Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
patří jim to...
ale jo nebo nebo 22. 4. 2005, 16:11
:-)) tak jsem mrknul na Inkvizici - koukám že SRR dostává pěkně na prdel!
už to tady nebudu zasírat 22. 4. 2005, 15:45
jo, ale chapadla bych dal - a ke každý rubrice jinej pikčr. a nejhustší ke Kontaktu :-)
pnt 22. 4. 2005, 15:42
MNĚ ta výzdoba rozhodně NEVADÍ. Komu vadí, má volbu, to je jako u televize; znáš to, zmačkneš čudlík...
Hezký víkend, dobytci.
p.s. Manara je čajíček
pnt 22. 4. 2005, 15:37
Manara neni sex, Manara je LÁSKA. Taky můžeme dát chapadla...
manga tv 22. 4. 2005, 15:23
ty voe bugrrr priznani tvyho platonickyho romanku s jířou - to je síla!
stoneageman 22. 4. 2005, 15:12
Já myslím, že překousnout se dá ledacos, ALE to nikomu z Vás nevadí ta sexistická "výzdoba" stránek. Mě to uráží.Hnus.
xheutigejugendx 22. 4. 2005, 14:53
omyl: Nějvětší péra!
bugrr 22. 4. 2005, 13:30
tak aspoň že se shodneme, že silver rocket jsou čuráci.
naslat a lozmazat 22. 4. 2005, 13:19
tak když rozmazat tak rozmazat. Nihilists? S Jířou co tam zpívá jsem chodil do jedný ze svých mnoha prací, celkem jí znám (dřiv než nějaký Nihilists existovali). Je to moje kámoška. Tu hudbu jsem slyšel ještě než to nabylo takovejch rozměrů, něco mě bavilo, něco míň. Obzvlášť jak Jířa hartusila po kanclu a do toho se z repráku ozval její takovej legrační mazlivej hlásek. Nemůžu bejt v týhle věci objektivní a vlastně to ani v tomhle případě nejde! Uffffffff. Na konec je to stejně jedno.
bugrr svéprávný 22. 4. 2005, 13:08
A ještě něco: když si VŠUDE, ale fakt VŠUDE přečtu, že dejme tomu třeba ty Nihilists jsou úžasný a jedinečný a originální (a teď vůbec nezáleží na tom, co si o tom myslím já konkrétně), tak mi připadá osvěžující přečíst si zcela opačnej názor. Sám píšeš, že návštěvníci SR stránek jsou svéprávný, oni si vyberou, ne?
aran 22. 4. 2005, 12:48
No, jak asi víš, existujou fóra, kde se adresy zveřejňujou. Ty vole a hvězdičkovat příspěvky je dobrej nápad!
ad INKVIZICE - fakt nevím a nezkoumám, jestli někdo cejtí nebo necejtí "povinnost" se k něčemu vyjádřit. "Hanit výtvor někoho jinýho?" To si děláš srandu, o jakejch "výtvorech" je řeč? Ta nadsázka je tam přece evidentní, kdo ji nevidí, je to jeho problém. Poslední zápasi v INKVIZICI je toho myslím nejlepším důkazem ne? Klidně to rozmázněme, fórum je volnej a otevřenej prostor, ne?
aran 22. 4. 2005, 12:43
jasně pojďte radši MRDAT
bulhead 22. 4. 2005, 12:39
a) Prekousnout se da ledacos, o to nejde. K cemu by nekomu asi byla naka IP adresa nebo prizpevek, kterej je smazanej? Mohl bys taky hvezdickovat relevantnost kazdyho prispevku...o tom prece Forum vubec neni.
c) Nechapu jak muze mit nekdo pozitek hanit vytvor nekoho jinyho. Nebo to nedalate pro zabavu, ale jen cejtite povinnost se k tak spatnejm a zaroven znamejm vecem vyjadrit? A navic to asi nebude ani vseobecnej postoj SR.
Bude vetsina souhlasit, ze dal to tady nema cenu rozmazavat...?
Peace!
Med anyway_music@hotmail.com 22. 4. 2005, 12:21
ctenari jsou svine, to si pamatujte.
teoretik 22. 4. 2005, 12:16