Go, inkvizice,go!!!
Avalokítešvara
25. 4. 2005, 12:53
to uhuhu:
nahodou mu ten porost slušel...
muhaha
24. 4. 2005, 20:44
tyy vado ta inkvizice to je mazec....a vod kud se beve??? :-))
frances bean
24. 4. 2005, 20:09
to Aran: prosimtě, jakej bude vstup na ty ex-models? díky!
Scissor Quiz
24. 4. 2005, 16:45
skorocernoch>
http://images.freemusic.c…
uhuhu
24. 4. 2005, 13:14
si to vyridte nekde soukromě na dívčích zachodcích tyhle intimnosti voe bou.
expres killer
23. 4. 2005, 18:17
rasto: parada! nelepsi vod nich je ale Decoration Day
bou.
23. 4. 2005, 18:04
to: bou. Vďaka za tip na Drive-By Truckers. The Dirty South je super.
Rasťo
23. 4. 2005, 10:48
pche!
Policejní Nezničitelný Trabant
22. 4. 2005, 17:38
http://bilbo.czela.net/mp…
Azbestový Yttriový Civilní Analogový Yankee
22. 4. 2005, 17:23
to: stoneageman. Viď voe, taky jsem se sobě divil:) a co jinak? a co na to Jan Tleskač? a Ondřej Sekora? a F. Mravenec... bez Pytlíka...
bugrr
22. 4. 2005, 17:13
NAPSALI JSTE - to asi myslis forum, ne?
milan
22. 4. 2005, 17:03
Ahoj,
nejprve bych vám velice, opravdu velice chtěl poděkovat za tyto stránky, beru si znich inspiraci já i moje sestra. Mě je 16 a mé sestře 15 (příspěvek jeho sestry). Jen bychom zde uvítali větší galerie.
Chtěl bych vám říci co se mi přihodilo u těchto stránek, jen několik dní po jejich spuštění.
Naši rodiče odjeli jednu sobotu na nákup do Prahy a nehodlali se vrátiti dříve jak dlouho večer. V podvečer jsem se připojil na internet a zavítal na vaše stránky. Myslel jsem si, že sestra se sprchuje a tak jsem nezamkl dveře. Zrovna jsem si četl dopisy v rubrice "napsali jste" a ruku jsem měl strčenou ve slipech. To bylo také to jediné co jsem měl na sobě. Najednou se otevřeli dveře a vnich stála sestra obmotaná ručníkem, že jí prý ve vaně neodtéká odpad, jestli bych se na to nepodíval. Ale když její oči narazily na mé nabité slipy (o sexu už zajisté něco věděla), řekla brácha ty masturbuješ??? Já nevěděl co říc, ale tak nějak jsem přikývl. To co poté sestra řekla mi vyrazilo dech. Prozradila mi, že chtěla ve vaně také onanovat. A, že prý nevidí překážku, proč bychom to nemohli dělat spolu. Je to hnus.
Ivan
22. 4. 2005, 17:02
to milan: Masturbuji od svych 12-cti a nestydim se rict, ze masturbuji do ted a hodne casto! Miluji sex a porad jsem sexualne nenasytnej:o) Masturbuji ruznyma spusobama od samoty, telefonu(s holkami ktere znam) az po real. Sex s holkou jsem provozoval skoro vsude dokonce i ve vlaku a reknu vam, ze to stoji za to a musi to vyskouset kazdej, pac je to desne vzruso. Nevidim duvod proc by mladsi holky kolem 15 nemeli mit sex! Mel jsem holku i 15-tiletou i zenu 37-miletou a kazda mela neco do sebe. Libi se mi, ze mlade sou ucenlive a nezne a to mne vic pritahuje...
pavel
22. 4. 2005, 16:57
K té výzdobě: Poslal jsem ten obrázek na tiskárnu. Kolega na to čuměl "Hmmmm, pěkné. A to se tady o tobě nese zvěst, že nejsi na ženské." Doprdelepráce! Co tím ten člověk myslí? Že když mi na zdi nevisí žádná nahatá holka, tak nejsem na ženské? Že když neomakávám kolegyně v práci, protože... no prostě nebudu rozebírat, do koho jsem pořád zamilovaný... tak jsem na chlapy? Ach jo, překvapil mě!
Už jsem dlouho nepsal o žádné svojí známé či neznámé, že? Asi ani nebudu. Začíná to být příliš osobní...
milan
22. 4. 2005, 16:36