Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
2) díl - jak trautenberk chtěl peříčko z krakonošovi sojky

- kde mám sojčí peříčko ? (trautenberk je vylekaný, očividně nechápe, kam se mohlo podět)
- uhni ! (sráží anči k zemi)
- cože ? (říká krakonoš a strašně rychle vstává)
- on si trautenberk nedá pokoj ! (krakonoš hlas postupně zesiluje)
- zaříznout a basta ! jestli ji hned nezaříznete, vyženu vás ! (vyhrožuje)
- buď rád, žes přišel jenom o kohouta ! (krakonoš velice přísně).... podruhé to bude dražší
es kvelb 15. 10. 2005, 11:45
je jasny ze neco takovyho muze napadnout vic lidi, viz http://www.pismak.cz/dilo…
moje oblibeny je:
cchao (čínsky - doslova maso prostupuje)
krocan v troube 15. 10. 2005, 10:09
Včely byly totiž vybaveny radary, které následně umožnily identifikovat jednotlivé dělnice.
Hm... 14. 10. 2005, 22:54
1) díl - jak trautenberk lovil v krakonošově revíru

- a poroučel jako kdyby mu patřilo sakum prásk všechno od sněžky až po jemnici
- hyml hergot krumcajs donemetr krumcajs element
- anče, kubo, hajnej
- nestát, nekoukat (pracovat) - rychle spěcháme
- tady je krakonošovo - (smích)
- mně nikdo poroučet nebude, když on na mě s deštěm, já na něho s flintou (a trautenberk spěchá do lesa)
- a když oni šli ke krakonošovi (zvířátka), tak já si pro ně dojdu, a ty se mnou (míří puškou na hajného)
- střílej hlupáku (na hajného)
- trautenberk dostal chuť na pečínku ....no počkej trantenberku, tuhle pečínku jíst nebudeš, jakože tady krakonošuju (všude kouř a krakonoš)
- ještě jednou mi trauntenberku vlezeš do revíru a posypou se piliny z TEBE (drsně s vyvalenýma očima)
es kvelb 14. 10. 2005, 20:33
hovno
hovno 14. 10. 2005, 19:16
co by nelez? vždyť je to dobrý!
vašek, johann, dimitri, bílá barva? 14. 10. 2005, 16:05
co sem s tim lezeš? truhliku!
kecy, prdy, beďary 14. 10. 2005, 15:27
náhul jako kráva voe : http://web.volny.cz/novin…
es kvelb 14. 10. 2005, 14:59
nebola to náhodou orechová spálňa?
to já jen tak 14. 10. 2005, 14:50
hele, koukám, že Moller-Plesset teď budou hrát s The Evens! O lalalala!!! (s franc. přízvukem)
get busy 14. 10. 2005, 09:58
kde si můžu poslechnout ňákou mp3 od wives? zatim jsem nic nenašla...
šikse 14. 10. 2005, 09:58
2krich: To nic.
Zen 14. 10. 2005, 09:45
to Zen: ty jo ja to splet, dneska jsem na neptune chtel kouknout a uz chapu to s tim country...spravne je to neptuneband.com.. :-) sory
krich 14. 10. 2005, 08:01
To je bezva príbjoch, to se mi líbí :-) Viážně. A opravdu ...
hm Cyp 13. 10. 2005, 23:16
Vybrali sme sa teda hlbokou nocou, cestou necestou do včelína. Zdalo sa, že včelín nikto nestráži a teda nebude problém nabrať medu. Lenže ako? Včelárske prednášky sme na fakulte nemali. Tak v dvoch opitých hlavách vznikol nápad, že vezmeme k táboráku jeden úľ a tam to potom  rozriešime.
   Vybrali sme si, pokiaľ to v tej tme išlo, najväčšiu včeliu búdku a začali ju vliecť k táboráku. Tu  kde sa vzal, tu sa vzal pribehol odkiaľsi neveľký pes a z ostra začal do nás dorážať. Dve ruky sme použili na nesenie úľa a zvyšné dve palicami odháňali psa, ktorý sa nedal odbiť. Nedalo sa k nemu obrátiť chrbtom a tak sme museli celú cestu k táboráku cúvať cez nejaké kríky a hrbolce. Dodnes neviem, ako sa nám to bez úrazu podarilo. Keď sme sa s úľom a neústupným psom cúvajúc objavili v svetle vatry najprv sa rozhostilo ticho. Následne, keď sa v hlavách brigádnikov zosumarizovala situácia, prepukol neskutočný rehot.
  My sme totiž, namiesto úľa zo včelína odniesli psiu búdu.
poučný príbeh 13. 10. 2005, 20:28