Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Mede, v pohodě--- jseš jako nasranej? BLBOST vyjadřuje jenom co si o tom myslíme my - to snad neni problém, ne? Nakonec jsou to stránky Silver Rocket, tak snad můžeme mít komentáře - trochu možná netradiční, jasně. Čtenáří to určitě zvládnou zhodnotit sami, o žádný poučování rozhodně nejde - to přeci snad musí vidět každej, ne? Hasta pronto!
petr/tohotom 22. 4. 2005, 12:01
Co se děje Mede - je pro tebe takovej problém překousnout razítko BLBOST? Tohle tady není otevřenej prostor? Copak zveřejňujeme IP adresy nebo mažeme příspěvky, o kterejch si myslíme, že jsou na hovno? Co se týká INKVIZICE - jak to myslíš, jestli "nechceme spíš hledat věci, co se nám líbí?" Mám takovej pocit, že v KAPELÁCH, KATALOGU, KONCERTECH, OBCHODU a brzo snad i v NEJCHYTŘEJŠÍCH KECECH jsou mraky věcí, co se nám líbí a kterejm se snažíme pomáhat ze všech sil.
aran 22. 4. 2005, 11:43
jako protiváhu inkvizici bych viděl něco jako "akvizice" když už jsem v těch slovních hrátkách, co?
bugrr 22. 4. 2005, 11:35
neslo by treba upravit velikost blbosti dle velikosti prispevku?
frances 22. 4. 2005, 11:07
1) Myslel jsem si, ze Forum je volnej a otevrenej prostor, kde to co je/neni BLBOST rozhodujou ve svy hlave ctenari. Ale ctenari SR stranek asi nejsou svepravny a potrebujou "poucit".
2) Inkvizice - to si asi taky delate prdel...Nechcete spis hledat veci, co se Vam libi?
3) LIVE3VI_| rules!!! Timto zdravim Kirila Kvambicka
Med anyway_music@hotmail.com 22. 4. 2005, 11:04
Ahoj lidi, jen par doplnujicich informaci o LIVEEVIL. Je to priserna vyblita hudba a clenum kapely silene smrdi z drzky. Prodali by svoji matku, jen aby se dostali do medii, ale neni jim to nic platny, protoze to je zkratka po vsech strankach udesny - muze to zaujmout jen podobny vidlaky jako jsou LIVEEVIL, treba Pavla Angela.
Slayer 22. 4. 2005, 10:43
ti by zaslouzili vic nez BLBOST. je neco vic?
agent oranž 22. 4. 2005, 10:16
na tý poslední inkvizici něco je, ale stejně radši šijte do druhejch. je to větší legrace a námětů kolem spousta. třeba ten management elektro rockový kapely by byl přímo výzva. škoda, že je nikdo nezná, co?
mty 22. 4. 2005, 10:04
Management kapely LIVEEVIL nabízí
touto cestou vystoupení této kapely
za těchto podmínek a požadavků:
Schopnost výborného nazvučení elektro
rockové kapely za finanční ohodnocení
1800 kč za kapelu + 4 kč/ 1 km spojené
s náklady na dopravu.
Důvody těchto požadavků vznikly v závislosti
na úspěchu kapely v poslední době
dosažených. Těmito jsou:
odvysilání videoklipu natočeného na vlastní
náklady v pořadech "Madhouse" a "Rocktherapy"
na televizní stanici Óčko, zařazení klipu
do hitparády české televize v pořadu "Dobré ráno
s Čt 1" , přislíbení odvysílaní klipu v pořadu
"Noc s Andělem" na téže televizi.
Dále pak účast kapely v pořadu "Rokle" na vlnách
českého rozhlasu Olomouc, v pořadu "Gambrinus rock
chart" zlínského "AZ Rádia" , nasazení skladeb do
hitparády slovenského rádia "FLESH" , odvysilání
singlu v pražském "Rádiu 1."
Vše na základě 1 CD dema a 1 singlu !!!
Očekávaný debut vyjde na jaře roku 2006 pod
hlavičkou "CRYSTAL Prod."
Své nabídky adresujte na můj mobil:
603-329714 trenager Daffy.
Více o kapele (mp3, fotky apod.) na:
www.liveevil.wz.cz
nebo:
www.crystalprod.cz
trenager Daffy 21. 4. 2005, 23:45
ty yo jaguar u bena je hustej a super jako pica.....rek sem mu aby mi ho dal.....nechtel......nechapu, vopravdu nevim proc.....ja sem mu o to preci rekl tak pekne.....taaaaak pekne.......
ondreej 21. 4. 2005, 18:54
to inkvizice: já jako správnej elév tomu rozumim. Nebo ne, ale myslim si že jo. Tipuju to na nepodepsany dopis. I když mě napadá jedno jméno. Tak to teda máte. To vám to teda nandali. Ale ty děti Frankensteina, to je dobrý... Já prej zas vypadám jako Homer Simpson - sem se nedávno z jedný podobný inkvizice dozvěděl.
to aran: Správnej postřeh. Věčný boj mezi starejma depkařema a těma optimistictickejma mlaďochama, nudnýma informacema a čtivostí. A pak taky trochu chuť zviditelnit pár dat, byť pro někoho notoricky známých, a přitom se k tomu všemu vejít do limitu 1200 znaku... Kvalita? Objektivita? Hovno, Mayere, hovno máš.... Sem zvyklej...
to bullhead: bezesporu.
Ay 21. 4. 2005, 18:21
..souložit?
bullhead 21. 4. 2005, 18:04
ty voe, konecne inkvizice se kterou se da soulasit
kluk od stroje 21. 4. 2005, 17:00
Taky to nechapu. To musel nekdo hacknout z venku, nakej blbecek, co nicemu nerozumi. Dyt to jsou vetsinou fajn lidi, maji sympaticky nazory, a nektery jsou i docela pohledny kluci. A ty pisnicky me dost casto chytnou, jak se rika, za srdicko. S tema Nihilastama me sice trochu namichli a Pavel Andel je taky pohodovej typek, ale jinak jim fandim. A Pana naseho teda rozhodne neserou, at se do Pekla propadnu, jestli tohle neni pravda. Drzim jim palce.
Benedikt (16) 21. 4. 2005, 16:59
ja uz nerozumim nicemu.
ghost dog 21. 4. 2005, 16:45