"kurva to mě poser, to je jak ve filmu. hele Johne, mám tu vor, vypadneme z týdle zavšivený díry." Ale Rambo nic. Jednak vši se utopily a umřely v elektrice a pak hlavně Kirimu nerozumí. Kiri teda zalituje, že se víc nevěnoval cizím jazykum, ale hlavu neztrácí a...
no no
2. 9. 2005, 19:14
...uhhhhhh, bubububu!"
přesně tohle
2. 9. 2005, 19:14
...kleštičkama vezme švácu za koule a pořádně škubne. Šváca už špatnej z toho chybějícího voka, uplně zbledne, skrčí se a řiká.. "I'll be back" a mizí. Kiri se votočí s kleštičkama na aligátora a řiká...
co asi
2. 9. 2005, 19:10
...protože šváca má to druhý ocelový eště z dob termiče, takže zapne speciální podvodní lejzr a zle RAMBA popálí na noze. Kiri zatim provede něco hodně nečekanýho...
dvojdomek
2. 9. 2005, 19:04
...protože RAMBO najednou zařve: "KIRI WATCH OUT!", stáhne Vořecha pod vodu (levou rukou) a tim samým pohybem (ale pravou rukou) vrazí svůj nůž do Švácova voka. Tím to ale nekončí...
johnnnn
2. 9. 2005, 18:59
...se za nima potichoučku z vody vynoří Šváca a trikem ukradenym vod Rambiče se jim snaží uříznout hlavy. jenže si uřízne akorát tak vostudu, protože...
jednokulčák
2. 9. 2005, 18:57
...a jejich oči se náhle setkávají. Vořech: "Tebe já znám, ty jseš... ty jseš... kurvadoprdeleježišimarjápipivšechno!!! TY JSEŠ JOHN RAMBO!!!" A John na to: "Jesusfuckingchristicantbelievetitgoddamnit - YOU ARE KIRI VARIX!!!" Načež si padnou do náruče, když najednou, zčistajasna....
george lucas
2. 9. 2005, 18:55
...protože dochází elektrika...
t
2. 9. 2005, 18:55
...a zatímco kolem zuří šílená apokalypsa - vřící voda, elektrický jiskry, zasypanej žralok, zmutovanej aligátor s hárem, bojující vořech - tak se John Rambo drží vší silou jednoho regálu, hází to s nim, elektrickej proud, koušou ho hadi, strašněj hluk a peklo. Pomalu to ale končí...
rimini
2. 9. 2005, 18:54
...neuvěřitelný háro.
kjkj
2. 9. 2005, 18:51
...nějakej uvolněnej elektrickej drát spadne do vody, klasicky filmově to nevyhodí vůbec pojistky, nýbrž to začne prát volty do všech zúčastněnejch. Anna je už mimo, s tou to jenom škube, žralok to samý, vořecha to příjemně lechtá. Zato aligátora v tý valící se vlně to pěkně porychtuje, zmutuje totiž a naroste mu...
...
2. 9. 2005, 18:47
...a v tom ho ta žába kousne do koulí. Vořech zařve, anakunda následkem toho dostane infarkt a žralok narazí v šoku do regálu a zasype ho hromada zbrusu novejch extra kvalitních pochromovanejch roštů do grilu. ovšem vořech zachová chladnou hlavu a bleskurychle si vyrobí vor z pytlů dřevěnýho uhlí. Vlna se ale blíží neuvěřitelnou rychlostí, když tu...
b...
2. 9. 2005, 18:43
No a zjistí že je po pás ve vodě, doteď si toho nevšim, příde mu to trochu divný, rozhlidne se a vidí děsnou vlnu ve který se k němu valí nějaká dost hnusná havěť. Rozkročí se a napřáhne s kleštičkama...
a...
2. 9. 2005, 18:26
...se vořech zastaví, protože ho v tý vodě buhvíproč začaly svědit koule. "co to je, to se mi ve vaně nestává", mudruje vořech, tak vrazí ruku do trenek a...
no?
2. 9. 2005, 18:20
...když tu náhle...
zápletka!
2. 9. 2005, 18:13