To Kamarád: Pokud chceš opravdovou hrubárnu, kdy ti bude hrůzou naskakovat husí kůže, tak spíš zkus Pavel Vítek "Mám rád vůni tvý kůže", 1999, cd/lp/mc Sonymusic, fakt klasika žánru, slovy Míry5 : výborné, essentiall, doporučuji....
hudební fajnšmekr studio Kamarád
10. 10. 2005, 08:27
neurosis jsou blbost komplet.
fakt nekecám, sorry
9. 10. 2005, 22:51
Uvažuji o pořízení nějakého alba od Neurosis. Chtěl bych nějaké obzvláště temné. Poradí mi někdo? Nejlépe napsáno trochu víc než jen název alba. Dik moc.
kamarád
9. 10. 2005, 21:08
Málem bych zapomněl: taky jsem ještě koupil VHS "Syn Draka". Barevný, 87 minut. "Otec Syna Draka byl zavražděn. Syn Draka je štván hrozbou útlaku, až nakonec povstane proti těm, kteří jej chtějí zničit. Mistrně ovládá bojová umění - jeho zběsilé útoky vyrážejí dech! Hrají: Tong Chia Kue, Hon Kong (!)" Jdu si to pustit.
Jo a dostal jsem DVD Cattle Show 2005. Díky!
Aran uv@silver-rocket.org
9. 10. 2005, 20:44
slovník pro mezinárodního milence voe chci taky.
umb
9. 10. 2005, 20:27
nášivka s hvězdou, cédo emerikn analog set, cédo hot vótr mjúzik, cédo ted leo, kniha helboj, samačky korg a roland a závod míru, cédo mjúzik fór flavrs, vodznak závod míru, singl palp, desku polskýho kántry, slovník pro mezinárodního milence, dva magnety, dvě epesní košile, přiručku vo elvisovi, kabel k monitoru.
dostal sem triko čajnístárs a harkórovej sedmipalec.
kalhoty po adolfovi mi byly pochopitelně zu grós.
Bourek uv@silver-rocket.org
9. 10. 2005, 19:52
co co co??? povídej vole!
špatně informovanej
9. 10. 2005, 18:00
Koupil jsem gumovou pískací hračku do vany, magnety na lednici po jedný koruně (banán, hruška a ananas, co jsem myslel, že je rybička...), old school odznáček Edmonton Oilers, tlustou encyklopedii "Rock a metal", samolepku "Women At Work" a samolepku "Reggae Germany", indický obálky, takovou jako keramickou želvičku čili misku, CD Yo La Tengo - "Ride The Tiger", gumový dětský pantoflíčky, comics "Lust For Life", Vořechovy básně s Plackovejma komentářema a dostal jsem visačku "manager" s českou vlajkou. Jediný, co mě mrzí, že mi někdo vyfouknul to krásně strašidelný tričko Cradle Of Filth. Co vy?
Aran uv@silver-rocket.org
9. 10. 2005, 16:38
Do Inkvizice leda s Brucknerem! Co to melo kujva bejt? Stajner, Heinz hrali uplny hovno a jeste dalsi dva hraci (tuším Polák a Jiránek) tam byli taktez malem zbytecni! David Jarolím měl hrát od začátku a místo Heinze klidně Skácel nebo Piták (ten ani nebyl nominovanej).
Marcus van Basten
9. 10. 2005, 15:21
jáMOR je stejně blbej název!! šup s ním do inkvizice!!!
hlas lidu loooooooo@ooooooo.cz
9. 10. 2005, 12:55
:-) Nerad bych tu dělal panu absolutnímu nějakého advokáta, ale a) je otázkou, jestli ti DA budou ochotni tak dlouho čekat, protože co vím, tak to studio má volné termíny tak rok dopředu...
z čehož plyne b) opravdu si milý lilko myslíš, že má jáMOR problémy s uživením??? :-) c) nebo snad žiješ v bludu, že ty kapely "co vydávají jednou za osm let" tam točí zadarmo? Víš ono v KAŽDÉM studiu ten rozdíl mezi úplnými začátečníky, točícími demáč a někým jako je Kryštof je pouze ten, že ti druzí mají na to tam trávit víc času... (info pro pohoršené: v jáMORu teď mimochodem točí Jan Burian a Southpaw...)
a pro čtenáře bulváru: Jestli jsou pro někoho, kdo čte časopis, jehož intelektuální výše se pohybuje někde mezi Novou, Bleskem, Spyem a který je myslím regulérním myšlenkovým pokračovatelem někdejšího Filipa pro -náctileté, takže jestliže jsou pro někoho takového Esgmeq sračka, pak je to ovšem úplně a v nejlepším pořádku. Protože pak už to líp ani dělat nemůžou.
Fousatej nastydlej
9. 10. 2005, 12:28
es kvelb: njn, když tě má živit studio, do kterýho ti choděj točit kapely, co vydávaj jednu desku každejch osm roků, tak musíš občas natočit i nějakou písničku krajčoj, no ... ale dirty arlines to stejně nepomůže !!!
lilka
9. 10. 2005, 12:06
dyť u něj nahrávali i kryštof s celym krajčem žejo (inkvizice) ...
šak to je normálka...
es kvelb
9. 10. 2005, 00:46
Největší sračky jsou stejně Esgmeq!
Čtenář F:lteru
8. 10. 2005, 23:32
teď se mi ale vybavil moment viď, když byli dérty érlajns na očku, tak tam řikali jako že chtěl nahrát desku u ondry ježka!!
honza býrek byridlosh@chikinki.com
8. 10. 2005, 23:04