INKVIZICE: já vám dám neomluvenýho absentéra, homodějové!! Vědět už na jaře o SRSS, nemusel jsem si zaplatit dovolenou a pak se tejden dřít na bajku do kopce a padat zase z kopce v posranejch horách a mohl jsem si v klidu užívat pipo a kytájy na Točníku. A žlutá karta Jarkovi a Jobovi, s kterýma jsem onen inkriminovaný večer hovořil, a žlutá karta všem¨, co po mě ani neštěkli a teď mi nutí zakoupit permici na bezdomovce. Hamba! Nasrat! Mrdat!
PNT
14. 8. 2005, 18:26
a navic to hezvy vypada, ta cervena...
duff
14. 8. 2005, 17:40
Skull of a German nebo Wheelchair epidemic
RUMBURAKA.
14. 8. 2005, 17:40
To Tohotom: Tak dík za vysvětlení, jestli to chápu, tak vlasně forum je taková místnost převedená do realný praxe jako místnost z masa a omítky, kterou jste(UV SRR) postavili vlasníma silama a jako v praxi, kdyby někdo přišel a v one místnosti a vykakal by se místo zachodu do kouta či by ste viděli, jak někdo otevíra nůž za zády dobrého řečníka(.brutalní brutus..atd) odcházel by onálepkovanej jako Blbec..
Takže všechno v pohodě, mí poslední slova, přicházejí z Fóra !!
bál si se více LÁBUSE nebo
14. 8. 2005, 17:37
Jasně daný podmínky k vyjadřování nejsou, ale každej se může podivat o pár stránek zpátky a uvidí, že to musí bejt fakt hodně blbý, aby to dostalo BLBOST.
kdotomá číst
14. 8. 2005, 17:29
Hele, o nic nejde. Mám jí tam.
Aran uv@silver-rocket.org
14. 8. 2005, 17:14
ja to naopak vitam. kdyz tady treba nejakej blbec pise, ze DAS OATH a panthers budou stat 600 korun, tak jsem rad, ze nekdo ze silver rocket tam da razitko BLBOST.
a opovažte se mi jí dát!
14. 8. 2005, 16:50
To je pořád dokola. Cenzura by byla, kdybych ti to smazal. BLBOST jenom naznačuje stanovisko Silver Rocket k tomu, co z někoho vypadne - a že jsou to občas zvláštní věci. Připadá mi to férový. Co je špatnýho na tom, vyjádřit se ke vzkazům, který jsou na našich stránkách? Tobě ovšem BLBOST nepřipadne, protože máš hezkej sloh.
Töhötöm uv@silver-rocket.org
14. 8. 2005, 16:33
Nechápu ten cenzurní prvek jmenem BLBOST.. Je snad forum otevřená diskuze pro všechny... pokud jsou jasně daný podmínky k vyjadřování, pak se je asi dočtu někde na úřadě vlady.. Nebo je to jen taková selekce nevhodných keců..nechápu
stejně na tom nic NEZMĚNÍM !
14. 8. 2005, 15:40
novej singl sanšajnu se ale přece bude menovat "Love with sunshine"
smyslnej zlom
14. 8. 2005, 15:17
novej singl sanšajnu? -tak to bude spíš: "Love with silver coins" ...
(ja vim, sem zlej...)
jakub.uck
14. 8. 2005, 14:38
já myslel že to bude "love with britney spears"...
hem hem hem to je dneska den
14. 8. 2005, 12:02
Novej singl sanšánů se bude prej menovat "Love With Silver Rocket"
sem slyšel
14. 8. 2005, 10:42
V distribuci je konečně nová deska Landmine Spring "Love With Silver Spears".
Aran uv@silver-rocket.org
13. 8. 2005, 23:57
emooooooooooooo!!!
chaque fois brecimvetme@emo.com
13. 8. 2005, 18:34