Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
1) díl - jak trautenberk lovil v krakonošově revíru

- a poroučel jako kdyby mu patřilo sakum prásk všechno od sněžky až po jemnici
- hyml hergot krumcajs donemetr krumcajs element
- anče, kubo, hajnej
- nestát, nekoukat (pracovat) - rychle spěcháme
- tady je krakonošovo - (smích)
- mně nikdo poroučet nebude, když on na mě s deštěm, já na něho s flintou (a trautenberk spěchá do lesa)
- a když oni šli ke krakonošovi (zvířátka), tak já si pro ně dojdu, a ty se mnou (míří puškou na hajného)
- střílej hlupáku (na hajného)
- trautenberk dostal chuť na pečínku ....no počkej trantenberku, tuhle pečínku jíst nebudeš, jakože tady krakonošuju (všude kouř a krakonoš)
- ještě jednou mi trauntenberku vlezeš do revíru a posypou se piliny z TEBE (drsně s vyvalenýma očima)
es kvelb 14. 10. 2005, 20:33
hovno
hovno 14. 10. 2005, 19:16
co by nelez? vždyť je to dobrý!
vašek, johann, dimitri, bílá barva? 14. 10. 2005, 16:05
co sem s tim lezeš? truhliku!
kecy, prdy, beďary 14. 10. 2005, 15:27
náhul jako kráva voe : http://web.volny.cz/novin…
es kvelb 14. 10. 2005, 14:59
nebola to náhodou orechová spálňa?
to já jen tak 14. 10. 2005, 14:50
hele, koukám, že Moller-Plesset teď budou hrát s The Evens! O lalalala!!! (s franc. přízvukem)
get busy 14. 10. 2005, 09:58
kde si můžu poslechnout ňákou mp3 od wives? zatim jsem nic nenašla...
šikse 14. 10. 2005, 09:58
2krich: To nic.
Zen 14. 10. 2005, 09:45
to Zen: ty jo ja to splet, dneska jsem na neptune chtel kouknout a uz chapu to s tim country...spravne je to neptuneband.com.. :-) sory
krich 14. 10. 2005, 08:01
To je bezva príbjoch, to se mi líbí :-) Viážně. A opravdu ...
hm Cyp 13. 10. 2005, 23:16
Vybrali sme sa teda hlbokou nocou, cestou necestou do včelína. Zdalo sa, že včelín nikto nestráži a teda nebude problém nabrať medu. Lenže ako? Včelárske prednášky sme na fakulte nemali. Tak v dvoch opitých hlavách vznikol nápad, že vezmeme k táboráku jeden úľ a tam to potom  rozriešime.
   Vybrali sme si, pokiaľ to v tej tme išlo, najväčšiu včeliu búdku a začali ju vliecť k táboráku. Tu  kde sa vzal, tu sa vzal pribehol odkiaľsi neveľký pes a z ostra začal do nás dorážať. Dve ruky sme použili na nesenie úľa a zvyšné dve palicami odháňali psa, ktorý sa nedal odbiť. Nedalo sa k nemu obrátiť chrbtom a tak sme museli celú cestu k táboráku cúvať cez nejaké kríky a hrbolce. Dodnes neviem, ako sa nám to bez úrazu podarilo. Keď sme sa s úľom a neústupným psom cúvajúc objavili v svetle vatry najprv sa rozhostilo ticho. Následne, keď sa v hlavách brigádnikov zosumarizovala situácia, prepukol neskutočný rehot.
  My sme totiž, namiesto úľa zo včelína odniesli psiu búdu.
poučný príbeh 13. 10. 2005, 20:28
Davide, nejhorší je, že já nemám chuť na sex vůbec.
Nejspokojenější jsem, když se ke mě přítel přitulí a já usínám u něj v náruči.
Ta nechuť k sexu bude u mě asi i tím, že rekonstruujeme domek, do konce měsíce to musí být hotový a budeme se tam stěhovat.
Štěpán 13. 10. 2005, 20:11
Mi ani tak nesejde na tom, jak se tomu říká, ale chybí mi to... Ale když už, tak jsem pro to něžné milovat, protože je to takové láskyplné... A pokud by to mělo být bez lásky, tak asi nejlepší by bylo souložit, protože prostě oba dva sdílí lože... To ostatní mi přijde moc expresivní.
david koller 13. 10. 2005, 18:56
Takže SRANDA, Davide... No a teď tu máme drsně vyhlížející slovo MRDAT. V některých situacích může být hodně vzrušující. Ale na "obyčejné" spojení dvojice je na mě moc syrové. Hodí se při zvláštních příležitostech. Připomíná mi trochu naše divoké a nepředvídatelné id a předky. Je v něm skrytá veliká vášeň až taková, že by mohla někdy bolet. Ale když se to vezme kolem a kolem, mrdání není špatný.
Káťa 13. 10. 2005, 18:54