vteřině vykřikl: Plastici!
R. 4. 5. 2009, 14:08
Satanismus je bezva!
vosumnáctiletej emař 4. 5. 2009, 14:06
To s tím Jonem Blankem..hm...
... 4. 5. 2009, 14:02
Ne časy, ale lidi se měněj!
Dr. Sovák 4. 5. 2009, 13:59
a to máte tak.. časy se ale fakt mění, už ani vylití pankáči z Karlovic na akci v sobotu v místnosti nehulili
huxl 4. 5. 2009, 13:58
Nová věc AE je moc bašta, plantážníci. Koukejte nažhavit gramofóny. Hned si to objednávám, jen co mi vydají občanku a seženu peníze na pokutu za to, že jsem ji měl rok a půl propadlou. Když jsem byl na Pivotech na Sedmičce, tak jsem si všimnul propagačního materiálu proti kouření: A4 s nápisem "nekuř tady". Nechápu jak je to možný, ale ta cedulička nějak úplně nezafungovala.
Shmick shmick@seznam.cz 4. 5. 2009, 13:44
V8k:se šrotovným taky nesouhlasím. Není to vůbec konstruktivní řešení, ale pouze dočasná, nic neřešící záplata. Zbytečně se opět zadluží další generace, jen proto, abychom podpořili průmysl, který má zlatý věk už dávno za sebou. Nejhorší je, že to opět povede pouze k zadlužování těch chudších, pro které je sleva 30-40 litrů na auto výhra. Nemluvě o situaci na trhu šrotu... Je to popolismus na entou.
Jinak ale ten AE song je fakt skvělej!
Marek 4. 5. 2009, 13:21
ke koureni: lepeni samolepek v metru to je moje hobby. hehe. fakt tam bylo nespolehliva? zajimave ..
honza. xhu.dbax@gmail.com 4. 5. 2009, 13:16
Trop ten je nářez!
crack 4. 5. 2009, 13:12
honza.: hele dneska sem videl v metru takovou nalepku, bylo na ni "Kuřačka: Nevhodná partnerka, NESPOLEHLIVÁ matka!"
neni to tvoje prace?
ke koureni nejen na koncertech 4. 5. 2009, 13:11