Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
heeej, freemusic u me klesnul, kdyz uz tam dostanou nejakou poradnou desku, tak by ji meli dat k recenzi nekomu, kdo si aspon umi vymyslet nick, co čekat od F3, zvidi pac lyssa je F1, amoral nejlepší:-)
přizdi sráč 18. 10. 2005, 17:06
lepší FFF než-li WWW
moudrý člověk ememvoodoopöká 18. 10. 2005, 17:05
Ale názor mu neberu, jen by se nemusel jmenovat FFF.
Pe.Klo 18. 10. 2005, 16:47
Nevim, asi jsem úplnej kretén, mě ta nová Lyssa příjde skvělá. Sorry FFF.
Pe.Klo 18. 10. 2005, 16:24
maj hezkej letak...
tfuj 18. 10. 2005, 16:19
Wolloni na cestách:
http://www.lahaine.org/in…
picopiedra 18. 10. 2005, 16:14
Nebo by to šlo poslat mailem v empetrojkach... Každopádně dík.
pk 18. 10. 2005, 15:52
Já nemám kde vypalovat, to je jedinej problém. Na poplatek se vyser. Jo a jmenuje se to "Srdce v kusech zvuku".
Aran uv@silver-rocket.org 18. 10. 2005, 15:45
Asi před měsícem jsem se ptal na Srdce v kusech hluku (snad se to tak jmenuje), vypadá to, že už je ta deska úplně k nesehnání. Bylo by možný, aby mi jí někdo ze SRR aspoň vypálil (za nějakej rozumnej poplatek?) Dík
Petr Klouček pe.klo@centrum.cz 18. 10. 2005, 15:37
Bromenshenksův výzkum podporuje americké ministerstvo obrany. "Včely mohou být nasazeny během několika měsíců," říká profesor, naučil totiž včely hledat miny.
beeskeeper 18. 10. 2005, 14:12
a dneska na sedmicku na power and glory, hu hu hu hu!!!!
thierry henry 18. 10. 2005, 13:48
Už mnohokrát jsem přemýšlel, zda mohu říct a považovat nějakou kapelu za opravdu tu nejlepší (v mém měřítku) a říct o ní, že se jí žádná jiná nevyrovná. Bohužel, žádná taková asi není, je mnoho kapel, o kterých dokážu prohlásit, že jsou geniální a rovněž se to odvíjí od nálady, momentálního rozpoložení etc.

Nicméně, pokud bych si položil otázku, zda-li mám nejoblíbenější album v životě, odpověď je jednoznačně ano. Je naprosto geniální. Je jím album Bolest od Bosworth. Jak jsem předeslal, nejedná se o plnohodnotné album, ale spíše o EP. Obsahuje 5 skladeb. A všechny tyto skladby pro mě byly nadčasové. Za několik let se mi nedokázaly obehrát. Dodnes mám husí kůži, když slyším ten úžasně syrový hlas Honzy Jelínka, který se mi totálně nelíbil při prvním poslechu a na kterém jsem si v podstatě časem vybudoval závislost a dnes jeho hlas zbožňuji a obdivuji. Celé album má neuvěřitelný emoční náboj. Nejen podáním, ale i texty. Kytary nejsou nijak vtíravé, neuráží ... ba naopak, jsou velmi šikovně vymyšlené ...

A vůbec mě nesere, že tohle album nemá nic společného s mainstreamem a nikdy se neprosadilo, ba dokonce ani tolik lidí nezaujalo. Pro mě je daleko víc, než jen EP kapely, která se rozpadla a neprosadila a ať si říká každý co chce. Honza Jelínek je Bůh, můj Bůh!
tomáš 18. 10. 2005, 13:34
V myslivecké terminologii se bobří ocas nazývá "kormidlo". Údaj jsme čerpali z Mysliveckého slovníku*.

Ferjentsik, Koloman: Myslivecký slovník. Praha, 1999.
Vaše poradna poradna@silver-rocket.org 18. 10. 2005, 12:46
Jak se řekne bobří ocas /oháňka/ v myslivecké mluvě?
Tento dotaz je pro čtenáře - myslivce.
Zdeněk Plachý 18. 10. 2005, 12:43
Zajíc už má svý kafe voe.....
surveing surveyor 18. 10. 2005, 12:33